Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj"— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj

2 Träning Tid 17:30 – 19:00 måndag och onsdag.
Alla skall ha benskydd på träning Glöm inte vatten flaska Det börjar bli tid med att byta om och duscha på Lödde IP. Målvakts träning skall vi ha med de som är målvakter. Detta året har vi tagit de som vill stå i mål. Nästa år måste det ner till högst 4 st. Sista träning är den 17 juni.

3 Regler Respektera tider på matcher och träningar.
Uppförande på träning och matcher. Gult och rött kort kommer vi att använda oss av.

4 7 manna spel Spelschema, lag indelning och tvätt, tvätten kör vi tränare själva men den kommer att läggas ut på föräldrar till hösten Noll Tolerans Medlemsavgift betald för att få deltaga. Spelar avgift skall vara betald.

5 Övriga punkter Alla skall duscha gemensamt efter match
Tränaren för respektive lag skickar ut mail i veckan innan match. Vi är numera 37 st. killar som spelar hos oss, vilket är kul. Alla måste svara så fort som möjligt om man inte kan komma på matchen för vi kan inte vara 12 i ett lag och sedan 8 och 9 i de andra lagen. Då kommer vi att byta i lagen så vi blir ungefär samma antal i de 3 lagen. Tält Bollkallar 2 matcher Vattenflaskor till matcher, sponsring. Overaller Vattenflaskor Lag kassan är det kr i just nu.

6 Övrigt Cuper 2009, Bif, Trönninge 2 lag och ST Harrie cup är de som vi kör på i år. Cuper 2010 är det Halör Cup 1 lag och samtidigt lag i Bif cupen och Hällevik cup som är en helg turnering där det innebär övernattning och att föräldrarna följer med. Vi vill inte att killarna skall få pengar när de gör mål. Speltiden i matcherna. Är vi 12 i varje lag blir det inte så många minuter och det blir väldigt rörigt och fokus på byte hela tiden. Ju äldre killarna blir ju mer orkar de, vi tycker att 10 st./lag är lagom. Vi är 36 eller 37 st. och vi har pratat om 4 lag för att öka speltiden, detta hade inte gått i helgen som var t.ex. Vi kommer att köra vidare med 3 lag har vi kommit fram till.


Ladda ner ppt "Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj"

Liknande presentationer


Google-annonser