EFKbön, vecka 43, okt Be för: Processen med Omtaget.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till bön för Sverige Nationaldagen 6 juni.
Advertisements

En återupptäckt … ” Svensk kristenhets största behov är inte i första hand mer pengar, fler anställda och bättre metoder – utan en återupptäckt av evangelium.
Muntligt Jag kan….
Välkommen till BÖN FÖR SVERIGE 6 juni
Be f ö r Politiker ”Först och främst uppmanar jag till bön och åkallan, till förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla som har makt”
Så Styrs Sverige Regering Myndigheter Folket väljer Politisk Parti
Hur fungerar värdegrundsarbetet i vardagen, på operation 2010? På kliniken IVAK/OPERATION, startade ett värdegrundsprojekt Detta har lagt grunden.
Vad bör en hälsopedagog kunna?
Demokrati och hur Sverige styrs
i kommuner, landsting/regioner
Imorgon tänkte jag bjuda på något gott att äta. Ni får välja
Så styrs Sverige.
Köpmansgatan / lv 115 Förankring i läroplanen Utifrån det centrala innehållet för; Samhällskunskap -Individers och gruppers möjligheter att påverka.
Barns delaktighet _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Skolinspektionen Kvalitetsgranskning av svenskundervisning för invandrare i Falkenbergs kommun.
Vem är det som bestämmer?
Politiskt deltagande: demokrati och mänskliga rättigheter
Delaktighet.
Sveriges politiska system Parti och ideologi
Lars Kaggskolan Prioriterade områden
 Vad innebär jämställdhet?  Jämställdhet i regionala systemanalyser  Jämställdhet i åtgärdsplaneringen Jämställdhet och investeringsplaneringen.
Årskurs 9 Entréskolan vt 2013
Välkommen till BÖN FÖR SVERIGE 6 juni Krön. 7:14.
För församlingar i Missionskyrkan Strategigruppen för 2009 TILLVÄXTFAKTORER VI VILL VÄXA.
Ett säkrare liv hela livet – även i utsatta lägen.
Riksdagen.
Väckelserörelsen i Sverige på 1800-talet
”Nyckeln till vårt land” Samverkansprojekt mellan Vännäs kommun, Svenska kyrkan och ABF.
Nämndplan 2015.
BÖNEDAG FÖR MÄNNISKOHANDELNS OFFER. dags att ändra på att mer än 30 miljoner människor lever i slaveri.
Stimmets skola- resultat enkät föräldrar med barn i grundsärskolan 2015 Undersökningsperiod: > Antal svar: 14 Svarsfrekvens: 50%
EU-medborgare i Göteborg ”Vi vet att lösningen inte finns hos oss, utan i de länder de kommer ifrån, men nu är de här och vi kan inte gå förbi en människa.
Förstudie om gemensam insatsmarknad i Nacka. Bakgrund och syftet med förstudien Nacka kommun och Arbetsförmedlingen Nacka Värmdö har under flera år har.
VI BER OCH GER2014 SAM:s bön- och insamlingshelger januari och 1-2 februari.
Barnkonsekvensanalys Om att systematiskt fatta beslut för barnets bästa.
UGOT Challenges – Processen Juni 2014 – UGOT Challenges annonserades September 2014 – intresseanmälningar – 103 st (underlag för definiera sakkunniga)
Utrikesdepartementet Ett nytt policyramverk för utvecklingssamarbetet Maj 2016.
HINDUISM. VEM ÄR HINDU? Svar: Man föds till hindu och man kan aldrig konvertera till att bli hindu, även om man kan anamma religionen och tron.
Vägen från en integrerad till en inkluderad grundsärskola på 10 år.
Tillsammans förändrar vi världen!. Invånare i Sverige Regering och riksdag Sida Svensk försam- ling PMU Lokal samarbets -partner Målgrupp.
Medborgarpanel om bibliotek I Botkyrka Om bibliotek och läsning Projekt Ny biblioteksplan i Botkyrka Anna-Stina Takala, KoF.
Tänk på era ledare som har förkunnat Guds ord för er, se på vad deras liv förde fram till och ta efter deras tro. Jesus Kristus är densamme i går, i.
Söndag 22:a mars 2009 Pingstkyrkan Borlänge. ● Vi ska idag tillsammans glädja Gud genom: – Lovsång – Bön – Hjälpa & uppmuntra varandra ● Lyssna på undervisning.
Ulf Blossings 32 levnadsregler för pedagogen, som är viktiga för ett pedagogiskt förhållningssätt. 1.Barns och ungdomars sociala liv i förskola, fritidshem.
Religionskunskap Att undersöka tro.
Buddhismen Lärobok ”Religion - Utkik”
Fredagsmys Vecka 17.
Bön för Syrien Söndagen den 22 november 2015.
Att vara Jesu vittne (Evangelisation).
Välkommen till ett samtal om VÄRDERINGAR
En bedjande församling
Brokyrkan Sundsvall & Street Aid
SÅ STYRS SVERIGE Demokratiska val vart fjärde år
Civilsamhället – en förutsättning för framgång
Risk- och sårbarhetsanalyser
Vägledningsdokument för Vuxna Psykiatri Missbruk
Så styrs Sverige.
Vad innebär regionbildningen?
Val i Sverige.
SÅ STYRS SVERIGE Demokratiska val vart fjärde år
Jämställdhet.
Förslagsprocessen 1. Information går ut till alla medlemmar under vecka 3 om att de har möjlighet att skicka in max tre förslag, förslagen skall inlämnas.
Strategi för kollektivtrafik på jämlika villkor
Elevhälsan – en kartläggning av aktiviteter
? ? ? ! 3 min (30 min ex prat) 35 min Nu ska vi tala om dilemman. Ett äkta dilemma är en svår situation som inte förefaller ha någon.
OM DIGIBAROMETER Digibarometer är att workshopmaterial som tagits fram inom det regeringsuppdrag som Lantmäteriet har för att öka kompetens och.
EFKbön, vecka 42, okt Be för: Processen med Omtaget.
EFKbön, vecka 44, 26 okt - 1 nov Be för: Processen med Omtaget.
Inkluderande Rehabilitering
EFKbön, vecka 41, 5-11 okt Be för: Processen med Omtaget.
Presentationens avskrift:

EFKbön, vecka 43, 19-25 okt Be för: Processen med Omtaget. Be för Sverige. Vi ber om att i allt större utsträckning se Guds rikes uttryck i vårt land. 3. Be att vi i och genom bibelskolornas arbete ska få se mer av Guds kraft till helande och upprättelse i människors liv. Be också om beskydd över både elever och personal på EFKs bibelskolor.

Be för alla deltagare och förkunnare på ”Lovsång 14” i Örnsköldsvik. Processen med Omtaget. ­Be för de samlingar som är planerade. Vi ber särskilt om att tillsammans förstå Guds väg för EFK framåt. ­Be för Framtidsgruppens arbete med EFKs organisation och arbetets prioriterade innehåll. ­Be för EFKs styrelse som kommer att fatta beslut utifrån Framtidsgruppens arbete. Be för alla församlingsplanteringar som håller på att starta, för de församlingsplanteringar som är igång och för de som har blivit församlingar.  Be att vi som församlingar i allt högre grad ska kunna inkludera och stötta människor i utsatta livssituationer. Be för deltagarna på diakoni-, själavårds- och familjelivsutbildningarna. Be för riksdag, regering, alla nya ministrar och processen med att tillsätta sakkunniga och olika tjänstemän vid de olika departementen. Be för alla deltagare och förkunnare på ”Lovsång 14” i Örnsköldsvik. Processen med Omtaget. ­Be för de samlingar som är planerade. Vi ber särskilt om att tillsammans förstå Guds väg för EFK framåt. ­Be för Framtidsgruppens arbete med EFKs organisation och arbetets prioriterade innehåll. ­Be för EFKs styrelse som kommer att fatta beslut utifrån Framtidsgruppens arbete. Be för alla församlingsplanteringar som håller på att starta, för de församlingsplanteringar som är igång och för de som har blivit församlingar.  Be att vi som församlingar i allt högre grad ska kunna inkludera och stötta människor i utsatta livssituationer. Be för deltagarna på diakoni-, själavårds- och familjelivsutbildningarna. Be för riksdag, regering, alla nya ministrar och processen med att tillsätta sakkunniga och olika tjänstemän vid de olika departementen. Be för alla deltagare och förkunnare på ”Lovsång 14” i Örnsköldsvik. 2019-08-30