Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Presentation av OnTag Voucher

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Presentation av OnTag Voucher"— Presentationens avskrift:

1 Presentation av OnTag Voucher

2 Presentation av OnTag Voucher
OnTag Voucher erbjuder dig som sponsor många olika alternativ…. Vill du kunna ändra ditt erbjudande under säsongen eller från dag till dag? Skall du använda statisk eller dynamisk information? Sponsra utsida/insida eller en kombination av båda? Vill du bara erbjuda reklam till golfare i din målgrupp?

3 Vad är OnTag Voucher OnTag Voucher är ett unikt dynamiskt och personligt scorekort med högt nyttovärde för både golfare och golfklubb. All information om golfaren, medspelare, bana och information skrivs ut med automatik vid ”incheckning” direkt från Golfens IT-System. (GIT) Med OnTag Voucher får klubben och sponsorn möjligheten att direkt kommunicera med golfaren på ett sätt som tidigare inte varit möjligt. Det går att ändra erbjudande varje vecka, månad eller till och med från dag till dag. Med Vouchern kan du även mäta din svarsfrekvens. En sak är helt säker. Alla som får ditt erbjudande läser det. Vi vågar påstå att OnTag Voucher är golfklubbens bästa reklamplats.

4 OnTag Voucher - Information
En av de största fördelarna med OnTag för golfaren är att all tänkbar information finns utskrivet på scorekortet. Dessutom kan klubben enkelt tillföra dagsfärsk information.

5 OnTag Voucher – Insida OnTag Voucherscorekort med flaggplaceringsinformation för tävling/företagsgolf.

6 OnTag Voucher - Selekteringsmöjligheter
Genom att använda vår internetportal kan du som sponsor använda selekteringsvariablerna i OnTag Voucher. Då har du större möjlighet att öka din svarsfrekvens eller att spetsa ditt erbjudande mot rätt målgrupp. Det kan vara värt att betala ett något högre pris per utskrivet scorekort om du vet att alla som får ditt erbjudande är precis din målgrupp.

7 Selekteringsvariabler på OnTag Voucher
Det går att selektera på följande variabler med OnTag Voucher Ålder Man Kvinna Medlem Gäst Handicap Datum

8 OnTag Voucher – Dynamisk data
[NAME] [DATE] [TIME] Lena Andersson :36 Förstärk ditt budskap eller kommunikation genom att göra den personlig. Genom att utnyttja den fulla kapaciteten i OnTag Voucher kan du förstärka budskap och hitta speciallösningar. Ta mer betalt, fler (olika) sponsorer Idag går det att använda namn, utskriftsdatum och utskriftstid som dynamisk data.

9 Ett effektfullt & personligt erbjudande till Lena

10 OnTag Voucher - Reklambudskap
Sponsorn har möjlighet att anpassa sitt budskap och ändra det från dag till dag om så önskas. Erbjudandet är en bild som läggs upp men det går att kombinera den statiska bilden med dynamisk text. Ex: Hej Lena Det finns inga begränsningar på hur många gånger man kan ändra budskap eller information. Spetsa svarsfrekvensen genom att använda variabler för målgruppsstyrning.

11 OnTag Voucher – Nya funktioner våren 2010
Efter önskemål har vi utökat funktionaliteten med Prioritet– Det går att sätta olika prioritet på alla erbjudande. Dynamisk information – Namn, datum och tid kan skrivas ut, tidsbegr erbjud. Mätning av reklam – Vi mäter antal utskrifter av varje reklamerbjudande Önskemål om streckkoder finns men redan idag har sponsorn möjlighet att använda streckkoder då de går att infoga direkt i den högupplösta voucher bilden. Har ni önskemål om andra funktioner är ni välkomna att kontakta SYSteam.

12 OnTag Voucher – Skapa reklam
Demo video Hur man skapar en reklambild för OnTag Voucher Klicka på bilden nedan för att starta filmen Fungerar inte videon, klicka här Man måste vara uppkopplad mot internet för att det skall fungera att klicka på länken

13 OnTag Voucher – Voucherwebben
Demo video Hur man lägger in reklam och information på OnTagVoucher VX Webben Klicka på bilden nedan för att starta filmen Fungerar inte videon, klicka här Man måste vara uppkopplad mot internet för att det skall fungera att klicka på länken

14 Reklam / Information Förstärk ditt budskap med valfri färg.

15 Pris / prismodell SYSteam registrerar alla utskrivna erbjudanden vilket gör det enkelt för sponsorn att veta exakt hur många reklamerbjudanden som blivit utskrivna per dag, per vecka, per månad eller per säsong. Detta gör det också möjligt att använda olika betalningsmodeller.

16 OnTag Voucher – Pris / Speciallösningar
Kostnaden för att använda OnTag Voucher bestäms av klubben. Kom gärna med förslag på önskemål om förbättringar eller offertförfrågan på speciallösningar.

17 OnTag Voucher - Klubbens bästa reklamplats
Top 10 - OnTag Voucher är klubbens bästa reklamplats därför att Det finns möjlighet att målgruppsstyra erbjudandet Voucher i rätt format, lätt att riva loss ta med sig OnTag Voucher är den första reklamen på en golfklubb som är mätbar Det med dynamisk information gör det möjligt till personlig kommunikation Det går att förändra budskapet från dag till dag eller när ni önskar Alltid 100 % träffbild genom selekteringsmöjligheterna Alla som får erbjudandet läser det - Hög intressefaktor Att det går att anpassa budskapet efter golfarens identitet Sponsorn kan själv kan styra information och reklam själva via Webben Det är prisvärt (billigt) i jämförelse med ex: DR eller annonser

18 OnTag Voucher - Kontaktuppgifter
Tack för visat intresse


Ladda ner ppt "Presentation av OnTag Voucher"

Liknande presentationer


Google-annonser