ERIC SAADE.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Svenska trubadurer Trubadur: Kan översättas: den som hittar på.
Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Välkommen till Sverige!!.
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Sagan om den hungriga vargen
Sagan om Piffy.
Bildspel om konstnären
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
Välkommen till Sverige
Amerikanska revolutionen
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Birger Sjöberg Birger skrev tre böcker under sin livstid, Kvartetten som sprängdes och Kriser och kransar. Han var en av våra mest folkkära.
PABLO PICASSO.
Så här har vi haft det under våren En presentation av vad klass 3 på Krika Bygdeskola har gjort under vårterminen 2001.
{ SVERIGE!!!!.  Gruppen har existerat i flera år. År 2010 slog gruppen igenom. Den första singeln gavs ut under namnet One. Första versionen var helt.
Åk till Sverige.
KRISTENDOMEN Vad tänker du på när du hör ordet kristendom?
Selma Lagerlöf En författare i världsklass.
Vincent Van Gogh.
Tisdagquiz! Med musikinslag.
Jeopardy Final! $200 $200 $200 $200 $200 $200 $400 $400 $400 $400 $400
Krister Henriksson är född 1946
Jenny Nyström.
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
Veronica Maggio Veronica Maggio.
De tävlande börjar med att skriva in sina namn i resultattabellen. PerUllaIngaEgon Per börjar slå med två sexsidiga tärningar. Han får 5 och 2. Gränsvärdet.
Varje dag försvinner flera personer…
Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!
MusikQuiz HT 2010 nr 1 The beginning…
Dead By April! DBA är ett svenskt rockband från Göteborg bildat år De gav ut sitt självbetitlade debutalbum Bandets låtskrivare och producent.
Resebarometern 2011 HELA LANDET. Om du fick välja fritt, vilken svensk stad reser du helst till i sommar? 1. Stockholm (31%) 2. Göteborg (29 %) 3. Malmö.
Marie Lindberg är debutant i stora mått både i Melodifestivalen och offentligheten som artist. Marie är lärare till yrket och undervisar förstaklassare.
Välkomna Alla ni fantastiska föreningsledare. Unga som idrottar tror mer på samhället än andra ungdomar. De. litar på andra människor och tycker att man.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
PerUllaIngaEgon 1.Skriv in de tävlandes namn. 2. Per börjar slå med två tjugosidiga tärningar. Han får 15 och 5. Gränsvärdet för första höjden är =10,
BIOGRAFI DANNY SAUCEDO.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Det var en gång en kille som hette Albert. Han var 1000 år. Han bor på Habbo planeten. Alla är snälla. Dom äter utomjordiska grisar.
Så firade vi födelsedagar förr.
DEN MAGISKA DÖRREN.
CHRISTOPHER MAURICE BROWN Chris Brown. BAKGRUND  Christopher ”Chris” är född 5 maj 1989  Chris är uppvuxen i Tappahannock, Virginia  Son till Joyce.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
VAD ÄR POPKOLLO? Musikläger för tjejer som startades i Hultsfred 2003
Mattias ”Stafen” Englin 2014
Swedish House Mafia, SHM, är en svensk houseproducent- och DJ-grupp bestående av Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso. Eric Prydz var ursprungligen.
Zlatan Ibrahimović Ilja-Ülo Nukka Tartu 2013.
Grej of the day.
Top Cats bildades Vännerna Jon Kleppenes och Fredrik Lilja hade blivit uppmuntrande av sin musiklärare på Frykenskolan att starta bandet. I början.
Grej of the day The King.
Från början… Regler… Vinnare…
{ Rock Elvis Prestley.  Elvis Prestley Jailhouse Rock  Robert Johnson (1930-tal) och Elvis Prestley (1950-
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
1800-talet.
LEDTRÅD: Hans namn betyder guld och sådana bollar har han många!
EN MÅNGSIDIG HJÄLTE, ÄVEN KALLAD mp
Abrahamitiska religioner
Renässansen WILLIAM SHAKESPEARE MACBETHMYTEN LEONARDO DA VINCI
Rihanna.
Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.
Mattias ”Stafen” Englin 2015
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Mångfald och Tolerans.
1950-talet mitten av 50-talet: Rock´n´roll Ungdomar egen musikstil
Melodifestivalen.
Presentationens avskrift:

ERIC SAADE

Eric Khaled Saade Eric Saade föddes den 29 oktober 1990. Han växte upp i en lite stad i närheten av Helsingborg i Skåne, som heter Kattarp. Han är halv Libanes eftersom hans pappa är där ifrån och hans mamma är ifrån Sverige. När Eric var 4år skildes hans föräldrar.

Eric Saade var 6 år gammal när han såg Michael Jackson på tv, då ville han också börja sjunga. De visade sig att han var tonsäker och mycket målmedveten. Erics första framträdande var på sin mammas bröllop med Nordmans låt Vandraren. Några av Erics favorit artister under sin uppväxt var Backstreet Boys och Bryan Adams.

Sedan Eric var 13 år har han skrivit egna låtar och även haft en manager som han har kontakt med än idag. Eric slutade med sin andra stora hobby fotbollen vid 15 årsålder, eftersom han fick ett skivkontrakt. Zlatan var en stor förebild för honom dels för att han hade förmågan att fokusera när det gäller. När Eric spelade fotboll var kroppskontrollen viktig, tack vare den kan han nu göra avancerad dansnummer. Eric gick högstadiet på Magnus Stenbocksskolan och gymnasiet på Filbornasskolan.

Under sommaren 2009 fick Eric… 2007 bildades pojkgruppen What´s Up, medlemmarna var Eric Saade, Johan Yngvesson, Ludwig Keijser och Robin Stjernberg, som blev tvåa i Idol 2011. I början av 2009 lämnade Eric killarna för att satsa på en solo karriär. Under sommaren 2009 fick Eric… • va´ programvärd för Julias stjärnskott, en musiktävling. • intervjua Zac Afron och Vanessa Hudgens när de besökte Sverige. • Va´ programledare för Disney Channels skandinaviska musik tävling My Camp Rock, • Va´ den svenska rösten till Shane i filmen Camp Rock.

• Eric har sedan hösten 2009 hunnit med bl.a. I augusti 2009 kontaktade skivbolaget Roxy recordings Eric och gav honom ett skivkontrakt, några av hans kollegor där är Lena Philipson, Orup, Erik Hassle och Agnes. Sleepless blev hans första singel som släpptes hösten 2009. • Eric har sedan hösten 2009 hunnit med bl.a. • medverkat i flera svenska tv program, allsång på Skansen & Lotta på Liseberg m.m • släppt tre skivor, Masquerede, Saade vol. 1 & Saade vol. 2

deltagit i melodifestivalen 2 gånger. 2010 med låten Manboy då kom han 3a & 2011 med låten Popular då vann han & representerade Sverige i Eurovision Song Contest där han kom på tredje plats.

•Han och sångerskan Molly Sandén gjorde slut i Januari 2012 efter ett 5år långt förhållande •Han har hunnit med 2 turnéer Masquerede och Made Of Pop • 2011 sålde han mest album i Sverige han kom före både Veronica Maggio och Adele • Han ska snart inleda sin nya turné som kommer bli en arena turné och heta Pop Explosion

Erics röst och personlighet • Han sjunger pop låtar, både upp tempo låtar och ballader. • Eric får ofta höra att han har en egen röst som inte låter som någon annan, att hans röst är originell och full av karaktär. • Eric är mycket noga med att han ska kunna känna igen sig i sina låtar och att de har en grymt bra melodi. • Hans mål är att bygga upp en långvarig karriär och en annan dröm är att slå i sitt favoritland Storbritannien. • Eric kallar sig själv en entertainer at heart och han känner sig aldrig mer levande än på scenen när han får möta sin publik. • Saade är också en tävlingsmänniska och beskriver även sig själv som kreativ, positiv och ett kontroll freak.

Danny Saucedo & Eric Saade Eric & Danny är två liknande artister, tonårstjejer är deras största fan, båda har tävlat i melodifestivalen, 2011 var båda med och då vann Eric och Danny blev tvåa, Eric har varit med i en pojkgrupp och Danny är det nu, båda sjunger pop & de är mycket duktiga dansare. Men deras röster och personligheter är så klar olika.

Gjort av: Johanna Mattsson

Popular: http://www.youtube.com/watch?v=cveYAhZHEX0&ob=av2e