Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

111004 strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "111004 strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan."— Presentationens avskrift:

1 111004 strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan på slutet så träffade strumpmannen alla superhjältar. Den var bra. För att den är long och han hjälper folk och han är superhjälte.

2 111007 kasper får ny tränare. Författare Jörn Jensen. Bilder jon anheimseter. kasper fick en ny tränare han hete Bosse han var elak han va arj doms andra tränare som hade rest bort va Snell. Sen kom den snälla tränaren tillbaka. Den var sådär bra.

3 11101 Palle på cirkus Författare Jörn Jensen Bilder Claus bigum. Den var tråkig. På cirkusen så skulle Palles pappa rida hest. Och på början så var det två manar som kasta ut en Kvina. 

4 111014 spinkis och blixten Författare Lasse Anrell. Matti lapp. Den var bra på slutet så mötte dom BP och dom van med 3-2 :).

5 Monstret från den blå planeten.111024 Författare Cornelia Funke bilder Cornelia Funke. På början så va det en grön drake som såg en bus busen åkte genom klippor sen så var det ett stor sten i vägen så dom kunde inte köra. Den var bra för att det var monster i den och trolkren som ville ha guld så fik han asa mycket guld.

6 Spinkis och Katta Förfatare Lasse Anrell bild Mati Lepp. spela folbool så kom en tjej med i laget så tyckte dom att hon var dålig men så van dom för att hon hopa in i laget. Den var bra för att jag spelar fotbool och det gode dom me.

7 Rolf och hunden. 111125 Text och bild Rune Fleischer. Rolf skulle passa en hunden. hussen hete bob. Det var inte Rolf som gick ut med Fido det var Fido som gick ut med Rolf. Den var rolig och bra.

8 Monster finns! 111125 text Anna Jansson bilder Mimmi Tollerup. Det var monster under Alex säng då ropade han till pappa så pappa kom då försvann förutom en hans katt. Den var inte bra.

9 Agent jack stalwart. 111209 Bild jan Bielecki. Text av Maggie Andersson. Det var en tjuv som stal måna lisa en agent jack kom och skulle ta tillbaka måna lisa och han fick tillbaka måna lisa och sen så gick dom till kontoren då pratade han i en telefon du viste dom att han var tjuven. Den var bra för det var äxen.

10 Taynkma 120123 författare jan kjaer. Bildmerlin p.mann. Boken handlar om en kile som heter koto som ska reda sin familj att bo kvar. Och han som ägde det stlet sa till dom att vlyta bara för att det kommer någon annan dit och för attbo kvar så måste dom betala 300 $ dålar. Den va gete bra för att han slog mycke och va spenande.

11 Tynikma 120127 Författare jan kjaer och bild merlin p.mann. Först så kom det nåra konstia råtor. som skulle hoppa på koto men Koto gjorde nån sköld så dom flög iväg.men sen när sölden tog slut. så kasta han upp en kniv så det kom ner vaten då skrek koto hjälp mesterr Gecko radade han. Den va bra.

12 Taynikma den hemliga arenan. Författare Jan Kjaer. Bild Merlin P.Mann. Det va att Mester Gecko viste att det fans en hemlig arena som han skulle visa Koto och Monte, Artan Skulle få se den och Gecko sa att den va stengd och då sa Monto varför va den stengd och vem låste den då sa Gecko att det va han. Men när dom kom in så va det en guld staty som va där ine. Och Gecko behövde hjälp av artan var att den ska funka. Den va assa grym.


Ladda ner ppt "111004 strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan."

Liknande presentationer


Google-annonser