Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Husets Historia Så här kan möjligen ett utav de första hemmen ha sett ut på stenåldern- en grotta. Egentligen är det ingen specifik person som har.
Klassens besök på Lusten. Klassen besökte Lusten på museét den 14 oktober. Alla på skolan har i omgångar varit där under hösten. Först fick vi en rundvandring.
Speldosan.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
En snöskottares dagbok… …eller visst är livet underbart!
Bildspel om konstnären
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Tyck till på Lnu.se Feedback/förslagslådor – vad ger det?
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
TACK alla ni som hjälpt oss att svara på vår patientenkät! Här kommer resultatet. Vi jobbar vidare för att bli ännu bättre..
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
I begynnelsen var grus…. Grus som Nettan jämnade till.
Patientenkät sommaren -13
Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering Projektledarutbildning, steg 2 Öppen utbildning Vt-2010 Utbildare: Jesper Olsson Plats:
Tema boende hösten 2006 Stora arbetslaget Klicka med vänster musknapp för att byta bild © ptra06.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Mobilskal med högtalare!!
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Åkersberg Bottenplattan är nu gjuten till det stora huset och nästa vecka börjar man med köks- och matsalsdelen.
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
En guide i praktisk loggboksanvändning
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
5. Skala.
Perspektiv rita ett hus Grundlektion årskurs sju linneaskolan
Det va en gång en katt och hund del 1
Bestämd och obestämd form i adjektiv och substantiv
Teknisk rapportskrivning
Att skriva en artikel.
Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Tekniskrapport Båt vt.14 Av Lukas Edin 9a.
Case Tobias Martin.
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Ett ödesdigert misstag…
2014April.   I Indien har vi ett eget hus, som vi har byggt själv. Huset blev klar år I slutet av år 2012 bestämde vi oss att lägga till 2 våningar.
Träslöjd! Ht /11.
Rita av.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
En ny ung lärarinna har sitt avslutningsprov inför klassen. För sysselsätta barnen med något harmlöst hade hon följande förslag: Eleverna skulle växelvis.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Luffarslöjd Trådslöjd
Tekniskrapport Av Alva & Ludvig.
Erbjudande: kilo på fem dagar kilo på tre dagar. (Ej nybörjare) kilo på en dag! (Obs! endast för proffs)
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
SIM TEAM.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Hur vill vi svara? Stefan Johansson Svara på frågor – webb, papper, telefon Webb 4 Ja, gärna. 9 Det funkar. 3 Nej eller Helst inte Papper 1 Ja gärna.
Sandra Holm. Söders blommor Kungsgatan Maria Bolander Nr.1 branschen Livets alla skeden Nobelfesten, Victorias bröllop Inrednings detaljer, krukväxter,
Slutprojekt II Slöjd i relation till hållbar utveckling Projekt : Tillverka en cirkelsåg.
En vanlig dag
Arkitektur.
Det va en gång en katt och hund del 1
Min handduk ht 2013! Av: Ronja Petarsson! .
 Stor, billig, enkel, stilig och snygg.  klarar sina mål.
Bårtransportör. KRAVEN Mitt till kanten Minst 3 sek Stanna inom 5cm från kant Förflytta sig tillbaka baklänges Billig. Mitt till kant.
HUSBYGGE Av Percy och Marianne Lärarhögskolan 2005.
Teknik på Ä L G E N S Förskola 2010.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Elev loggbok.
HEJ! Nu ska jag visa en presentation som jag har gjort. Hoppas du gillar den :)
Börja och avsluta med tid
EN GUBBE av William Werner. Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi.
Min friggebod Skiss i 3D Miljö/omgivning Vad den ska användas till Material Motivera materialval Jämför med ett annat material, varför är ditt val bättre?
Presentationens avskrift:

Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning exakt t.e.x jag tänkte göra två fönster men det blev för trångt så jag gjorde ett istället.

Bygget! Sen fortsatte jag med ramen och gjorde den efter mina mått. Sen fortsatte jag med att fylla väggarna med blompinnar och sen gjorde jag taket med glasspinnar och en dörr. sen fixade jag till några detaljer t.e.x täcka limmet med små blompinnar och sätta glasspinnar runt fönstren och så kopplade jag in en lampa i huset för att det skulle bli snyggare.

Skiss!

Huset!

Slutsats! Jag blev riktigt nöjd med huset och det har varit roligt att bygga huset.