Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4.
Elsa Beskow.
Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
Äventyr i sjumilaskogen
Sagan om Piffy.
Bildspel om konstnären
Ronja och Bojj på äventyr av Moa Eliasson och Marcus Mäkele.
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Svenska som andraspråk
Textrespons Vad är bra i berättelsen? En händelse? En formulering
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Pronomen.
Åk 9 - året då det händer -.
Krokodilens förskola Storyline vt-08
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Utflykt till Stadshuset och Gamla Stan
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden.
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
= att visa istället för att berätta
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
I krig och kärlek är allt tillåtet
Luncha och lär! Possessiva pronomen.
”Att läsa mellan raderna”
Barnens sagor.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Super katten Jack del 2 Får en vän. Super katten Jack är en snäll katt som hjälper världen men han har ingen vän det tycker han är tråkit.
Riktad skrivning Hur tyckte att boken Alex Dogboy verkade utifrån det du hittills läst och fått veta? Motivera ditt svar. Skriv tills jag säger stopp,
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Jordens försvunna skatter
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Marcus berättar lite om sig själv
Moa hjärta Jesse *Boken är lättläst och har 111 sidor.
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Bo och leva INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret.
Det va en gång en katt och hund del 1
Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.
Av: Erik, Ellen och Julia B
Huvudsats och bisats– att bygga meningar
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Hur kan barn bli mer delaktiga genom praktiskt vardagligt socialt arbete?
Kreativa lösningar skrivna av Växthusets femmor i en IT-läxa Våren 2012IT-läxa Våren 2012.
VIKINGATIDEN.
Träna svenska A och B Häfte 9 Familj Föräldrar Lina Bertil
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Presentationens avskrift:

Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss. Vampyrer kan förvandla sig till fladdermöss i sagan. Här kan du läsa om verkliga vampyrer och myggjägare.

Moa och Samir De nya stövlarna Av Siv Widerberg Moa är sur, hon vill inte gå ut med pappa. Hon vill inte ta på sig kläderna och inte de nya stövlarna. Det ringer på dörren, vem kan det vara undrar Sara och öppnar. Där står Samir…

Vina Vinas vargpinne Jujja Wieslander och Lotta Geffenblad Vina Vina har en pinne som ibland är en motorsåg, ibland ett fiskespö. Vina Vina kan slå gräs med pinnen, krack så går pinnen av. Då kommer en läskig varg och tar pinnen..

Noa skickar sms Av Kristen Ahlburg Noa har fått en mobil. Han vill skicka ett sms till Lina om sina nya skor. Jag har fått en ko, kom och titta, skriver han. Lina blir glad. Noa har fått en ko, säger hon till mamma. Då kan jag få en häst, tycker Lina.

Det är jag som är Cleo Av Åsa Alidasdotter Cleo berättar om hur han har det. Hans familj har en katt som är bortskämd och får göra som hon vill. Cleo tycker om att äta rester, åka bil och tåg men mest tycker han om hundlekparken.

Mörkret längst ner Av Lemony Snicket Alfred bor i ett stort hus där taket knakar med blanka kalla fönster och knarrande trappor tillsammans med mörkret. Alfred är rädd för mörkret som stannar i källaren på dagen men kommer ut på natten.

Ett syskon från yttre rymden Av Ulf Stark När mamma mår dåligt är vi ute min bror och jag. Jag var med Klas-Göran vi övade oss på att rapa. Sen försökte vi höra ljud i yttre rymden. Jag tror att min syster är en ängel i rymden.

Sam och Sigge och den långa resan Av Linn Hallberg Eric och Simon har haft många äventyr med Sam och Sigge. Mamma berättar hur det var när de flyttade från England till Sverige. Hästarna fick åka lastbil och sen båt över havet. Det var så spännande då behövde människor och hästar varandra.

Ömannen Av Niklas Krog Tann, Bladhus och Aina har hunnit fram till havet. De hittar en båt och ger sig av ut på sjön. Men ett oväder tvingar dem iland på en ö. Ön bebos av en varelse som inte vill ha besök och kastar stenar på dem.

Cirkusdeckarna och skidmysteriet Av Dan Höjer En mystisk stöldvåg drabbar skidåkarna i Vasaloppet. Tvillingarna tar upp jakten på bovarna. Ett farligt äventyr där de blir instängda med rovfåglar och jagar skurkarna på skidor.