P02svart2017.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Föräldramöte F-05.
Advertisements

ÅLDERSGRUPPEN 12 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
F96 ÅBK 2008 Föräldrarmöte 10 Februari. Träningar 2008 & X-tra laget  Visa Spelaravtalet! 2 träningar i veckan och 1 x-tra träning varannan vecka. Inga.
Stockan P03 Föräldramöte 29 januari Agenda - Introduktion välkommen ( Jacob ) - Genomgång av planen 2015 ( Jacob ) - Sportchef Dan Jarl berättar.
VÄLKOMNA Huvudtränare Peter Håkansson Tränare Joakim ”Jojje” Nilsson
VÄLKOMNA.  Säsongen 2009 är P98 och P99 ett lag  Beslutet är baserat på antal barn i varje årskull  Vi är ”på pappret” 23 barn  Inför nästa säsong:
Välkomna Föräldramöte P97 14 December Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel Etablera oss som ett av regionens bästa.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
Föräldramöte Gefle IF P-01
Flickor 01/02 Kick off Tunanäs
FÖRÄLDRAMÖTE P Agenda Information om Täby Basket Presentation av tränare Information om RM spel Information om seriespel Information om.
Föräldramöte Ytterby IS F Välkomna till Ytterby IS Ytterby IS bildades den 1947 och är Kungälvs största fotbollsförening, med verksamhet.
Föräldramöte – lag F/P XX-XX. AGENDA Bakgrund – året som gick Organisation – ledare och spelare Att vara en del av F/P XX-XX Fokus framåt och Matchning.
Vi vill att alla spelare ska utvecklas där man befinner sig i sin ”fotbollskarriär”. För att vi ska kunna möta säsongen 2014 är det ytterst viktigt att.
Föräldrarmöte P-00 Nacka IBK Agenda  Återblick  Presentation ledare  Organisation  Träningar  Matchserier och matchuttagning  Sekretariat.
Föräldramöte Varmt Välkomna!. Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt.
Säsong 2015 BK Sport P03. Agenda föräldramöte 24/2 Fotbollen Föräldragrupp Kansliet.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Välkomna till P-02 Föräldramöte 15 Oktober. Tränare Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Bosse och Jonas slutar.
Föräldramöte F Agenda  Om träningarna  Träningar  Praktiskt med viktigt  Utmaningar för alla  Matchspel  Info om Bosön  Info om lagets.
IFK Västerås P Ledare:  Neal Chivers, lagledare, tränare  Johan Holtmann, tränare  Ole Jonsson, tränare  (Mikael Larsson, tränare)
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Föräldramöte Agenda Avsluta 2013 Målsättning Adolfsbergs IK Målsättning/Vision AIK P05 Organisation (detta skall vara klart idag!) Säsongen.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
FÖRÄLDRAMÖTE 11/ HFF P 01. INNEHÅLL UNDER KVÄLLEN Blå Tråden Läget i laget Regler för spelarna/laget Uttagning till matcher Medlemsavgiften Cup.
TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen 2016.
Åsa IF Stiftelsen Dunross
Välkommen till information ang. Vöikers P 02
Lagsammanhållning.
Föräldramöte inför säsongen 2014
Föräldramöte RIS FF P04/P
P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/
Föräldramöte P06 Agenda Presentation ledare Träningar Matcher
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
P03 Innebandy Engagemang Delaktighet Organisation
P04 Lions 2017/2018 Välkomna!.
GOIF A och U lag 2010/2011.
Välkomna! Ope IF pojkar 05 Odensala.
Presentation av fotbollen
VIK P03:1 Regler på träning & match
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Järfälla Basket P07 Föräldramöte 25/
Föräldramöte 25/4  .
AIK P03-Blå VPL 2017 Agenda: Val av ordförande & sekreterare för mötet
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
Team 08.
Spelar- och föräldramöte F13
Spelar- och föräldramöte
Föräldramöte Vallen P
Välkommen till föräldramöte Lerkil P8
Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj
KAIK Handboll P Föräldramöte 22 augusti.
Föräldramöte Boden Hockey U
Information kring klasslagsfotbollen
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Föräldramöte IFK Kungälv P-10
Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09.
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Välkomna till föräldramöte F
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
Välkomna! ÖSK P04 föräldramöte 28/ Tränare: Tobbe och Fredrik
P Ledare o spelare Föräldrarepresentanter P06 Vision Match
Föräldrainformation F7 2018
Organisation ÖIF U-13 säsongen 2019
NOLLTOLERANS I UPPLAND
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Presentationens avskrift:

P02svart2017

P02svart2017 Lite kort om mig Utvecklingspedagog och specialpedagog på Friförskolor Utbildad lärare i ämnena Svenska och Idrott/Hälsa Från vattenpolo till baseball, och simning till skidskytte. Flest träningstimmar har jag inom ishockey, basket, fotboll och thaiboxning. Framförallt fortsatt aktivt med fotboll och thaiboxning som senior. Min tränarbakgrund är främst från fotboll och thaiboxning, men även mer än 10 års erfarenhet av att hålla olika former av motionspass, bland annat box och bootcamps.

Det är vi som gör det tillsammans! P02svart2017 Det är vi som gör det tillsammans! Laget, spelarna. Tränare , lagledare och stödfunktioner. Publik, vårdnadshavare.

Det är vi som gör det tillsammans! P02svart2017 Det är vi som gör det tillsammans! Huvudansvar ÖSK Ungdom - pojkar äldre, Fredrik Huvudtränare Björn Tränare Gustav och Lagledare Erik Örebrocupen Kristinehamn

Det är vi som gör det tillsammans! P02svart2017 Det är vi som gör det tillsammans! Ekonomiansvarig – Stefan slutar eftersom sonen slutat. Bingolotter i Mariebergs galleria Bingolotter till Jul Ansvarig för lagets olika arbetsinsatser (Anna?) Föräldragrupp – för att lösa olika uppgifter, läger, cuper hitta på roliga aktiviteter, mm. Kristinehamn (övernatta?) Matchvärdar, ställa upp mål, hälsa motståndare välkomna, möta upp föräldrar och publik, frivilligt inträde…

P02svart2017 En föräldragrupp som fokuserar på aktiviteter som kan ge laget upplevelser och roliga minnen. Det är inte alltid det dyraste som ger mest. Fundera utifrån arbetsbörda och möjligheter. Kanske vi kan utmana killarna återkommande i en femkamp under säsongen eller liknande…

P02svart2017 Regler

P02svart2017 Regler för publik: Heja gärna på ditt lag, men bua inte på motståndare. Heja gärna på spelarna, men ropa inte vad de ska göra. De har fullt upp ändå. Vad du än ser, hör och tycker; är det aldrig ok att ropa på domaren. Domaren dömer ur sin synvinkel, respektera detta. Utan domare ingen match!

P02svart2017 Varje spelare i laget representerar sig själv, sitt lag och familjen ÖSK, både på och utanför planen. Det innebär ett eget ansvar som killarna är mogna att förstå och axla.

P02svart2017 Det kommer med anledning av detta delas ut priser för bland annat följande prestationer: Årets förebild Årets ambassadör Årets överraskning Årets utveckling Årets fair play Årets lagspelare Spelarnas spelare För att stimulera till rätt sorts inställning.

P02svart2017 En förutsättning för att kunna prestera, är att fokus ligger på rätt sak. Att slösa fokus, energi och humör på något som inte går att påverka, är inte bara bortkastat, utan dumt. Dessutom påverkar det alla runtomkring.

P02svart2017 Tränarens vision Se till att alla spelare får möjlighet att utvecklas, i en tillåtande miljö. Utveckla lagets färdigheter och öka tyngden i vår spelfilosofi. Mäta framgång genom utveckling och prestationer, snarare än mål och vinster. Ju förr alla förstår detta, desto mindre orsak att vara oense om arbetssätt…

P02svart2017 Spelarnas respons:

P02svart2017 Vårdnadshavarnas eller andra representanters respons:

P02svart2017 Några sista ord…

P02svart2017 Måndagen den 26 december klockan 17.30 – utomhuspass i Markaskogen (Bootcamp). Samling vid parkeringen. Förutom spelarna finns möjlighet för alla syskon och vårdnadshavare eller andra att delta. Jag skulle önska att vuxna som väljer att inte vara med, ställer upp med varm blåbärssoppa. Torsdagen den 29 december – Örebrocupen. Följ gärna med som stöd. Vi spelar mot lag som Sturehov, ÖskRöd, Karlslund, ÖskU-lag Forward mfl. Vi deltar med två lag för att maximera speltiden. Målet är att få träna kondition, zonförsvar och passningsspel. Vi kommer inte räkna denna cup som något annat än ett extra träningstillfälle… Från och med den 9 januari kör vi måndagar klockan 17.30-18.30 vid Markaskogen, samling vid parkeringen. Vill spelaren ta med egen fotboll är det ok.