Om Beehive & Zimbra Vad är Oracle Beehive? Oracle Beehive är den samarbetsplattform som tjänster såsom e-post, kalender, direktmeddelanden etc hanterar.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kundstödsystem för Mary Kay Konsulter Copyright MK Assist AB.
Advertisements

ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Thommy Sjölander och Ulf Lundgren, MRO Software AB
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett Windows®baserat registerkortsystem för lagring, underhåll och kalibrering. Det hanterar verksamhetens alla mätdon, instrument.
Sammandrag i bildspelsform Du kan ta dig igenom hela bildspelet med piltangenterna eller med musen. Du kan även välja avsnitt genom att klicka på de olika.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Skapa ett video-CV på YouTube
Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar.
Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI
Ett webbaserat rekryteringsverktyg för alla branscher!
Några moln tillgängliga gratis på Internet
Sopranen © 2007 Mats Hutter Delmoment Allmän IT i Datagrund DAA 1201.
Med efterföljande After Work. Repetition från januari samt nyheter och fördjupning Intresseinriktningarna och kunskaperna är olika.  Repetition av grundhanteringen.
E-post juni 2013.
Miljarder möjligheter på en plats!
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Microsoft Dynamics CRM 3.0
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
LU - Central e-posttjänst E-post Nytt e-postsystem för LU-anställda.
TIPS & RÅDAKUTEN av Lina och Johan. SÖKA, LAGRA och ÖVERFÖRA INFORMATION PÅ DATORN - SÅ KAN DU GÖRA!
Instruktioner BF12A – BF12B
Källor! Hur gör man egentligen?
1. Uppgiften presenteras
Så här söker du kurser på Svenska Matte Företagsekonomi Spanska Historia Biologi Religion Affärsjuridik Entreprenörskap Sociologi Samhällskunskap Fysik.
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Uppsala dagar efter uppsalabornas tillgång till sin journal Leif Lyttkens.
Taxi 2000 för taxiåkerier Taxi 2000 för taxiåkerier är ett administrativt system på Internet, som sparar mycket tid för det enskilda åkeriet och underlättar.
VIS Verksamhetens InformationsSystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Projekt och Arkitektur
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Tillgodo & Återbetalning
Groupwise – skicka mail
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Vad är GeoBas? Intergraphs svensk-utvecklade system för
Central eposttjänst 1 Central eposttjänst vid Lunds universitet.
Operating Systems (Operativsystem) Maintaining The Operating System (Underhåll av operativsystem)
Jonny Karlsson PROCESSPROGRAMMERING Föreläsning 8 ( )‏ Innehåll:  Introduktion till Java EE (Enterprise Edition)  Enterprise Java Beans.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Information om tävlingsdatabas tdb.ridsport.se. Ett centralt anmälningssystem för arrangörer och deltagare – Alla officiella tävlingar måste anmälas via.
R ESULTAT A LLMÄNT. 2 OM RESULTATHANTERING Resultathantering är en del av nya Ladok som kommer till lärosätena lite i förväg. När man arbetar med resultathantering.
Musikkompendium Test. Musikkompendium Test 2 Musikkompendium Test 3.
Installation av Meetings Plus. Hitta till Meetings+ Appen Meetings Plus på en platta med anteckningsfunktion (se kommande bilder för installationsanvisningar)
STARTA KURSEN: RESULTATNOTERINGAR Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
CTM är kopplad till TransQ och Sellihca. När upphandlaren vill bjuda in leverantörer till en upphandling i CTM kan de via upphandlingen i CTM logga in.
Information inför Office 365
Pre-trip och risk management – konsolidering av global resedata
Utbildning TVS Region Norrbotten
Information gällande inloggning och lösenordshantering Totara
Gratis testkonto med egen inloggning
U01 Introduktion till MiRiaM aug 2017 V3
Beställ opersonligt konto för delad iPad i Ustart
Lathud för lagledare P00.
Epost på personlig iPad för elever
Beställ opersonligt konto för delad iPad i Ustart
Information till dig på grundskolan om
Gemensam dag för Superkontaktombud och utbildare i SAMSA
Information om nya system från 1/ för schema, rapportering, lön mm
U Mini- Introduktion till MiRiaM
Utbildning TVS Region Norrbotten
BKK:s medlemsinformation: Nycklar 1. Vårt nyckelsystem 2
Guide till Fristående tidbok
Användarinställningar
-Administratörer.
Ljustadalens skola
En universal inloggning 27 mars 2019
Presentationens avskrift:

Om Beehive & Zimbra Vad är Oracle Beehive? Oracle Beehive är den samarbetsplattform som tjänster såsom e-post, kalender, direktmeddelanden etc hanterar. Var är Zimbra? Zimbra är en web baserad e-post klient som arbetar mot Oracle Beehive. Zimbra är en fristående produkt som har sitt ursprung i open source.

Vad är nästa steg? Acceptans test av Zimbra på en funktionell nivå. Zimbra klienten skall testas så att dess funktionalitet motsvaras av den vi idag har. Vad händer sedan? Om testen utfaller väl så kommer migrationsprocessen att fortsätta samt att prestandatester kommer att utföras. Om dessa utfaller väl så förbereds ett skifte från OCS till Beehive/Zimbra.

Testmall - Inloggning 1.1. Fungerar inloggning? Notera att användarnamn är hela mail adressen. 1.2. Om möjligt, prova inloggning externt. Fungerar detta?

Testmall - Mail 2.1. Skriv ett mail till en användare i Kungsbacka Kommun som finns i Beehive både med och utan bilaga. 2.2. Ta emot ett mail från en användare i Kungsbacka Kommun som finns i Beehive både med och utan bilaga. 2.3. Skriv ett mail till en extern användare både med och utan bilaga. 2.4. Ta emot ett mail från en extern användare både med och utan bilaga. 2.5. Skapa en ny mapp. Flytta några mail dit. 2.6. Har mail från OCS korrekt flyttats till Beehive?

Testmall - Adressbok 3.1. Skapa en egen personlig kontakt. 3.2. Skapa en egen personlig kontaktgrupp. 3.3. Verifiera att dessa kan användas vid skapandet av mail.

Testmall - Kalender 4.1. Skapa ett möte i kalendern. Inkludera ett konferensrum i bokningen. 4.2. Skapa ett möte i kalendern på en tid då ett annat möte redan är bokat. Inkludera ett redan bokat konferensrum i bokningen. Detta skall då visas som bokat.

Testmall - Sökningar 5.1. Sök i E-post efter några sökord. Verifiera att resultatet är det förväntade. 5.2. Sök i personliga kontakter. Verifiera resultatet. 5.2. Sök i företagskontakter. Verifiera resultatet.

Testmall - Inställningar 6.1. Sätt ett automatiskt svarmeddelande under inställningar -> E-post. Sände ett mail till kontot från något annat e-post konto och verifiera att detta fungerar. 6.2. Skapa en signatur. Verifiera att signaturern kommer med genom att skriva ett nytt mail.

Begränsningar i Testmiljön E-post från E-post till Resultat Extern användare Test användare Till Beehive & OCS Test användare i Beehive Endast till Beehive Vanlig användare Till OCS Test användare i OCS Endast till OCS Till extern användare Vanlig användare i OCS

Frågor & Rapportering Frågor & avstämmningsrapporter Alla frågor & rapporter kring test av Zimbra/Beehive hanteras av Calle på Oracle som är projektledare. Kontaktuppgifter till honom är: carl-gunnar.beckman@oracle.com 0706 – 03 35 60

http://kbamail1.kungsbacka.se Åtkomst (notera att användarnamn är hela mailadressen fornamn.efternam@kungsbacka.se )