Den svävande kon Uppdrag ><><><><><><><><><>< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

4a Lussar för pensionärer, i Stortorp och i Medborgarplatsen
Elsa Beskow.
Äventyr i sjumilaskogen
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Sagan om Piffy.
Ronja och Bojj på äventyr av Moa Eliasson och Marcus Mäkele.
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
En dag när blue och hans flickvän skulle gå till kung fu winners så kom det en ninja ut ur dörren.
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss Som var barn på 50-talet, 60-talet och 70-talet inte ha överlevt.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Mellankrigstiden.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Alexander den store.
Jenny Nyström.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
® BrucElvis Gå vidare genom att klicka på musen !
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Kirik Viking.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
I krig och kärlek är allt tillåtet
Det va en gång en fotboll spelare som hete Anton. Anton va väldans bästa fotbolls spelare han dribblade av hela Ajax han spelaren spelade i real Madrid.
Det var en gång en igelkott.
Barnens sagor.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Beringskolan gick upp kl åkte kl Plockade fram frukost 1:orna skulle till sagomuseet 3:ornas klassrum fruktrast kl
Arbetslös.
Gustav Vasa skickade ut sina soldater så fort han hade fått veta vad som hade hänt i småland. Det gjorde bara bönderna argare på honom när han kom och.
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Ja så har BG & Svenne varit på Veteran SM i Bollnäs. Där hade dom fått SNÖ!
Det var en gong två barn de ena barnet hete Molly och det andra barnet hete Sofia.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Romarrikets uppgång Hur kunde Rom bli så mäktigt? Vad tror ni behövdes? Skriv till jag säger stopp.
Av Victor Karlsson 20 november 2014
Fakta om andravärdskriget
Det var en gång en kille som hette Albert. Han var 1000 år. Han bor på Habbo planeten. Alla är snälla. Dom äter utomjordiska grisar.
Så firade vi födelsedagar förr.
Rikki Tikki Tavi Denna boken handlar om Rikki-Tikki som är en mungo. En dag spolades han bort från sina föräldrar. Och vaknade upp nerbäddad i bomull.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Tommy blev på sprungen av en rånare. Han fick ett litet skrubbsår på armbågen.. Flisen och Tommy hitta en lapp. På den står det sven östgök. Tommy och.
Trollkronan Det var en gång 2 troll dom var tvillingar de heter Nisse och Risse. Dom bor i en grotta under kung Långmans slott i Bromskogen. Ordet Brom.
Det va en gång en katt och hund del 1
Godhet “Att gör gott”.
Gustav tyckte att tiden var inne att tala till folket i Mora. Han berättade om Kristians förskräckliga framfart och försökte få dalkarlarna att resa.
GLOBEN Av: Casper.
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
Judendomen Emmy Hanna Nathalie.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
John bauer Av: Anton Grennborg, VT-08.
Istiden, Stenåldern, Bronsåldern och Järnåldern
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Riktnummeret till Örebro är
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Presentationens avskrift:

Den svävande kon

Uppdrag ><><><><><><><><><>< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket också. Han får en koskälla.

Till tomtens hus ><><><><><><><> Tomten och kon var på väg hem och då drack dom choklad framför tomtens brasa. Tomten berättade att hans koskälla kunde kalla på hjälp.

Kon får en stuga ><><><><><><><><> Kon får en stuga av Tomten. Han får en stuga med jacuzzi, ett bubbelbadkar, en bastu och en 100 tums tv. De har utsikt över polkagris landet. Direkt efter han hade fått stugan gick han och tog ett bad och sen bastade han.

Kon och Tomten ska på picknick <><><><><><><><><><><><> Kon ska på picknick med Tomten och dom tar med sig varm choklad och saft och mackor och renarna sen börja dom bygga snöhus och grottor o sånt sen lekte dom snö krig.

På väg hem ><><><><>< Den svävande kon var på väg hem från Tomten och träffar på en tomtenisse som är vilse och kon ville hjälpa honom men vet inte bara hur. Sen kom han på att hans koskälla kunde kalla på hjälp. Tomten kom med renarna och rädda nissen och sen fråga tomten om han ville ha skjuts hem till ladugården då svara kon : - ja. sen åkte dom till kons ladugården och då kom alla hans vänner.

><><><><><><><><><><><><><><><> AV Filip och Anton ><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><> <><><>Godnatt<><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><>