Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Att boka tid för däckskifte.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Att boka tid för däckskifte."— Presentationens avskrift:

1 Att boka tid för däckskifte.

2 Hur bokar jag tid? Gå till Däckias hemsida.
Välj fliken Boka däckskifte och fyll i bilens registreringsnummer. Tryck på Fortsätt. Ni gör på samma sätt om ni önskar boka om en redan befintlig tid.

3 Vilken tid ska jag välja?
Hemsidan räknar ut vilket Däckia som ligger närmast dig, men kontrollera gärna så att du bokar hos Däckia Gävle. Välj sedan önskad tid. Ni kan välja vecka samt dag, och sedan tid. Tänk på att ni ska vara på plats hos Däckia den tiden ni reserverar. Räkna med att åka i god tid före så ni finns på plats vid er bokade tid. Reglerna för sommar och vinterdäck är enligt följande: Vinterdäck ska vara monterade mellan 1 december – 31 mars. Dubbdäck måste vara bytta innan den 15 april, men får vara monterade om det råder vinterväglag eller förväntas bli.

4 Hur godkänner jag bokningen?
Fyll i ert namn och ett relevant mobilnummer. Exempelvis till jourtelefonen eller ert telefonnummer om ni är förare av bilen vid bokningstillfället. OBS! Fyll i vår mail vid epost - På detta sätt kan vi förhindra att de automatiserade tiderna går ut. Bocka för Jag godkänner Däckias köpvilkor och välj knappen Skicka beställning. Nu går er bokning igenom. Alla ekonomiska uppgifter sköter vi och ni behöver inte uppge något speciellt vid däckskiftet.

5 Nu är ni fullärda! Vi rekommenderar alltid att ni är ute i god tid för att boka däckskiften, eftersom att kommunen har många bilar och däckskiften sker under korta perioder av tid. Exempelvis rekommenderar vi att ni bokar däckskifte till sommardäck redan i februari, och däckskifte till vinterdäck redan i oktober. Då finns alla möjligheter att få en tid som passar just er verksamhet. Om ytterligare frågor finns, maila så återkommer vi så snabbt vi kan.


Ladda ner ppt "Att boka tid för däckskifte."

Liknande presentationer


Google-annonser