Att boka tvätt i Zenit. OBS

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Lathund för administratörer  Stadiumteamsales.se, hur man beställer.
Advertisements

Marlene Nordhage QR-KODER Det finns många möjligheter med att använda sig av QR-koder i förskola och skola. En QR-kod är en avskanningsbar kod som kan.
Webbtidbokning via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Webbtidbokning innebär att mottagningen låter invånaren boka, av- eller omboka en tid direkt i journalsystemets.
Lathund för domarrapportering i fogis Innan match 2 Lagen lämnar två exemplar av sin domarrapport till domaren. Rapporten skall innehålla laguppställningar.
Föräldramöte P/FXX. Vårt fantastiska lag ! Kalle Pelle Lisa NN.
Vad är egentligen ett samhälle? Hur skulle ni definiera ordet samhälle? Dvs när vi pratade om ett samhälle sist, vad pratade vi om då? Ta ngn minut och.
Self Service NET2 -Set up Spara gärna denna manual på din PC eller skriv ut materialet för senare stöd. | +46.
Välkommen till bildspelet om S2S Följ bara instruktionerna på skärmen För tränaren/ledaren: ett fullständigt videobibliotek av moment och övningar. förbered.
Lathund FMS Catering Linköping Måltider US. Skapa ett konto Logga in med ID och lösen, om du inte har det så klicka på länken.
Cosmicinformation. Nyheter i Cosmic - Cosmic R8.0 - SMS-avisering, Cosmic reminders Självbetjäningsstationer på G Klinisk översikt, mottagning Registrera.
Hur man använder EasyWorship del 1
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Eriksskolan Mitt i naturen – Mitt i kulturen
Kom igång med - Disgen Modul 3
PRAO vecka 16 & 17 ( april).
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Det här händer under vecka 38 Bra datum att ha koll på:
Felrättning och information: uppdaterad uppdaterad
Sophie Mårtensson Linda Partland Minna Granica Karin Envall
Att ansluta sig till en avdelning.
Arbetstidsrapportering Panel-PC
AXIELL|Education WELIB Skolans namn datum.
Excel En introduktion.
Hantera kurstillfälle
Nätverk för lärare på fritidshem
Nu är det dags! Ansökan till gymnasiet
Lathund-Ladok-95-Studiedeltagande
Kommunikationsplan Bilaga 11 till överenskommelsen mellan Hudiksvalls kommun och Arbetsförmedlingen gällande samverkan för att minska arbetslösheten.
Affärskunskap.
Vem är Kristina Johansson och vad gör hon då?
Bild – VT 2018 Klass 3B Björktjära Skola
VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Från timplan till schema Kommunadministratörsutbildningen
KAA med fokus på analys Marcus Stéen.
Maskar ”finess” – viktigt!
Du kommer att träffa människor under din livstid
Registrera dina närmaste - modul 2
Konvertera OL karta till ISOM 2017
Ifyllande av personlig tidbok
ÅP / Lektion 8 Omtumlande händelser och inledda återfall
Med ritstiftet som verktyg samt utan lagermask!
Pivottabeller, forts..
Rutiner vårdplan Sårbehandling
Procapita Vård- och omsorg Avvikelser
Powerpoint 2007 Lathund Kvalink
Café- och lunchteam Info till alla
PS-Självservice Manual Medarbetare Visma Window Support
Webbtidbokning – nu kör vi igång!
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Flödet mellan Ladok och NyA för programstudenter Linda Strand Lundberg från Ladokkonsortiet Sofia Yegen från Universitets- och högskolerådet.
Konvertera OL karta till ISOM 2017
Bostadstillägg Pensionsmyndigheten har av regeringen fått uppdraget att öka kunskapen om bostadstillägg och verka för att mörkertalet inom bostadstillägg.
Hur man gör för att boka HSO’s lokaler i allaktivitetshuset
Lathund-Ladok Hantera mallar för intyg
Ny som ledare Block A Förväntningar på en ledare
IT Fördjupning Göran Wiréen
Att boka bil i Zenit kalender. (enklare variant av kalender)
Att boka cykel i Zenit kalender.
P-11.
Ärendetyper Visning av de olika frågor du kan lägga till i ett formulär.
Att boka tid för däckskifte.
Webbtidbokning via 1177 Vårdguidens e-tjänster
I Anteckningarna finns kommentarer till bilderna.
Skriv din händelseinfor mation här
Innehåll Förväntat deltagande på individuellt tillfälle 1-2
Kursadministration- Aktivitetstillfälle
ÅP / Lektion 4 Problemlösning
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

Att boka tvätt i Zenit. OBS Att boka tvätt i Zenit. OBS! De bokade bilarna i denna lathund stämmer inte överens med bilarnas verkliga bokningar, de ligger endast inne som exempel.

Välj tvättschema och kalender.

Välj en ledig tvättid genom att trycka på en tom ruta.

Fyll i bokningen. Fyll i registreringsnummer på er bil. Välj önskad hämtningstid. Observera att det finns två olika pass: förmiddag (07.15-11.30) och eftermiddag (11.30 – 15.45). Vid bokning på eftermiddag går det att välja hämtningstid vid 11 men också efter 13.00. Timmen mellan 12 – 13 är spärrad då vi har lunch. Om ni vet att ni brukar jobba ute på fälten till 16.00, ber vi er i största möjliga mån välja förmiddagspass så vi har möjlighet att återlämna lånebil under samma dygn. Välj om ni önskar lånebil eller inte genom att bocka i rutan till höger.

Informationen till bokningen. Lägg intervallen ”var fjärde vecka” och välj maxantalet 50 veckor. Detta innebär att bokningen alltid infaller en tisdag förmiddag (i detta exempel) denna vecka. Bokningen följer alltså inte datum, då datum ibland landar på helger där vi inte är bemannade.

Fyll i relevant telefonnummer och information. Fyll i telefonnummer. Gärna till lokal eller telefon som finns på plats vid hämtningstillfället. Notering är inte obligatorisk, men kan fyllas i med relevant information om bokningen. Exempelvis om var vi kan hitta nyckeln. Dessa uppgifter följer med på alla bokningar. Använd Spökbokning om ni önskar boka upp er bil i Zenits kalender vid tvätten. Kom ihåg att detta kan kollidera om ni väljer lånebil och inte förtydligar det i kalenderbokningen. Ni kan nu välja att spara bokningen.

Om er bokning kolliderar med existerande. Om er bokning kolliderar med en annan existerande bokning av registreringsnummer eller infaller på en helgdag, kan ni välja OK för att boka in resterande tider. Systemet hoppar då över bokningarna som kolliderar med andra. Vid tillfällen så som längre högtider brukar vi ordna en alternativ lösning för att ni ska få er bil tvättad.

Bokningen finns nu skapad! När vi hämtar ut våra scheman ser vi all information ni valt att fylla i och kommer följa det till bästa förmåga. Om ni har flertalet bilar och önskar få dem tvättade i närhet av varandra, hjälp oss tänka på miljön genom att lägga era bokningar i följd för hanteringen av hämtning/lämning. Exempelvis: Om ni har tre bilar, lägg in en bokning måndag förmiddag, nästa bil måndag eftermiddag och sista bilen tisdag förmiddag. Det blir mindre åkande för oss och vi stör er mindre i ert arbete.

Att ta bort bokningar. Om ni önskar avboka en tvätt eller flytta den kan ni öppna bokningen genom att trycka på berört registreringsnummer. Om ni önskar ta bort endast den öppnade bokningen (antingen för avbokning eller ombokning) väljer ni den röda knappen Ta bort. Om ni istället vill ta bort hela intervallen av bokningar, väljer ni den röda knappen Ta bort intervall. Detta behövs exempelvis göras när en bil bytts ut eller sålts.

Nu är ni fullärda! Om ytterligare frågor finns, maila info@gavledriftservice.se så återkommer vi så snabbt vi kan. Kom ihåg att vissa av våra anställda är trygghetsanställda av olika anledningar. Vi önskar att ni tänker på detta och kommunicerar önskningar / klagomål genom Kundservice.