Er grupp ska under de kommande två timmarna göra en undersökning kring hur studenterna på Campus Valla upplever att det är att ta sig fram på Corson. Finns.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till.
Advertisements

easyresearch. se/s. asp Varför?
TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD VAR MED I EN ENTREPRENÖRIELL UTMANING.
”En barnstol är en utav stolarna runt bordet, ingen tron.”
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Vetenskaplig Metod.
Pedagogisk dokumentation i det systematiska kvalitetsarbetet
Självständigt arbete 15 högskolepoäng på Statistik III
Tidsanvändningsundersökningen 2010/11
Planering.
Vårdplaneringsmötet ur patientens perspektiv
Mindfulness – en hjälp på vägen
ERGONOMI Vad är det?.
Föreläsning 7 Analys av algoritmer T(n) och ordo
Tillfälle 2: Juridisk argumentation och juridisk stilistik
Att tala för att övertyga
Att ta tempen på den unga målgruppen
I spanska finns det tre ”sorters” verb.
observation förutsägelser experiment förenklingar.
Passion, Samhörighet och Kärlek
Etnografi för Design.
Hur analyserar du resultaten i din kommun? Analysguide i fyra steg Öppna jämförelser – Stöd till brottsoffer.
Läroplansträff Välkomna!. Program för dagen 8.30 Inledning och program 8.40 Lars introducerar dagen med några bilder om undervisning och lärande.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
F11 Olika urvalsmetoder, speciellt obundet slumpmässigt urval (OSU)
Kolbs cirkel för erfarenhetsbaserat lärande (Börjeson, 2004)
Hendia Syd AB Rickard.
SEX och relationer Del 2. SEX och relationer Del 2.
Agenda Syftet med projektseminarierna (ca 5 minuter)
Att samla in underlag - kap 4 Håkanssons bok Systematiskt kvalitetsarbete i förskola, skola och fritidshem.
Läroplansnätverk förskola
Hur tänker 90-talisterna och vad vill de ha? 1. 2.
Installatörsundersökningen Bakgrund för våra installatörsundersökningar Under 2008 utförde vi vår första installatörsundersökning och valde då att.
Kunskap 2 Egna upplevelser
PGSA-hjulet.
Konfigurationsanalys Cosmic. ”Agenda” Sammanfattning Bakgrund Metodik/Angreppssätt Avgränsningar Resultat Observationer Slutsats och rekommendationer.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
De eller dem, det är frågan?
Fritids- och kulturchefskonferens 2014 Några tankar om folkbiblioteket som rum och plats Nick Jones Bibliotekschef Huddinge kommun.
Michel Thomsen, Maria Åkesson - Informatik Högskolan i Halmstad
Håkan Jönson Socialhögskolan i Lund
Kapitel 4 Hälsofrämjande arbete
Enkäten Arbetsmiljöundersökning. Enkät - Massor med problem  Er ”klient” har massor med problem. Ta fram de tre viktigaste.
Världsmusik Musik från hela världen!
Johanna Olausson, Norrängsskolan, Huskvarna –
Religionskunskap 1, 50 p. Religionskunskap 1, 50 p.
Nätverksträff i Aronsborg mars 2007 Att få en djup förståelse av vardagsverksamheten.
- Atommodellen & periodiska systemet
Samhällsvetenskapliga metoder
Grupparbete Nr 4 Grupp 1 Grupp 2 Grupp 3 Grupp 4 Grupp 5 Grupp 6
Magnetism Hur fungerar det då?.
Va?! Ska vi skriva vår egen novell?
Ulf P Andersson Miljösamordnare, Ansvarig för interna miljörevisioner, Göteborgs universitet. Miljöutbildning GU är både ISO14001-
Bildutsnitt Bilder kan framställas i olika utsnitt. Med utsnitt menar man det som får plats inom bildens ytterkanter. I de exempel som jag har använt visar.
Läroplansnätverk förskola 27/ Välkomna!. Dagordning Återblick från förra träffens arbete med språklig begreppsförståelse Kort genomgång av dagens.
pedagogisk dokumentation
Medlemsmodellen SPF 26 november Om Medlemsutveckling Vi jobbar med förhållningssätt, metoder och strategier för att öka er förmåga att rekrytera,
Föreläsning 16 Logik med tillämpningar Innehåll u Information kring kursvärdering och tentagenomgång u Genomgång av övningstenta 2.
UNF STÖDGRUPPER. Vad är en stödgrupp? (1) Vem vänder sig stödgrupper till? Vilka träffas i stödgrupper? Hur ser en stödgruppsträff ut?
Löneförhandlingskommunikation
fokusgrupper En Kvalitativ datainsamlingsmetod Karina Kight

1 UNDERSÖKNINGSMETODIK Ett gemensamt syfte för alla undersökningar är att få ökad kunskap om ett visst problemområde Statistiska undersökningar kan vara.
BHK Region Kronoberg v Ingela Rehnström
X Tid och rörelse Tidsbegrepp.
Hjärtat.
Presentationens avskrift:

Er grupp ska under de kommande två timmarna göra en undersökning kring hur studenterna på Campus Valla upplever att det är att ta sig fram på Corson. Finns det några problem? Vad är bra som det är? Dela upp er intervjutid mellan de två ändarna av campus; ägna halva tiden i A/C-huset och andra halvan i Key/D-huset.

Er grupp ska under de kommande två timmarna göra en undersökning kring hur gående upplever att ta sig fram på Corson. Finns det några problem? Vad är bra som det är? Se till att såväl intervjua som observera folk. Viktigt är att ni ägnar minst en halvtimme av tiden åt att analysera den data ni får in och drar generella slutsatser ur materialet.

Er grupp ska under de kommande två timmarna göra en undersökning kring hur de som rör sig på Campus Valla upplever att det är att ta sig fram på Corson. Finns det några problem? Vad är bra som det är? Ni ska fokusera på att observera folk på Corson. Försök att ägna ungefär lika mycket tid åt deltagande observation (dvs göra det som de ni observerar gör så gott det går) och åt ”passiv” observation.

Er grupp ska under de kommande två timmarna göra en undersökning kring hur studenterna på Campus Valla upplever att det är att ta sig fram på Corson. Finns det några problem? Vad är bra som det är? Se till att använda ungefär halva tiden åt att prata med folk som då befinner sig på Corson och ungefär halva åt folk som inte är på Corson för tillfället.

Er grupp ska under de kommande två timmarna göra en undersökning kring hur de som rör sig på Campus Valla upplever att det är att ta sig fram på Corson. Finns det några problem? Vad är bra som det är? Dela upp er tid mellan att endast observera folk och att även prata med dem medan ni observerar.

Er grupp ska under de kommande två timmarna göra en undersökning kring hur cyklister upplever att ta sig fram på Corson. Finns det några problem? Vad är bra som det är? Viktigt är att ni ägnar minst en halvtimme av tiden åt att analysera den data ni får in och drar generella slutsatser ur materialet.