Sammanställning från Idrottsenkäten 2009 Totalt 344 svarande.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Information om ungdomsverksamheten på Östersund-Frösö golfklubb 2011
Advertisements

Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
easyresearch. se/s. asp Varför?
AKTIESPARARNA ÖSTERSUND Presentation
Förskolor och skolor i Nacka – i en klass för sig
Patientenkät sommaren -13
Ungdomsverksamheten på Östersund- Frösö golfklubb En handlingsplan.
En kort presentation av vad som hänt och händer på och runt banan under hösten.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
• Partävling valfri dag 3-19 juni • Paret = junior + senior • Senioren: antingen 20 år äldre och/eller biologisk/adoptivförälder • Minst en spelare.
Samarbetspartners och Medlemssponsring Österlens GK 2012.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Golfterminalen 2010 Golfterminalen 2010.
Betydelsen av nyklubbildning EX-545A.SW. 2Lions Clubs InternationalBetydelsen av nyklubbildning Varför är nyklubbildning viktigt? •Att förnya och öka.
Presentation av OnTag Voucher
KULTURSKOLA 2009 Marknadsundersökning 2006 Musik och Dansskolan.
Märkligt! Här är en liten matematisk övning, som helt säkert
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Hammarö GK 2012.
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
Nystart av teamtandvård på ftv Kramfors
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Platsteamsresultat Team Marita/Skene dialysen 2008.
Projektet IT-coacher 2013 Enkäter angående intresset av IT-utbildning för seniorer gjordes i kommunerna Lidköping, Götene och Munkedal. De som svarade.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Gumbalde GK 2 april 2010 Mentometer 15 deltagare varav 10 från arbetsgruppen.
Växjö kommun,  Kommunala högstadieskolor, Växjö kommun  Administratörer, kulturaktörer, koordinatorer och elever  Delaktighet som värde och praktik.
11 Kvaliteten i ditt vård- och omsorgsboende Stadsledningskontorets brukarundersökning Blackebergs Gruppboende Bromma.
11 Kvaliteten i ditt vård- och omsorgsboende Stadsledningskontorets brukarundersökning Tranebergs Å-Hem, Bromma.
Spelarutvecklingsplan för Vimmerby Tennisklubb Mars 2011.
Musik: Nightengale Serenade
Finansförbundets motionsskola.
aGolf Utveckling Sverige År Marknadsvärde x 4000 = minus 300 miljoner.
Onsdagsgolfare!!! Upptaktsmöte den 20/3 kl 18:30 Vi vill, som traditionen påbjuder, träffa er alla och diskutera årets upplägg. Herrkommittén Roine, Hoa,
Protokoll Föräldrarmöte 16/3 P Föräldrarna hälsades välkomna till Eskils klubbstuga. 2. Klubbdirektör Tommy Billqvist informerade om Eskilsminne.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
PerUllaIngaEgon 1.Skriv in de tävlandes namn. 2. Per börjar slå med två tjugosidiga tärningar. Han får 15 och 5. Gränsvärdet för första höjden är =10,
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
11 Kvaliteten i ditt vård- och omsorgsboende Stadsledningskontorets brukarundersökning Bromma.
Klicka här för att ändra format Klicka här för att ändra format på bakgrundstexten – Nivå två Nivå tre – Nivå fyra » Nivå fem 1 Frågor för god vård i samband.
Music: Nightengale Serenade
Tävlingsutläggning 2014 Förbunds- och Distriktstävlingar.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Lite ”high-lights från  Uppsnappat 2014 – Del 3  HCP kommitté och Årlig Handicap Revision (ÅHR)  Distriktets Domarkår  SGF:s Regelkort också.
Träningsläger i Frankrike? Diskussionsunderlag - redovisning enkäten - diskussion
1 ATK’s nya träningsgrupper – hösten 2010 Informationsmöte Agenda: Bakgrund - Varför ändra i våra träningsgrupper? Vilka ändringar är gjorda.
Utvärdering enkät om sommaridrottsskolan
Rotarys Golfdag 4 juni Syfte Skapa en årlig aktivitet för insamling till Rotary Foundation eller annat väldefinierat ändamål Inte konkurrerar med.
Webbenkäter År 2009 och Om webbenkäterna  Började användas 2007 Postop 8v och 1år nov 2007 Hälsodeklaration mars 2008  25 av 44 kliniker använde.
Tävlingskommitten Agenda –Vad vi gör –Vilka vi är –Speciellt 2008 –Årets tävlingsprogram.
Korpen INNEBANDYCUPEN november 2009 Ring för Info/anmälan Inbjudan till: Årets roligaste Innebandy-Cup Komplett inbjudan och info på:
Kundundersökning mars 2010 Operatör: Veolia Transport Sverige AB Trafikslag: Tåg Sträcka: Sundsvall - Trondheim.
/ 1 Hej på er! Det är lätt & rätt att återvinna!.
Vi uppfattar verkligheten på olika sätt
Välkomna på föräldramöte.  Juniorkommittén: Johan Kumlin, Maria Bergman, Fredrik Lantz, Richard Salomonsson, Daniel Sjöblom, Kenneth Magnusson och Ami.
Och särskilt nytillkomna medlemmar!. Sjögärde golf klubb Dam kommittén Herr kommittén Senior kommittén Medlems kommittén Junior Jacob B Anna.
Gunilla Behmer Tävla som Junior Stora Lundby GK Gunilla Behmer.
Damkommittén hälsar alla välkomna
MEDLEMSENKÄT HÖKENSÅS GOLFKLUBB Hösten 2016
RAPPORT OM MEDLEMSTAPP OM MEDLEMMAR SOM LÄMNAR SPF SENIORERNA OCH VAD SOM KRÄVS FÖR ATT VINNA TILLBAKA DEM WEBBUNDERSÖKNING , SEPTEMBER
Att förbereda en tävlingsbana – course set-up
Uppstartsmöte P02/03 Gävle Golfklubb
Strategi och framtidsplan 2020 arninge golfklubb
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Rubriker: Franklin Gothic Demi Brödtext: Franklin Gothic Book
Utfall Enkät Säsongen 2014/2015
SGF Juniortävlingar Detta bildformat kan du använda som den andra bilden i din presentation. Här kan du t.ex lägga in namnet på din utbildning/seminarium.
Presentationens avskrift:

Sammanställning från Idrottsenkäten 2009 Totalt 344 svarande

INLEDANDE FRÅGOR

Kön & Ålder

Hcp & Antal år som medlem

FRÅGOR OM GOLF

Motivation till golf Urval av kommentarer: Samtliga alternativ, trevlig sommarsyssla, vara ute i luften, etc

Arrangerade aktiviteter Urval av kom- mentarer om varför ej deltagit: Tidsbrist, inte intresserad, kan redan, gör hellre individuellt, roligare att spela golf, etc

Arrangerade aktiviteter

Utveckla sin golf

FRÅGOR OM TÄVLINGAR

Antal tävlingar

Motivation till tävling

Pris för tävling

Satsa på vad gäller tävling

Urval av kommentarer om tävling Kortare tävlingar 9 hål !? Prisbordet är i regel uruselt Generellt så har vi fastnat i gamla former kring tävlingarna. Det behövs ett förnyande - både kring tävlingsformer, prisbord, målgrupper. Matchstegar igen. Partävling i olika form över mer än en dag. "Satsa på mera rikstäckande tävlingar såsom; Aktieslaget, Golresan On Tour, Golf Digest Viasat Golf Trophy, Volvo Amateur Masters, Best Western Open, Audi Quattro Cup.” Jag vill ha tävling för oss på runt så vi är på samma nivå. Jag är mycket missnöjd med att SISTA anmälningstid ligger för tidigt. Bra med generationstävlingar. Ett bra sätt att skola in nya yngre spelare och få med föräldrar. Tror framförallt på att det skall finnas ett antal fasta starttider för onsdax tex och

FRÅGOR OM BANAN

Markering av banan & Avståndsmätare

Förslaget om tre tees

Omdirigering av banan

Urval av kommentarer om banan Röd bana är kanske eg. för lång, men det borde vara större skillnad mellan gul och röd, iallafall på vissa hål. Tycker att så gott som alla resurser ska läggas på att förbättra fairways och fysiska miljön på banan så den upplevs som så trevlig som möjligt. Passar 10 som inledning hål. Blir det verkligen bra flyt på banan. Det vore trevligt med en målad hålbeskrivning vid tee på varje hål. Bättre dränering är mycket viktigare är flera tees. Det är viktigt att klubben inte fastnar i "det duger som det är" utan utvecklar banan så att den passar nästa generationsbehov. Jag önskar att vi lyckats genomföra "masterplanen" för att få bättre greener men nu är det som det är. En tanke är att man ger namn åt hålen, precis som på de större banorna ute i världen. Det är väl inte helt fel om de får namn med lite göteborgsk eller Chalmeristisk humor.

ÖVRIGA FRÅGOR

Kategorigolf

Seriespels lag

Frivilliga krafter

Urval av övriga kommentarer Håll i slantarna så vi får en stabil ekonomi Jag tycker klubben bör söka samarbete m andra klubbar i Göteborg för att öka värdet i medlemskapet!! Starta klubbvärds-verksamhet. Det skulle säkert uppskattas av greeenfee-gäster Jag ser fram emot en högre kvalitet och kvantitet i golfshopen! Förbättra range och övningsområden runt klubbhuset. Satsa på familjeaktiviteter. Golf behöver gå från elittänk (tävlingar) till socialtänk (familj o vänner). Min djupa tacksamhet till alla kommittemedlemmar och anställda, som lotsade klubben genom rekonstruktionen. Jag vill framhålla att i Martin har CHGK en mycket duktig och trevlig pro. Samma omdömme gäller för personalen i receptionen.

Tack till alla som deltog i enkäten