Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Avresan Stenungsund – Göteborg 2009-04-18. Äntligen ger vi oss av på våran efterlängtade resa. 10:30 släpper vi förtöjningarna från Steungsund. Första.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Avresan Stenungsund – Göteborg 2009-04-18. Äntligen ger vi oss av på våran efterlängtade resa. 10:30 släpper vi förtöjningarna från Steungsund. Första."— Presentationens avskrift:

1 Avresan Stenungsund – Göteborg 2009-04-18

2 Äntligen ger vi oss av på våran efterlängtade resa. 10:30 släpper vi förtöjningarna från Steungsund. Första målet kan verka kort men är psykologiskt vikigt. Men Helena är som vanligt stabil bakom rodret. Till denna segling har vi även fått förstärkning av Tobbes syster + sambo. För dem är det övning för vinterseglatsen i november med Mare.

3 Se så många båtar som kommer ut för avtackning ifrån Stenungsund. (de kan också kappseglat men vem vet) Det tar inte långtid innan någon börjar tjôta om att fiska. Ingen nämnd ingen glömd. Men så här tidigt på året är inte makrillen hungrig, tydligen. Så det blir ingen fisk till middag.

4 För att vara första seglingen för året så skall man inte klaga. Vädret var toppen, första gången som jag har varit tvungen att använda solskydds olja på havet i april. I och för sig brukar vi aldrig ha båten i havet så tidigt. Inte nog med att vi hade fint väder vi hade medvind hela vägen till Göteborg. Men bilden talar för sig själv.

5 För första gången i mitt liv så tar kamerabatterierna slut. Så det finns inga fler bilder att för att dokumentera denna under bara segling i mitten av april. Jaha, då har vi klarat av vår första segling. More to come! Just nu ligger båten i lillabommen och vi har lyckats bo in oss riktigt bra. Simma lugnt tills vi ses nästa gång. Torbjörn & Helena


Ladda ner ppt "Avresan Stenungsund – Göteborg 2009-04-18. Äntligen ger vi oss av på våran efterlängtade resa. 10:30 släpper vi förtöjningarna från Steungsund. Första."

Liknande presentationer


Google-annonser