Humleinfo Sommar 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Välkomna!.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
Talföljder formler och summor
Nu rullar vi upp ärmarna, spottar i händerna och kör stenhårt.
Skapa ett video-CV på YouTube
~ Den första mobiltelefonen ~
Anneli och Christians Datorskola
Motioner Brf Kumlet18 Maj 2011, årsstämma. Datum2 Motioner K42 Tersmeden-Lundquist • Nr 1. Vill återinföra teknisk-förvaltare för hela Kumlet18. Motivering:
Föräldramöte P 01 Utvecklingslag
Åk 9 - året då det händer -.
Humleposten maj 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Våra fönster Nu är målaren igång och snickarna dyker upp under andra halvan av juni för utbyte.
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Varför byta till RH 2000? RH 2000 har en väsentligt högre noggrannhet och kvalitet än föregångarna RH 70 och RH 00, vars primära syfte var den småskaliga.
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
Nr 79 / Februari 2013 TAPPEN - Brf Vintunnans medlemsblad GULA HUSET Vi kommer nu att göra tillgängligheten till samlingslokal, solarium och bastu enklare.
Humleinfo vår 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
SYV Studie- och yrkesvägledning
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Vad innebär val av vårdenhet?
HÖJDENVÄGENS INFORMATIONSKANAL mail:
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
Föräldramöte P05 6 september 2012.
Publicera användbar information Erik Geijer tydligare.se Internetdagarna
Utlandsstudier för I:are
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Att skriva en artikel.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Jag vill gärna att du kommer över på en liten afterwork-öl, ta gärna med dig familjen eller några vänner och titta in.
Informationsmöte Akademi Gul och Blå. Innehåll möte Organisation Organisation HTK:s syn på grupp planering, träning mm. HTK:s syn på grupp planering,
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
©storm.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
EKH40år Skolbygget påbörjades hösten 1966 och var helt klar till skolstarten 1967.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Ungdomsdialog Alfta 12 maj. LUPP 2010 Vad är LUPP? Hur ska vi få länets högsta svarsfrekvens? Vad gör elevråden? Information från respektive elevråd U-råd.
Sjuk- och friskanmälan Anmälan vård av sjukt barn
Humleinfo Februari 2010 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Ver 1.0 IT-satsningen Styrelsens förslag Riksstämman Skövde 2003.
RIALTO Jenny Alvolin Barn- och ungdomsombud Broschyren: Kartläggning av barnets förmågor och behov. Underlätta för barnets vistelse i fsk/skola.
Nordiska Styrelsens uppdrag Styrelsen anser sig ha ett uppdrag från medlemmarna och SKK att verka för gemensamma Nordiska regler Det föreligger inte något.
Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…
Helpdesk – 10 i topp.. 2 Glömt anv.namn/lösenord –Användaren har bytt anv.namn/lösen och kommer inte ihåg till vad, eller så har de inte kvar mailet de.
Rollfördelning i funktionärsbåset Vem gör vad i Danicahallen.
Välkomna till uppstartsmöte i Lundalands ungdomsprojekt
Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.
Bli bäst på Senior Alert Senior Alert Målet med timmen  När denna utbildningstimme är över så ska ni alla förstå tanken med Senior Alert.  Ni ska veta.
Humleinfo Sep 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
Humleposten februari 2012 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
VÄLKOMNA.  Säsongen 2009 är P98 och P99 ett lag  Beslutet är baserat på antal barn i varje årskull  Vi är ”på pappret” 23 barn  Inför nästa säsong:
Jobbskuggning 8A och 8B Vecka 17 mån och tis 20 och 21 april 8C och 8D
Uppstartsmöte – Nya lag 2014 Flickor och Pojkar -09 Ekängens IF 1.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.
Försäljning av Newbody Säsongen Mål Målsättningen är att sälja 1000 st paket. Förra året sålde vi totalt 801 st paket, vilket gav ett överskott.
Mullvad Mullvaden är ett djur som inte tycker om människor. Mullvaden är perfekt anpassad till ett liv under marken i gångar.
det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Nr 44 (1//15) Innehåll i detta nummer: Styrelsen Ansvar- eget och föreningens Andrahandsuthyrning Källsortering Bridge Balkonggolv Trappstädning Elrenovering.
Föräldramöte P06: Agenda  Säsong 2014 – tillbakablick  Säsong 2014 – slutfasen (vinter)  Säsong planering.
Föräldramöte 09 röd
Bullerby-Cup 28 (29) Juli-1 Augusti 2010
2013 – ÅK1 – version 1.
Renovering av avloppsledning Kommande:
Presentationens avskrift:

Humleinfo Sommar 2009 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller Per i 115. Vid fel, ring Ordf. för ett OK att själv kontakta Electra för en tid för rep. Som passar dig. Detta är viktigt för fakturakontrollen. Övrigt Nu är värmeväxlaren i panncentralen utbytt, blir provkörd i början av juli och skall fungera fullt ut inför höst/vinter. Föreningen kommer att minska kostnaderna för fjärrvärmen. Dom for i höjden i vintras med den gamla växlaren. Reparation av murkna underslag görs i sommar på två ställen till. Rep. av regnskador från skyfallen innan midsommar kommer också att ske. Start 13 juli. Måleriarbetena av träpaneler och vindskenor kommer att vara klart i början av juli. Energideklarationen är klar och vi kan konstatera att våra hus klarar energihushållningen bra och ligger under snittet på motsvarande byggnader. Vill du veta mer, kontakta Ordf. eller Kristofer. Hittills i år har vi bytt ut 3 värmepumpar. Några av våra ungdomar skall måla om lokalen i sommar. Färg finns hemma. Ber. Bli klart under juli. Allt detta kostar massor av pengar, men vi ser det som en investering. Ekonomin blir ansträngd i år och lämnar högst marginella utrymmen för utsmyckning etc. Vi måste prioritera. Anoderna i de gamla pumparna är utbytta och förhoppningsvis förlänger vi livet lite till på dessa (en ny pump kostar 40000kr) Tveka inte med att kontakta Kristofer om du har problem med det tekniska. Född den 25 april 2009 Dante i 137:an Född den 27 april 2009 Mathilda i 147:an STORT GRATTIS TILL ER ALLA!

FIXARDAGAR Vi samlas som vanligt kl Som vanligt, allmän städning/lukning och lite småreparationer Fixardagar under resten av året: Lördag den 22/8 med kräftskiva Lördag den 14/11. OBS! Mellan fixardagarna går det alldeles utmärkt att gå ut och ta en dust med ogräset. Det hinner ta sig bra under tiden. Glöm inte att vi sparar c:a kr/år genom att fixa själva. Som många redan vet vid det här laget, har vi ett estetiskt råd i föreningen. Rådet består av Anne i nr 151, Tomas i nr 153, Mattias i nr 155 och Slavica i nr 125. För närvarande är dom i full gång med bl a uppfräschning av västra nerfarten Om du har några idéer, kontakta dom för behandling. Slutligt beslut tas sedan tillsammans med styrelsen. LITE AV VARJE Semestertider Nu har tjuvarna högsäsong. Tänk på att när du reser bort, låt det se ut som det är folk hemma med lampor tända via timer. Se till att gräset blir klippt och att någon tömmer brevlådan. Ha gärna lite saker framme i trädgården.Meddela grannarna så att dom kan hålla lite koll. Hemsida Aktuell information hittar du på: Användarnamn: BRF Humlegården Lösen: 4222 På denna sidan finns en länk direkt till vår egen hemsida också. Badrummen Ni som inte har renoverat era badrum och fortfarande har kvar den gamla ”tapeten” från 1987, bör snarast se över era våtutrymmen. Risken för fuktskador är mycket stor om inget görs. Vi vill passa på att påminna om att det är ditt eget ansvar att hålla efter detta. ANLITA ALLTID FACKFOLK. Detta sista är numera ett stående inslag och vi förutsätter att alla tar det på allvar och åtgärdar ganska omgående där det behövs. Förråden Några förråd är ännu inte ommålade. Färg finns hemma och vi vill ha det gjort under sommaren. Nu när panelerna också får den rätta färgen, ser det inte snyggt ut med några förråd i fel färg. Åsså var det det där med soprummet Nu är vi snart ”framme”. Nätan inga grovsopor. Häromdagen hittade vi ”bara” en hylla och en grill. Detta trots tydliga anslag. Där kan man se… Föreningen Ramlösabor Fr o m i höst upplåter vi lokalen för deras sammanträden och årsstämma. Inom kort får du ett inbetalningskort tillsammans med info om verksamheten i brevlådan. Bl a anordnar föreningen Valborgsbålet och midsommarfirandet i parken. Se även bilaga till detta blad. Det kostar 100kr om året att vara med