Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Dialogmöte 23 oktober 2018.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Dialogmöte 23 oktober 2018."— Presentationens avskrift:

1 Dialogmöte 23 oktober 2018

2 Välkommen till Dialogmöte 23 oktober Agenda
Gemensam info Aktuellt information från vård- och omsorgskontoret Årets influensa Balansera mera, dukningstävling Kollegial observationsmetodik, Lisbeth Hagman chef för utvecklingsavdelningen Äldreförvaltningen Stockholm stad – Fika Passa på att prata med tjänstemän och kollegor Gruppdiskussion per verksamhetsområde (Hemtjänst/SÄBO/LSS)

3 Valresultat Sollentuna

4 Mandatfördelning Sollentuna kommunfullmäktige , mandatfördelning (totalt 61 mandat): Moderaterna 19 Centerpartiet 4 Liberalerna 6 Kristdemokraterna 5 Socialdemokraterna 13 Vänsterpartiet 4 Miljöpartiet de gröna 3 Sverigedemokraterna 5 Sollentunapartiet 2

5 Äldreomsorg lämnas till socialstyrelsen ("summering tvärsnittsdata")
Källa: Officiell statistik som lämnas till socialstyrelsen ("summering tvärsnittsdata").

6 Hemtjänst Källa: Bearbetad data från Phoniro

7 Insatser enligt LSS Källa: Pulsen Combine+ fakturafiler

8 Delårsrapport augusti 2018 - prognos
Prognosförbättring på 24 mnkr jämfört med T1: Hyressänkningar Sänkta kostnader säbo och hemtjänst Sänkta kostnader inom funktionshinder Källa: Pulsen Combine+ fakturafiler

9 Scenario för 2019 Källa: Pulsen Combine+ fakturafiler

10

11

12 3:e plats - Soltorp

13 2:a plats – Gabriels gård
I år har vi arbetat med mycket kärlek i vår dukning med tema GULDBRÖLLOP! En tillställning som flera av våra boende har firat, så vi ville hylla kärleken. Och det undgick ingen på avdelningen att det var dukat för en härlig bröllopsfest!

14 Vinnare – Rådan Tanken med Rådans kafferep är att vi vill bevara traditionen med 7 sorters kakor. Traditionen att använda finare porslin vid speciella tillfällen där vett och etikett råder. Vi vill med vår dukning förmedla en miljövänlig hållbarhet och använder därför linneduk och linneservetter med servettring. Saknaden av den gemenskap som fanns då man kände dofter och smak samtidigt som det stickades och repades tyger därav ordet kafferepet uppkom. Vikten av att bevara den traditionen idag är ytterst viktigt då den håller på att försvinna.

15 Få nyheter från utförarportalen direkt till din e-post

16 Vilket rum efter fikapaus?
Hemtjänst - Sollentunasalen SÄBO - Rotebro LSS - Tureberg

17 Nästa Dialogmöte blir den 14 mars 2019


Ladda ner ppt "Dialogmöte 23 oktober 2018."

Liknande presentationer


Google-annonser