VÄLKOMNA TILL HALMSTAD! Nu ska vi berätta om när vi var i Halmstad.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till Lappland! Vi valde Lappland för där är mycket snö.
Advertisements

Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Det första du bör göra är att rita horisonten
easyresearch. se/s. asp Varför?
De fem fingrarna åker på utflykt.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Åhus Montessoriskola F-9 M
Äventyr i sjumilaskogen
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Sagan om Piffy.
Partikelverb hälsa på eller hälsa på?
Pompeji En stad med liv och död.
HALLAND Hallands landskaps vapen ska föreställa ett silverlejon.
Sverige.
Nu rullar vi upp ärmarna, spottar i händerna och kör stenhårt.
På en utflykt till havet ser vi att barnen visar ett stort intresse för vattnet, sanden och allt som går att upptäcka stranden. Det som väckte vårt intresse.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
Trevligt att Skånska Ingenjörklubben uppmärksammar vår fina gasledning GOD JUL FRÅN PUTIN Sen är det jag som bestämmer om det blir någon gas till Europa.
Lindesborgsskolans femteklassare har varit på Hörjelgården
Geografiska begrepp svåra ord
Bilder från en bussresa till Halland den 20 maj 2008 Inga dåliga grejor.
Öland Ölands landsvapen ska föreställa en kronhjort. Öland har kronhjorten som landsvapen för att man tog dit kronhjortar till den kungliga jakten.De hade.
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Vad innebär val av vårdenhet?
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
I krig och kärlek är allt tillåtet
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Kafferep på Kolarebacken. Kaffebjudning hemma hos Bibbi, som dukat upp på ett unikt och fint porslin från Rörstands Vi sitter och tittar på bilder från.
Vintern kall och grå Sitter och fryser så, så Djuren sover då
Himlen är blå Fåglarna flyger över skyn Sen kommer stjärnor.
MusikQuiz HT 2010 nr 1 The beginning…
Den börjar i Oslo ! Vi åkte till Stavanger där hade vi jätte-kul. Vi badade i de is-kalla havet sen gick vi ut och åt god mat. Sen tog vi flyget till.
Barn råd Ballongen 9 sep 2013 Nu är vi samlade för att ha barn råd: Dante, Felix Ugglan, Eric, Maja Björnen, Anton, Theodor Vargen och Elisabet Idag visar.
Jag valde Göteborg för att jag tycker det är roligt där.
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Marcus berättar lite om sig själv
Tryck på F5 för att börja. ”Klicka” sedan för att fortsätta.
Hejsan! Nu har vi varit några veckor på Trinidad. Vi har bland annat roat oss med några djungelturer men kanske framför allt med den stora karnevalen.
Det var en gång en kille som hette Albert. Han var 1000 år. Han bor på Habbo planeten. Alla är snälla. Dom äter utomjordiska grisar.
Mening eller fråga TRYCK F5.
SIM TEAM.
Bilder från min 50-års fest i en snögrotta
Humlans förskola öppnades någon gång på 70 talet. Fyra avdelningar som hette: Granen, Enen, Tallen och Kotten. Det har varit fritids, späd och syskon avdelningar.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Den magiska dörren.
Min Stockholmresa ..
skola. hamarkfilm. se/index
strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.
Uppland/Stockholm Anledningen till varför jag valde Stockholm är för
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Yoghurtförpackning!.
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
Fotoalbum Shanghai, 1-3 januari Då Per var ledig ett par dagar efter nyår, passade vi på att åka det nya snabbtåget till Shanghai. Tåget gick från.
Nu är det dags igen för en årskrönika Tänk vad åren går fort.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Presens Verb i presens beskriver något som händer nu men vi: använder också verb i presens när vi pratar om något allmänt. Det regnar på hösten eller Många.
Skolavslutning 2017 T1-skolorna.
Bellas besök på Casa Montessori i Partille
Simhallen När, vem, vad, var Rubrik
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Presentationens avskrift:

VÄLKOMNA TILL HALMSTAD! Nu ska vi berätta om när vi var i Halmstad.

Dialekt Halmstad har en dialekt som är en blandning av småländska och skånska. Vissa i Halmstad kallar deras dialekt för halmstadsdialekt. En känd person som pratar halmstadsdialekt är Per Gessle som spelar i Gyllene Tider. Dom har den kända låten Sommartider.

Resan dit När vi åkte till Halmstad så tog det 20 mil fram och tillbaka. Men bara dit blir det 10 mil. Det kommer kosta 300 kr fram och till bak men dit kostar det 150 kr.

Natur Naturen i Halmstad är fin. Det finns många träd, buskar och fint grönt gräs.

Landskap Halmstad ligger nära vattnet och nära en flygplats som heter Halmstads flygplats. Halmstad ligger inte i Skåne utan i Halland

Sevärdheter I Halmstad kan man gå på äventyrsland och bada på äventyrslandet, äta på fina restauranger, spela rolig bangolf och gå i fina affärer och äta glass.

Tack för oss! Nu måste vi åka hem från Halmstad, vi hade jättekul och vi hoppas att du tyckte det om denna berättelsen och förresten, välkommen åter! Av Selma och Ebba!