Cosmic R8.1 Lägesrapport 160427.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Individuppföljning inom äldreomsorgen.
FASER I ARBETSGRUPP.
ARBETSGIVAREN                                        Som arbetsgivare har du ett lagstadgat ansvar för att ta tillvara dina medarbetares arbetsförmåga.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Åkersberg Bottenplattan är nu gjuten till det stora huset och nästa vecka börjar man med köks- och matsalsdelen.
Införande av Meliors läkemedelsmodul för slutenvård på
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
Bakgrund Hälso- och sjukvård skall bedrivas så att den uppfyller kraven på god vård. Det har förekommit brister i patientsäkerheten vid bedömning, i planeringen.
Informationsmöte Akademi Gul och Blå. Innehåll möte Organisation Organisation HTK:s syn på grupp planering, träning mm. HTK:s syn på grupp planering,
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Hur låg vi till i början av 2011 med revisionerna?
Välkommen till Ledardagen!
Copingstrategier Strategier vi tillämpar för att bemästra de påfrestningar som drabbar oss.
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
PROJEKTUPPFÖLJNING Nyanställdaprojektet januari – mars 2009.
Scenario Tjänsten produceras Beskrivning av tjänsten Värderingar
Nedtrappning av antalet cigaretter
Schemaregler i barnomsorgen Schema ska lämnas vid:  Nyplacering innan start  Ändring  Via internet 2 veckor innan det träder i kraft  Enstaka ändringar.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Syftet är att beskriva den förändring som den halländska landsbygden genomgått under de senaste 60 åren.
Arbetslivsinriktad rehabilitering är de insatser som behövs för att den som har drabbats av sjukdom ska få tillbaka sin arbetsförmåga och skapa förutsättningar.
Standardrutin för läkemedelshantering ”Ny” rutin för Waranordinationer
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Vi gör en uppdaterad version av ”Gods och Gårdar” – en bokserie som gavs ut i hela landet under 1940-talet.
Idrott och hälsa 1.
Röd tråd.
Gör direkt: 1.Starta datorn & gå till torslandaskolanssuperhumans.wordpress. com 2.Klicka på dagens PowerPoint (6/11) 3.Spara den på din dator! 4.När du.
Regionalt råd – Hooks Herrgård Stabsuppbyggnad och avveckling.
Sammanställning av föräldraenkät Barnavdelningen för neurologi, 95B
NULÄGE COSMIC R maj Nuläge läkemedelsmodulen Patientsäkerhetsbuggar Dålig överskådlighet i läkemedelslista/utdelningsvy/recept Tidigare bra.
Rutiner inför uppgraderingen av Cosmic Innan stoppet Under stoppet Efter stoppet.
Cosmic R8.1 Landstinget har tagit ”go” beslutet..
REa Resan mot målet R8.1 Det nya som kommer Användargränssnittet Just denna sida kommer vara stort för alla, att utseendet är helt nytt Bra funktioner.
Lite tankar för Nynäshamn i det systematiska kvalitetsarbetet 1. Utveckla kvalitetsdialoger: -Förskolechef samt representanter från verksamheten, representanter.
Landstingets resurscentrum Utbildning R8.1. Landstingets resurscentrum Budskap i korthet: Erik Sköldenberg R8.1 är RÄTT I linje med LULs strategiska mål.
173 dagar kvar ….. Nummer 4 vecka
COPD6-mätning sparar tid
Stresshantering och säljplanering
Solveig Landquist Projektledare COSMIC R8.1 COSMIC R8.1.
Aktuellt COSMIC R dagar kvar…
151 dagar kvar… Nummer 5 vecka
nu finns inga tvivel längre
Din säkerhet på sjukhus
Hej!!! Här kommer en kallelse till första samlingen inför Cup Post Nord som spelas i höst. Träningen är den 16 Juli på Sudervallen i Hemse och är öppen.
Scenario Tjänsten produceras Beskrivning av tjänsten Värderingar
Föräldramöte 09 röd
Nätverksstruktur Lisa Malmros, Trollhättan
Planering på Särskilt boende.
Cosmic R8.1 i primärvården
Sommarträning 2015! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du.
Nyheter e-learning COSMIC R8.1
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
192 dagar kvar… Nummer 3 vecka
Aktuellt COSMIC R8.1 Nummer 15 vecka
Aktuellt COSMIC R8.1 Nummer 16 vecka
COSMIC läkemedelsmodul
Förebyggande av skador
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
TÄVLINGSMOMENT LÖPNING
TÄVLINGSMOMENT CYKEL VÄTTERNRUNDAN.
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
InfraKollnätverk 25 januari 2019
Att boka tid för däckskifte.
SPOR Användarenkät 2018.
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
TÄVLINGSMOMENT LÖPNING
Träning.
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
TÄVLINGSMOMENT SIMNING
TÄVLINGSMOMENT CYKEL VÄTTERNRUNDAN.
Att vara läkarstudent vid Linköpings universitet
Presentationens avskrift:

Cosmic R8.1 Lägesrapport 160427

Verksamhetsanalyserna De kommer in fler och fler, vi väntar ivrigt på dem då de är underlagen för vår vidare planering. Det är ert arbete ute i verksamheterna som ligger till grund för vårt fortsatta arbete. Tänk på i er planering att det är E-learningen som är det stora. Det är bra att ni börjar planera för övring utbildning, men vi kan inte ge ut bokningar på datasalen ännu då vi i stort ej är klara.

Läkemedelsanalys Något som kommit upp under tiden listor kommit in kring läkemedelshantering på papper är vad läkare gör och ger själva i samband med patientmöten. Sprutor? Bedövning osv? sådant som ingen annan är inblandad i direkt. Var skrivs det? Vad kan det röra sig om? All ordination i löpande journaltext t ex ska bort är tanken. Tacksam om ni inventerar även detta där det sker så det kommer med i denna analys. Allt sådant ska troligen in i läkemedelsmodulen.

Vi utbildar oss för fullt Fördjupningsutbildningarna pågår för fullt. Det känns lite tajt till sommaren att hinna med och planera innan det blir semestertider. Men vi är ju väl medvetna om det.

Undvik att ge ledigheter under v42-43 Men gärna halva onsdagen 24/8 för alla superanvändare och projektdeltagare. Tänk gärna på att inte bevilja för mycket ledigt i höst just när det är dags. Vi har planerat för en halvdag ihop med alla superanvändare i höst, vecka 34, så vi kavlar upp ärmarna ordentligt och kommer igång direkt efter semesterperioden.

Frågor?