Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt."— Presentationens avskrift:

1 http://www.ur.se/Produkter/179529-Idrottens-himmel-och-helvete-Foraldrar- det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt ideellt i vår förening och består till största delen av föräldrar och spelare. Du är inte bara viktig för ditt barns utveckling utan för hela verksamheten i stort. Föreningen har ett stort behov av dig som förälder b.la. genom stöttning till coacherna men också som förebild genom gott uppförande som visar vägen till god sportslig anda. Nästan inga föräldrar anser att de själva sätter press på sina barn, men nästan hälften av barnen tycker att föräldrarna gör det. Som förälder är din inställning och attityd avgörande för om ditt barn ska tycka att det är kul med idrott nu och senare i livet. Föräldraansvar

2 Lagorganisation ”Laget” Coach Ass. coach LagförälderMaterialHemsidaEkonomiInformationKörschemaHemmamatch Coach + lagföräldern är länken mellan lag och föreningen.

3 Lagföräldrar I alla lag finns en eller flera lagföräldrar som: samordnar kontakten mellan spelare, föräldrar och styrelse/kansli. hjälper coacherna att organisera praktiska saker. tillsammans med övriga föräldrar i laget ansvar för att tillsätta sekretariat under hemmamatcher och organisera transporter till bortamatcher.

4 Lagföräldrar Har kontakt med föreningen för information om aktiviteter som är på gång. (Föräldramöten, avslutningar, lovaktiviteter etc). Ansvarar för att de andra föräldrarna får och tar del av informationen Planerar in träffar för organisering runt laget. T ex: försäsong, precis innan första hemmamatchen, direkt efter nyår. Kallar till nödvändiga träffar under säsongen.


Ladda ner ppt "det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt."

Liknande presentationer


Google-annonser