Söka skola 2018 – Stockholm Underlag till informationsträffar med mera för fristående skolor som medverkar i det gemensamma ansöknings- och antagningssystemet.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Advertisements

Skapa ett video-CV på YouTube
Sista anmälningsdag är 16 april
Säkrare inloggning till e-tjänster för vårdnadshavare via e- legitimation Viktig information om förändringar kring vårdnadshavares inloggningar till Barnwebben,
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Skolval – HT 13 • ”Flyer” - mitten av december till ”måsteväljare” • Annons i Nacka Värmdö posten – vecka 2 • Skolvalsperiod i år 10 – 31 januari.
UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN TILLHANDAHÅLLARAVDELNINGEN Beslut i kommunfullmäktige 8/ Gemensam ingång för ansökan om förskoleplats Fördelning av 30 timmar.
Webbanmälan till högskolestudier vt 2015
Skolval – HT 12 Katalog - skickad mitten av december till ”måsteväljare” Annons i Nacka Värmdö posten – vecka 2 Skolvalsperiod i år 10 – 31 januari.
Information till IT-designs programstudenter
Claes Johannesson och Charlotte Dingertz Utbildningsförvaltningen
Fristående skolor: Logga in med E-legitimation. Byt årskurs Byt skola (om du har behörighet till flera skolor) Presenterade ansökningar exporteras till.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
Vårdnadshavarinloggning Tallkrogens skola
Gymnasievalet på internet
Kom igång med antagningstjänsten
Uppdaterad januari 2015 Webbanmälan till högskolestudier ht 2015 Material för studie- och yrkesvägledare.
till informationsmöte för föräldrar till blivande förskoleklassbarn
Bakgrund: En första kontakt med Malmö FF tas i februari 2015 Projektplan lämnas till BUF i oktober 2015 Fyra mål med fotbollsakademi på Fjälkinge skola.
Välkomna till förskoleklassen på Idalaskolan och Svaleboskolan.
Hur du ansöker på gymnasievalswebben ”gymnasiestudera.se” Av Bergendahl Moa och Liljebäck Johan VT-2016.
Senast 10 februari. Regiondalarnas hemsida, klicka på Elevantagningen.
Stockholms stad Serviceförvaltningen PROCESS- OCH GRÄNSSNITTSBESKRIVNING KC Förskola.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
Eriksskolan Mitt i naturen – Mitt i kulturen
Min ansökan. Ansökan . ..
Min ansökan. Ansökan om utbetalning
Bengt-Olof, Jennie och Lotta
Webbanmälan till högskolestudier HT 2016
Gymnasievalet 2017.
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Söka skola 2017 Bättre processbeskrivning kommer om någon vecka att publiceras på webben.
Information till Webb och Multimediaprogramstudenter
Information vid överlämnandekonferens
Välkomna.
Skolval 2017.
Skolval 2018.
SÖKA SKOLA 15 januari- 15 februari 2018.
VÄLKOMNA! Mälarhöjdens skola
Våtmarksåtgärder i LONA-registret
Skolval 2017.
SÖKA SKOLA 15 januari- 15 februari 2018.
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Nu är det dags! Ansökan till gymnasiet
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Skolwebb för vårdnadshavare Gärdesskolorna
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Elevsidan Indras startsida – länk finns på
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen fyrbodal.indra2.se
Så här anmäler du dig till högskolan VT19
Skolwebb för vårdnadshavare
Skattekort på nätet för studerande
Praktikplatsen.se Demo - Företag • • SKAPAD AV
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Presentation fristående förskolor
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Ökad bemanning inom äldreomsorgen 2015
Söka skola 2019 – Stockholm Underlag till informationsträffar mm för fristående skolor som medverkar i det gemensamma ansöknings- och antagningssystemet.
Skolwebb för vårdnadshavare
Föräldramöte Sjöstadsskolan År 8.
Referensgrupp
Berätta kort vem du är och varför du är på besök idag?
VÄLKOMNA! Mälarhöjdens skola
Söka skola Sandåkraskolan
Enkätlänkar via todaytoo version
Gymnasievalet 2019 Vad händer nu?.
I Anteckningarna finns kommentarer till bilderna.
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Presentationens avskrift:

Söka skola 2018 – Stockholm Underlag till informationsträffar med mera för fristående skolor som medverkar i det gemensamma ansöknings- och antagningssystemet ”Söka skola – Stockholm”

Att ”Söka skola” genom Stockholms stads webbtjänst Oavsett om du stått i vår skolas kö länge eller inte alls så söker du skolan via Stockholm stads system för – Söka skola www.stockholm.se/sokaskola  När du söker via Stockholm stads webbaserade tjänst så bekräftar du din önskan om att få en plats på vår skola och antagningen kommer att göras utifrån de urvalsgrunder (antagningsregler) som gäller för vår skola. Du gör din ansökan digitalt via e-tjänsten Söka skola – Stockholm. Länken kommer att finnas tillgänglig den 15 januari på www.stockholm.se/sokaskola Om du inte kan söka webbaserat söker du via blankett som finns på ”Söka skola - Stockholm” www.stockholm.se/sokaskola . Blanketten finns tillgänglig den 15 januari. Om du har frågor om att ”Söka skola” är du välkommen att kontakta antingen skolan eller Stockholm stads Kontaktcenter på telefon 08-508 11 550 eller via e-post på kcskola@​stockholm.se Om du redan nu vet att du inte kommer att söka vår skola vill vi gärna få veta det, se skolans kontaktuppgifter. Ansökningstiden är den 15 januari till och med den 15 februari.  Från och med den 15 mars kan du logga in i e-tjänsten och se vilken skola ditt barn blivit erbjuden plats på.

Att söka skola via ansökningsblankett vs Att söka skola via ansökningsblankett vs. Att söka skola via e-tjänsten Söka skola - Stockholm Ansökningsblankett ska endast användas i de fall då en direkt ansökan via ansökningstjänsten på www.stockholm.se/sokaskola inte är möjlig. Blanketten kan t.ex. användas om du inte har mobilt BankID eller om ditt barn har fått uppskjuten skolplikt. När du söker via ansökningstjänsten på www.stockholm.se/sokaskola får du en bekräftelse till din e-postadress och du kan dessutom när som helst under perioden 15/1-15/2 ändra din ansökan. Om ansökan gjorts via e-tjänsten kan du logga in direkt den 15 mars och se vilken skola ditt barn antagits till och signera platserbjudandet med mobilt BankID. Söker du skola för ditt barn på ansökningsblanketten kommer besked om vilket skolplacering ditt barn fått att skickas hem med vanlig post till barnets folkbokföringsadress. Du måste då själv skicka beskedet till den skola som ditt barn fått plats på. Ny bild 180111

Antagningsbesked Från och med den 15 mars loggar du som vårdnadshavaren in i e-tjänsten för att se vilken skola som har antagit ditt barn. Du som sökt via e-tjänsten kommer att kunna signera antagningen direkt i e-tjänsten alternativt välja att ladda ner beskedet och skicka det direkt till skolan. Antagningsbesked kommer endast att skickas hem till de vårdnadshavare som sökt via blankett. Du som vårdnadshavare ska ge ett samtycke till den angivna platsen som står i antagningsbeskedet. Beskedet ska vara skolan tillhanda senast den 1 april. Om två vårdnadshavare finns måste det undertecknas av båda.

Söka skola – Stockholm – www.stockholm.se/sokaskola

Söka skola – Stockholm – www.stockholm.se/sokaskola Länk till e-tjänsten för ansökan (även blankett finns) Du kan ansöka till förskoleklass och alla årskurser i grundskolan (åk 1-9) Även de som bor utanför Stockholms kommun kan söka i e-tjänsten På sidan finns det information om att söka skola på 15 språk (text och film) På sidan finns frågor och svar, film och information på flertalet språk Här finns länkar till att hitta och jämföra skolor i Stockholm