Handlingar på App K bilar Vägverket införde hårdare krav, Bl.a inre säkerhet, för fordon från årsmodell 1970 och framåt. Detta medförde att rallybilar.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
”Persontransporthjälpmedel”
Advertisements

Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Turista hemma – en rundresa i Hylte kommun med Nikon D80
IHR 2005 Hur mycket kan du?. Inledning Här kan du kontrollera hur mycket du kan om det internationella hälsoreglementet, IHR Du får bedöma tio påståenden,
Beskriver vad eleven ska försöka uppnå
ByggaL – metod för byggande av lufttäta byggnader
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
Hälsoprofil Hälsoprofilen innehåller en överskådlig återkoppling till den anställda på: - blodprov - blodtryck - BMI - midjemått - konditionstest - levnadsvanor.
Handlingar på App K bilar Vägverket införde hårdare krav, Bl.a inre säkerhet, för fordon från årsmodell 1970 och framåt. Detta medförde att rallybilar.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Information om det nya kravet på yrkesförarkompetens
Ett Villabygges kontroller
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Mänskliga rättigheter Demokrati och frånvaro av mänskliga rättigheter är en omöjlig kombination.
Personuppgiftslagen.
Arbetsflödet i handböckerna HandboksredaktörHandboksansvarig kontrollerar textinnehåll Publiceringsansvarig för handböckerna.
Bilsport För alla Roligt Häftigt Gemenskap. Bilsport För alla Roligt Häftigt Gemenskap.
Projektet IT-coacher 2013 Enkäter angående intresset av IT-utbildning för seniorer gjordes i kommunerna Lidköping, Götene och Munkedal. De som svarade.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Lund Studentlitteratur
TRAFIKSÄKERHET I LÄNETS UTVECKLING Ambitioner och resultat AVSIKTSFÖRKLARING Fokusering på trafiksäkerhetsaspekter i vårt arbete i länet Säkra egna transporter.
Scenarioexempel ”Översvämning i Silverån” Hur man kan använda WIS i krishanteringsarbetet.
STUDIEHANDLEDNING I ÅTTA STEG
Projekt eHälsa – Status maj 2013
0 EU / Norden och arbetslöshetsförsäkringen – generella utgångspunkter EU:s regelverk och nationella regelverk är inte fullt ut anpassade till hur rörligheten.
MORIA: Frihet och utlitarism. Bentham, Mill och Sidgwick Yttrrande och livsstilsfrihet The harm principle Aktutilitarism (och tumregler)
VISION - PASSION - ACTION
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
MORIA: Frihet och utlitarism
Kampanj – „fit on the way“ FIT ON THE WAY – DEN HÄLSOSAMMA HÅLLPLATSEN „BLI FRISK PÅ VÄGEN“ God design och ökad tillgänglighet.
1 L U N D U N I V E R S I T Y Examensarbete 19/ Civilingenjörsprogrammen för bioteknik och kemiteknik.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Nationell EBH-träff – Osäkerheter och projektrisker Ulf Larsson, Naturvårdsverket.
1 Registrering och uppladdning shp-filer för geotekniska undersökningsområden - startläge.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
NOVELL En novell är en kort berättelse. Det kan vara en djupdykning i en persons tankar under en kort tid, eller en spännande återgivning av en enda händelse,
Uppstart iPad Höörs kommun.
Fredrik Rask Verksamheten för Rakel och Ledningssystem
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Standardiserade vårdförlopp
Att arrangera WE-tävling. Ansöka om tävling Alla arrangörer ska ansöka om tävlingar i TDB (Tävlingsdatabasen). Ansökan ska ske i god tid. För WE finns.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Division Division. Division är att dela. Division är att dela.
Nationell homologeringsrutin för Gr-H. Nationell homologering Privatperson eller företag kan stå som ansvarig för en nationell homologering. Företag skall.
Introduktion i arbetsmodell för trygghetslarm För att underlätta införandet av trygghetslarm har ett ledningssystem tagits fram. Ledningssystemet ger.
Svensk e-legitimation - Vägen framåt mot en gemensam lösning Eva Ekenberg, kanslichef Inger Greve, kommunikationsansvarig Offentliga rummet 27 maj 2016.
Idrottslyftsansökan i IdrottOnline. Idrottslyftet Idrottslyftet är en satsning på barn- och ungdomsidrott Idrottslyftets medel ska användas till insatser.
1. Import av USA fordon med stöd av registreringsbevis utfärdat i EU-land ? Swedac vill informera sig om besiktningsorganens tillämpning och synsätt vad.
9:1 Kopiering tillåten. M2000 Compact © Liber AB Marknadsplanens delar Nulägesanalys – Var står vi och vad innebär nuläget för oss? Mål – Vart vill vi?
Saco Studentmässa Malmömässan i Hyllie 26 november.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Skapa Google - konto. Google-konto är samma som ett gmail-konto Om du inte har ett google-konto skapa ett genom att gå in på:
Handlingar på App K bilar
Metod för produktion av lufttäta byggnader
billån betalningsanmärkning
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Visning av bildspelet.
Guide till processer Vård och omsorg HÅLLBAR STAD – ÖPPEN FÖR VÄRLDEN.
OneDrive – lagringstjänst i Office 365
Tränarutbildning Steg 1 Bågskytteskola.
Kontinuitetsanalys Workshop 3 av 4 – Riskbedömning
Träff 11 Välkomna!.
Nya tillstånd och tydligare krav i IVO:s tillsyn från 1 januari 2019
En workshopmall från Länsstyrelsen Jämtlands län
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Svetsning och PED.
Dialogmöte 23 oktober 2018 Hemtjänst.
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Presentationens avskrift:

Handlingar på App K bilar Vägverket införde hårdare krav, Bl.a inre säkerhet, för fordon från årsmodell 1970 och framåt. Detta medförde att rallybilar inte längre uppfyllde kraven för en godkänd kontrollbesiktning. Lösningen blev att ge dem dispenser för de krav som inte uppfylldes. Vid nästa steg, införandet av A-besiktningen, formulerades dessa dispenser till undantag i Vägverkets författningsamling för fordon från 1970 och senare. Fordonen homologerades och belades med nyttjandebegränsning. Idag gäller alltså att fordon som ska utrustas och tävla i rally med en årsmodell 1970 och senare måste homologeras. De måste också följaktligen uppfylla kraven på handlingar för homologerade fordon för att åtnjuta undantagen i Vägverkets författningssamlingen.

Begreppsförklaringar HTPHTP är den internationella vagnboken. Tyvärr får bara FIA personal notera anmärkningar i den vid internationella tävlingar Gula Sidan Gula Sidan är den nationella anmärkningslistan som tagits fram då vi inte tillåts använda anmärkningslistan i HTP:n vid nationella tävlingar. HomologeringsintygHomologeringsintyg är resultatet av vår homologeringsbesiktning och som ligger till grund för en registreringsbesiktning till rallybil för att kunna åtnjuta de undantag som beskrivs i Vägverkets författningssamling. FordonspärmenFordonspärmen, Rallyvagnboken och Registerkortet är ett krav för alla rallybilar.RallyvagnbokenRegisterkortet HomologeringshandlingHomologeringshandling är grunden för hur bilen ska vara utrustad och ansöks av biltillverkaren och utfärdas av FIA. Denna handling krävs i princip av alla tävlingsfordon. Det finns dock enstaka undantag. OBS: Klicka på bilderna för att se förstoringar av dokumenten

App K Rallybil Årsmodell Årsmodell * Anledningen till att Gula Sidan även finns med här då rallyvagnboken används för dokumentering av anmärkningar är att HTP:n tillåter tävlande i både rally och racing. *

App K Racingbil

HTP Tillbaka

Gula Sidan Tillbaka

Homologeringsintyg Tillbaka

Fordonspärm Tillbaka

Rallyvagnbok Tillbaka

Homologeringshandling Tillbaka

Registerkort Tillbaka