Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Instruktioner BF12A – BF12B

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Instruktioner BF12A – BF12B"— Presentationens avskrift:

1 Instruktioner BF12A – BF12B
APL placeringar 2013 Instruktioner BF12A – BF12B

2 Listorna: Finns inlagda på FC tomaten – APL BF12.
En lista för varje klass som bilaga. Listan har 4 spalter.

3 Listorna: Elev – namnen står i klasslistordning.
APL plats – står vilken din APL plats är. Vill du veta mer? Sök på kommunens hemsida som har bra information. Eniro ger basinformation. Handledare – din handledares namn och mail adress. Kontaktperson – om handledare saknas i den rutan får du all information om det via kontaktpersonen.

4 Varje elev ska: Ta kontakt med handledare eller kontaktperson.
Boka ett förberedande besök v 2-4. Det går också bra att göra ett besök i december. Lämna ditt namn, mobilnummer eller mail. Du får genom besöket reda på: Vart du ska vara. Träffa din handledare och andra på arbetsplatsen. Du får möjlighet att visa vem du är. Din första APL dag planerad. Arbetstider.

5 APL platserna: När du fått kontakt ska du meddela din mentor om det.
Problem? Ta upp det med din mentor direkt! Alla handledare och kontaktpersoner har fått mail så de vet att du ska ta kontakt med dem nu. De förväntar sig att du hör av dig!

6 APL Varje plats som tar emot en elev gör det för att de är intresserade av ha en elev. Varje elev som gör ett gott och bra intryck banar väg för nästa års elev som ska ut. Alltså är ni välkomna då andra elever före er gjort ett bra jobb! Handledarna får ingen ersättning för att ni är där. Det är ett extraarbete för dem att ha en elev. Se till att det blir ett lönande extraarbete! Ni är välkomna som en extra arbetskraft ute i arbetslivet.

7 Handledarkonferens Alla handledare bjuds in på en Handledarkonferens v 6. Då får de information och bjuds på fika. Kommer er handledare tar ni hand om henne/honom. Handledare som inte har möjlighet att komma får information på nätet.

8 Din uppgift blir: Att förena teori med praktik
Vår garanti till våra handledare är att ni har lärt er i era kurser. LYCKA TILL!


Ladda ner ppt "Instruktioner BF12A – BF12B"

Liknande presentationer


Google-annonser