Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett Windows®baserat registerkortsystem för lagring, underhåll och kalibrering. Det hanterar verksamhetens alla mätdon, instrument.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett Windows®baserat registerkortsystem för lagring, underhåll och kalibrering. Det hanterar verksamhetens alla mätdon, instrument."— Presentationens avskrift:

1 ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett Windows®baserat registerkortsystem för lagring, underhåll och kalibrering. Det hanterar verksamhetens alla mätdon, instrument med mera som kräver regelbunden kontroll och uppföljning.

2 Val av databas vid hantering av fler än 1 databas

3 Välj databas

4 Uppdaterar databasen Vid start uppdaterar systemet er på de poster som har status x = ej kalibrerad i tid.

5 Mätdonsregister i lista

6 Alternativt att starta ett mätdon i registerkortsformat

7 Kombinerad lista och ett registerkort

8 Registerkort fliken mätdon med information om: Benämning, individnummer, placering, innehavare, senast gjord bekräftelse och kommande, märkning mm.

9 Fliken övrig info: Egna textfält, Leverantörsinfo, Statustyp, Koppla artiklar till mätdon (ni kan koppla ihop artikel till mätdon och mätdon till artikel)

10 Fliken kalibreringar: Visar alla genomförda kalibreringar

11 Startad kalibrering med protokoll
Startad kalibrering med protokoll. Kan hantera länkat protokoll och externt protokoll

12 Fliken Utlåningslogg: Övervakning av utlånade eller utlämnade för extern kalibrering, ni kan också schemalägga för utlåning och återlämning!

13 Sökningar via färdiga snabbsökningar eller valfri sökning.

14 Söker via valfria alternativ,

15 Rapporter som kan sparas i 4 olika filformat
Rapporter som kan sparas i 4 olika filformat! Olika rapporter från respektive register.

16 Fönsterhantering!

17 Hantering av användare

18 Rättigheter kan justeras

19 Enkelt att ändra namn på flikar och register för att hantera någon annan verksamhet i olika databaser, exempel underhåll av maskiner!

20 Valfritt Engelskt eller Svenskt

21 ATIVA-Dokument är ett system för registrering av dokument som finns i handböcker, manualer eller liknande. Vår affärsidé Vi vill göra det lättare för företag och organisationer att införa och förvalta ledningssystem inom kvalitets- och miljöområdet genom att erbjuda marknaden olika PC-program, utbildningar och konsultstöd. Allmänt om ATIVA-Kunskap ATIVA-Kunskap är samlingsnamnet för ett antal kunskapsmoduler som stöder arbetet inom kvalitet och miljö. Dessa kunskapsmoduler installeras och körs i programvaran ATIVA-Kunskap. Här finns stöd för den som skall bygga upp eller samordna något eller några av ledningssystemen ISO-9001:2000, QS-9000, ISO och Arbetsmiljö (AFS 2001:1, Systematiskt Arbetsmiljöarbete). Mer information hittar ni på Ni når oss via och mail:


Ladda ner ppt "ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett Windows®baserat registerkortsystem för lagring, underhåll och kalibrering. Det hanterar verksamhetens alla mätdon, instrument."

Liknande presentationer


Google-annonser