Kafferep på Kolarebacken. Kaffebjudning hemma hos Bibbi, som dukat upp på ett unikt och fint porslin från Rörstands Vi sitter och tittar på bilder från.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Advertisements

Ett verktyg för ledarrekrytering
easyresearch. se/s. asp Varför?
De fem fingrarna åker på utflykt.
Turista hemma – en rundresa i Hylte kommun med Nikon D80
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Att tänka på inför redovisningen
En dag på Skogsgrinden…
Muntliga nationella prov i svenska
ABSOLUT BrucElvis Det här bildspelet består av material som BrucElvis tror han kommit på alldeles själv. Dock kan ju någon annan varit lika ”smart / rolig”
Luncha och lär! rumsadverbial.
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Undersökningspass för tandhygienister
Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.
Julkalender
Nu har våren kommit till Pollux
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Mattelektion då vi spelar spel och övar huvudräkning.
Solros fyller 1 år. Här kommer Putte. Idag är det kalas, kalas, kalas!
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Vecka 45 Experiment På måndagen kom Bibbi med en kasse. Vad kan det vara i den? Bibbi hade köpt en maskin som hette moster Hulda. Vad gör man med den ?
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
Positiva trender Under studiens gång har vi sett att förändringsarbetet bringat in större påverkansmöjligheter över aktiviteter som tar plats i gemensamhetsutrymmena.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Personalenkät Måltidssituation. Vilken avdelning jobbar du på? 1.Sparven2(9%) 2.Blåklockan2(9%) 3.Vargtass2(9%) 4.Skogsstjärnan2(9%) 5.Lindorna2(9%) 6.Lyan2(9%)
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
VÄLKOMNA TILL HALMSTAD! Nu ska vi berätta om när vi var i Halmstad.
Visa ord om arbetslivet
Stimulansmedel - Flexibel demensdagvård – Flexiblare öppettider – Mer individanpassade aktiviteter – Nå fler personer med demenssjukdom i.
VÄLKOMNA! ELEVLEDDA UTVECKLINGSSAMTAL S:ta Gertruds skola, Sigtuna.
Imorgon tänkte jag bjuda på något gott att äta. Ni får välja
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu.
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Uppmärksamhetstest Från kvinnor till kvinnor
Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Nolltolerans Haga/Katrinelund. Haga Tittade på Hagas egen trygghetsenkät (görs två ggr/år) där det gick att utläsa att eleverna vet vem de ska vända sig.
En kvinna kommer in på en bilverkstad och frågar efter lock 710.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
JAG BLEV MED PADDA!!! och kunde plötsligt göra saker jag funderat över men inte haft verktyg till.
Våga vegetariskt Gång 4. Dagens upplägg 8:00-9:00 Finns det några miljöfördelar med vegetariskt? Fundera i grupp och redovisa kort. Kika på bloggen; vad.
Bilder från min 50-års fest i en snögrotta
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.
Nu har en timma gått och då börjar den riktiga handbollsträningen…! Där de kan koncentrera sig på passningar och skott, det är nu de har användning av.
Hälsoteket ska förbättra hälsa och välbefinnande hos de boende i Angered genom att: skapa möjligheter för människor att ta ett större eget ansvar.
MAT – OCH MATKULTUR I ASiEN Hkk, Vt-12 E. Segerdorf
Retorik- Konsten att tala
Påsklovet På påsklovet har jag varit på kalas hos min kusin Matilda med hennes kompis. Vi hade jättekul. Det här kortet tog vi på kalaset.
Krossa, smälta, riva, garnera
Begreppen – flyta - sjunka
Vad säger bilden oss egentligen!?
Herman & Brita Resultat av Hermans & Britas dag. Besökare 225 personer räknades komma in genom dörrarna. 117 svarade JA på frågan ”Skulle du rekommendera.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Bokklubben Zonta II Jönköping Zonta 25 år
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Valberedningen Ordförandeseminarium 2015 Malmö. Eva Ahlqvist Bengt Westling Anikka Holstein Björn Hoffman.
(Vid dåligt väder ställs aktiviteten in)
Matsedel för restaurangerna inom äldreomsorgen
”Att göra gott och leva ett gott liv”
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Malin Stigemyr Kajsa Urge
Dialogmöte 23 oktober 2018.
Tips inför valborg Valborg är en helg då många unga dricker alkohol. Berusade ungdomar råkar oftare ut för olyckor eller utsätts för brott. Oftast är.
PÅ VECKOSLUTET... DET KÄNNS... TILLSAMMANS MED...
Med stöd av Veikkaus intäkter
Presentationens avskrift:

Kafferep på Kolarebacken

Kaffebjudning hemma hos Bibbi, som dukat upp på ett unikt och fint porslin från Rörstands Vi sitter och tittar på bilder från olika tillställningar vi haft så som kräftskiva och nu senast från måltidens dag.

Här förbereder och bakar Majken något gott som ska bjudas på Dagny rör smeten till sockerkakan Och givetvis så smakar det alltid gott att få smaka lite på smeten !

En bild från Eivors kaffekalas Och även efter kaffestunden finns det mycket roligt att pratas om, Margareta. Bibbi och Eivor Denna dag är det riktigt kalas med petit-chouer, fruktsallad och grädde hemma hos Alice

Här är ett kort på Alice som hade kafferep och bjöd på fruktsallad och grädde.