Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ett verktyg för ledarrekrytering

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ett verktyg för ledarrekrytering"— Presentationens avskrift:

1 Ett verktyg för ledarrekrytering
Bamsegympa Ett verktyg för ledarrekrytering

2 De startade en egen barngympa-grupp
 När barnen inte fick plats i de befintliga gymnastikgrupperna, startade föräldrarna en egen grupp. Och barnen de älskar sin "Bamsegympa". - Roligast, det är alla barnen och att hänga i lianerna, säger femåriga Linnea Nilsson-Springare

3 Ett citat från en förälder…….
” Det har inte varit svårt att starta den här gruppen. Jag har tidigare varit handbollstränare för småtjejer. Kursen var otroligt inspirerande och barnen älskar gymnastiken, där de övar kropp, öga, koordination och träffar nya vänner. Det är helt enkelt superkul. Jag vet inte om det är jag eller mina barn som tycker det är roligast. ”

4 Annonsera efter ledare i er lokaltidning
Vi stödjer med färdiga mallar för att ta fram annonser och affischer. Både i färg och svartvitt Ett tips är att bjuda in till en träff där ni informerar om er förening och vad det innebär att vara ledare hos er. Låt också deltagarna titta på materialet och berätta var ni har tillgång till lokaler. Informera om när nästa kurs i Bamsegympa genomförs. Annonsera om denna träff i er lokala tidning eller genom att sätta upp affischer.

5 Materialet är enkelt att följa och ”Tänk på” – rutorna ger stöd till den oerfarna ledaren
Utbildningen är på en dag och ledaren får då : Häfte med lekar, rim. ramsor, redskapsbanor, musiklekar, Rörelsekort Bilder på de 7 figurerna Balansboll Musik-CD med ett 18 min. långt rörelsepass Ledartröja Utöver det behövs en normalutrustad gymnastiksal, ärtpåsar, hopprep, rockringar, fallskärm och musikanläggning.

6 Idrottslyftet När ni startar Bamsegympa kan ni söka bidrag från Idrottslyftet. Bidrag beviljas med 2 500:-/nyrekryterad ledare Bidraget kan användas till: Utbildning Marknadsföring Inköp av material Max :-/förening

7 Välkomna in på www.bamsegympa.nu


Ladda ner ppt "Ett verktyg för ledarrekrytering"

Liknande presentationer


Google-annonser