2014April.   I Indien har vi ett eget hus, som vi har byggt själv. Huset blev klar år 1998. I slutet av år 2012 bestämde vi oss att lägga till 2 våningar.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Advertisements

Varför förlorade jag mitt favoritjobb?
Som •Han körde på Slottsgatan som har en hastighets-begränsning på 50 km/h. •En kvinnlig bilförare körde på en man, som är i 20 års ålder. •Kvinnan, som.
Solen Solen är en stjärna..
Författare Josefin Berntsson År 2013
En snöskottares dagbok… …eller visst är livet underbart!
GÄDDSLAGET 2014 LANDSKRONA GK Gäddslaget 2014 Onsdagen den 14/5 är det dags att borsta av klubborna och putsa skorna, året gäddslag spelas.
Bildspel om konstnären
Vem bestämmer - du eller chefen?
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
I begynnelsen var grus…. Grus som Nettan jämnade till.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
Så här har vi haft det under våren En presentation av vad klass 3 på Krika Bygdeskola har gjort under vårterminen 2001.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Här ser ni några sidor som hjälper er att lösa uppgifterna:
Skridskoutflykt 1 februari Snart är alla ute på isen. Vi har promenerat till den fina banan vid nya idrottsplatsen bakom brandstationen.
En genomgång av spelet: Dubbelkrig-Grön
Åk 9 - året då det händer -.
I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män.....
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Det va en gång en katt och hund del 1
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Det var en gång en igelkott.
Franska revolution 1 juli 1789 var det mycket oroligt i Paris.
Fotoalbum med bilder från vårt lägenhet i Park Avenue, Peking 2011/2012.
Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318
Och då tappa jag min blebled och jag letade över allt men jag hittade inte min blebled jag letade över allt inne.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Hur fungerar värdegrundsarbetet i vardagen, på operation 2010? På kliniken IVAK/OPERATION, startade ett värdegrundsprojekt Detta har lagt grunden.
Kommun - Vara (1470), Kommun - Skara (1495), Kommun - Lidköping (1494), Kommun - Grästorp (1444), Kommun - Essunga (1445) 41 respondenter.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Ett ödesdigert misstag…
Luncha och lär! Tempussystemet.
” kommer att, Tänker eller ska”?
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Avresan Stenungsund – Göteborg Äntligen ger vi oss av på våran efterlängtade resa. 10:30 släpper vi förtöjningarna från Steungsund. Första.
Vinter Av: Johanna 18/11-14.
Känna till och ha provat metoder och verktyg för processledning
Så firade vi födelsedagar förr.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
DEN MAGISKA DÖRREN.
Grupparbete kuddfodral – sociala medier
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
Ingrid Lindberg, Elin Carlson och Stefan Frisk Medicinkliniken Eksjö
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
Vad är bra och vad kan bli bättre? Utvärdering med Ekjur12 15/
Herman & Brita Utskrivningsprocessen Gislaved.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.
Seniorklassiker Tjopling. Laget Linn KarlénSimon Johansson.
Det va en gång en katt och hund del 1
Välkommen till Strands BK´s upptaktsträff :30 Startar vi med en process 10:45Grunder i spärrspel 12:00 SISU bjuder på lunch på Hot Chili 13:00Första.
Textilarbete Alice Höök.
Har du nån gång undrat vad djuren hittar på när dom är ensamma hemma?
Påsklovet På påsklovet har jag varit på kalas hos min kusin Matilda med hennes kompis. Vi hade jättekul. Det här kortet tog vi på kalaset.
Fotoalbum Shanghai, 1-3 januari Då Per var ledig ett par dagar efter nyår, passade vi på att åka det nya snabbtåget till Shanghai. Tåget gick från.
Religion, Kristendomen
Arbetsmiljöarbete Service- och bemötande
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
GJORD AV: Erik Hassléus
Presentationens avskrift:

2014April

  I Indien har vi ett eget hus, som vi har byggt själv. Huset blev klar år I slutet av år 2012 bestämde vi oss att lägga till 2 våningar på huset.  Och nu ser det ut såhär: Huset

 Vårat hus

  Den 11 april så fyllde jag 14 år. För att fira min födelsedag så åkte vi till wonderland och senare åkte vi och shoppade. Min födelsedag

  Det var 3 event innan bröllopet.  Mehndi, haldi och coctailfesten.  Första kvällen så hade de mehndi, och dagen efter det så hade de haldi och coctailfesten. Bröllopet

  Dagen efter bröllopet var våran sista dag i Indien. Eftersom att vi skulle flyga tillbaka till Sverige på natten så hade vi tid att shoppa och gå runt i New Delhi. Först så åkte vi till en gurdwara i New Delhi  Sis Ganj Sahib. Efter det så åkte vi till India gate, till sist så åkte vi till ett shoppingcenter. Där shoppade vi och fikade. Den sista dagen