Grupparbete B/W Lindy 1. Uppföljning ur ett bedömningsperspektiv För få dansare i grenarna är en nackdel för domarna som får för få bedömingar och för.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Älskling, ska vi spela bridge eller knyppla den här terminen?
Advertisements

Välkommen till Vialundskolan! =)
Liten begreppsgenomgång
Tips och råd som hjälper dig läsa, lära och plugga
Skapa jullåtar i grupp med Garageband
Etik Hur ska vi vara mot varandra?
Tematräff 4 vid distriktsträffen 2012 Micke Melander.
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Problemsnack eller bygga lösningar.
Musik & kommunikation 50p.
Aktier och aktiesparande
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
LÄRARHANDLEDNING FÖR DEN VARMBLODIGA TRAVARENS EXTERIÖR
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Daniel Nylén, Institutionen för Informatik
Upphandlingsbyrån Umeå kommun
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Behövs det pengar? Byteshandel.
Förslag Verksamhetsplan ”På väg mot framtiden” Verksamhetsinriktning DSF är en ideell organisation DSF består av medlemsföreningar DSF är medlem i Riksidrottsförbundet.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Ett arbetsområde om poesi
Community Readiness Baseras på teorier om Community Developement -Organisationsteori -Psykologiteorier Har använts inom alkohol och drogmissbruk, våld.
Max Wehlin Halmstads Kommun Oktober 2014
Start. Nu vill vi att du besvarar de följande frågorna. När du har gjort det kommer datorn att välja ut den mest passande partnern! Vidare.
Etik Moral Filosofi.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Systematisk uppföljning UIV
Hur styr beteenden rollerna i klubben
Känna till och ha provat metoder och verktyg för processledning
Dans – eller rörelse till musik
Elevens val Tomaslundsskolan Vt. 09.
OLIKA FORMER AV ETIK.
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
LäksyHelppi Rollspel i läxläsningsklubben. LäksyHelppi Rollspel i läxläsningsklubben Målet med rollspelet är inte att testa eller utvärdera någon handledares.
Skriva noveller.
Domarseminarium 2004 Scandic Hotel Elmia 2004 års domarseminarium Scandic Hotel Elmia Varmt välkomna!
Världsmusik Musik från hela världen!
UIV Uppföljning av Insatser för Vuxna missbrukare Ulf Kassfeldt
Att skriva dikter.
Viktigaste mötet är landsdelskonferenserna –efter seriernas slut för att fånga upp aktuella frågor Årsmötet i början på februari –för att bl.a.
Kinestetisk språkdusch
Etik.
Leda Avdelning Leda Kår Ditt Personliga Ledarskap
Att Skapa Serier.
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
Kapitel 2 sid S 75. Det liv man lever och den livsstil man väljer handlar mycket om hur stor motivation man har. Vissa vill motionera och röra på.
Onöjesinriktade? Om man kallar något för tjejspel så bekräftar man bara de stereotyper som redan finns!
Analysförmåga Jämföra: Likheter och skillnader, för- och nackdelar
PlayMe Kommunikation för den invigde. playMe Kommunikation för den invigde Ny form av kommunikation Meddela dig med musik Påminn din vän om sommarens.
Mattias ”Stafen” Englin 2015
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Etik- att göra det rätta Metaetik Kan man alls säga att det finns det rätt eller fel i moraliska frågor. Detta är något man funderar över och diskuterar.
Personlig försäljning Kap. 2
Livsåskådningar - hur människor beskriver och tolkar livet
Att skriva en resonerande text
LPP – rörelse Dans åk 7 Bedömning Syfte och långsiktiga mål
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
LPP – rörelse Dans åk 9 Bedömning Syfte och långsiktiga mål
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Älskling, ska vi spela bridge eller knyppla den här terminen?
Jag har läst en bok som heter Nya Bellman historier och den är skriven av Peter Gissy.
Material för socialtjänsten
Kloka arbetsmiljöinvesteringar
BS-bladet BS-bladet God fortsättning BS Nostalgi!
ETIK Att göra det rätta….
Del D – Avslutande grupparbete och certifieringsprocess
ÅP / Lektion 6 Att kanske förändra vilka man umgås med
Presentationens avskrift:

Grupparbete B/W Lindy 1. Uppföljning ur ett bedömningsperspektiv För få dansare i grenarna är en nackdel för domarna som får för få bedömingar och för dansarna som får för dåligt motstånd, detta har troligen resulterat i ojämna bedömningar? Att bedöma bra dans kontra karaktär är svårt när man har så få par som i tex Lindyn, det är lätt att förledas av bra dans som kanske har fel karaktär.

Grupparbete B/W Lindy 2. Vad ser vi för trender i Boogie Woogie/Lindy Hop Det vi ser på golvet idag är 2 olika danser, nya influenser kommer troligen att påverka danserna i framtiden.Vi har verktyg som gör att vi kan skilja danserna, tex koreografi & akro i Lindyfinal, musikens olikheter, line & crossline, grundstegen mm. Historia: Vi diskuterade dansernas historik/ursprung, det spelar ingen roll att Boogien inte har någon historik eftersom det som dansas idag ändå är en blandning av Tysk, Schwizisk och Svensk boogie mm Lägger man in tex Hollywoodstyle eller Balboa i Lindy och Boogie så måste det passa med musiken.

Grupparbete B/W Lindy 3. Musiken Musiken har stor betydelse & den styr mycket av det vi vill se på dansgolvet, musikansvariga bör utbildas eller få tydligare direktiv för vad som ska spelas på tävlingarna. Till Lindy önskar vi ’old style’ swingmusik (30-tal) & till Boogie önskar vi att den lite modernare Boogiemusiken (mer tal), det handlar om karaktären på musiken. Vi önskar även att karaktären på musiken är liknande i de olika rundorna inom tävlingen (BW& Lindy), samt att man ger olika karaktär på låtarna till finalen för att paren ska välja det som passar dem bäst (BW). AP- till förbundsstyrelsen att detta genomförs.

Grupparbete B/W Lindy 4. Övrigt: Lobbyverksamhet mot WRRC för att få gehör för skillnaderna i tävlingsverksamheten Lindy & Boogie. Kontentan är att vi vill ha 2 olika danser och musiken styr dansernas karaktär. Domare ska vara medvetna om de olika trender som finns och att de kan komma att påverka danserna AP- till förbundsstyrelsen att detta genomförs.