Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09."— Presentationens avskrift:

1 2016-04-09 Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09.

2 Agenda Året som gått Målsättning Träningar Matcher Önskemål och tankar
Organisation Ekonomi/Lagkassa/Sponsring Övrigt

3 Året som gått Antal träningar 2016: 16 st Antal spelare: 19 st
Poolspel: 5 tillfällen, 1 Lag Frasses Mini cup, 1 Lag Fotbollens Dag , 2 Lag Tränarutbildning En spelare och en lagledare har lämnat oss.

4 Målsättning Att alla tjejer tycker att det är kul att träffas, att spela fotboll tillsammans och att de vill lära sig mer. Att öka gruppsammanhållningen. Att fler tjejer i Barkarö med omgivning vill komma och spela med oss, för att vi har kul tillsammans. Varje enskild spelare ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Att alla tjejer utbildas i fotbollens grunder och färdigheter enligt SvFFs Spelarutbildningsplan.

5 Träningar Vi vill erbjuda 2 träningar/vecka. Förslag:
Tisdagar och torsdagar kl.17:30-18:30 Vårsäsong till V26 Höstsäsong V32 - V44 Man kommer på de träningar man kan. Kan man inte komma så meddelar man någon av tränarna. VIKTIGT Om inte tjejerna behöver er där, så behöver ni inte längre vara kvar på träningen. Även om det är trevligt

6 Träningens utformning
Vi kommer i år träna enligt SFF:s riktlinjer Två träningar/Vecka Träningen kommer vara uppbyggd enligt SFF spelarutbildningsplan En röd tråd genom hela träningen Vi tränare kommer vara mer aktiva och avbryta övningar för att förklara. Att i varje träning prata om vad fotboll innehåller. Termer för detta är anfall, försvar och omställningar. Fotbollsfys i form av kordination, styrka, smidighet, snabbhet och knäövningar. Detta för att förebygga skador.

7 Matcher Poolspel, maj-sept: 2 lag (Röd och blå)
Fotbollensdag, augusti: 2-3 lag Frasses Cup september: 2 lag BSK-dagen eget poolspel? Matcher är till för att under match prova det vi tränat på under veckan. Därför är inte resultatet, taktik mm det viktiga.

8 Önskemål och tankar Som föräldrar ansvarar VI för att spelarna får den energi de behöver inför träningar och matcher. Före och under matcher och turneringar så avstår vi från godis, fika, läsk osv. Några önskemål och tankar från våran och Barkarö SKs sida Varje spelare ansvarar för sina matchkläder. Tröja och shorts lånas från BSK, medan strumpor, träningskläder, benskydd, skor etc. tillhandahåller man själv. Se också till att ha med kläder efter väder, hårsnodd (för de som behöver) och överdragskläder att ha mellan matcherna osv. Eftersom poolspelen kan bli långa kan matsäck vara bra att ha med. Vatten, frukt, smörgås, pastasallad osv, men definitivt inte läsk eller godis.

9 Önskemål och tankar Varje spelare ska ha med sig en ansvarig vuxen, ledarna kommer att ha fullt upp ändå. Kan man inte närvara får man prata ihop sig med någon annan förälder som tar ansvaret. Vi vill att publiken om det går håller sig på motsatt sida från laget, eller om det inte går, i alla fall en bra bit ifrån, så laget kan sköta matchningen ifred. Heja gärna på med glada tillrop, men gärna till alla spelare eller till hela laget, inte bara era egna barn. VIKTIGT är dock att det inte är instruktioner om vad/hur de ska göra, det är ledarnas roll. Låt dem spela själva och bedöma vad de ska göra. Resultaten (målen) räknas inte så fokusera inte på resultatet, det är helt andra delar vi vill träna på under matcherna. Glädjen att spela fotboll är absolut viktigast. Kom ihåg att det är ditt barn som spelar fotboll inte Du själv. Domaren gör alltid sitt bästa vilket alltid är ett bra jobb.

10 Organisation För närvarande fyra tränare: Lagledare: ??
Patric, Thomas, Markus, Fredrik Lagledare: ?? Kassör: Daniel Willför Lagföräldrar: Anna Nyström, Anders Berg

11 Ekonomi Lagkonto. Finns idag 4895kr.
Fotbollensdag, BSK står för kostnaden. Domarkostnader vid hemmamatcher. GIF Minicup, ca 1000 kr/lag. Inköp av matrial tex småmål, tält kordinationsstege. Ca 3000kr. Kul avslutningsaktivitet?? Lagföräldrar Aktiviteter för att få in pengar. Tex burksamling. 1maj, midsommar m.m Fler förslag på insamlingar (förutom sponsring)

12 Sponsring Viktigt att alla försöker få in sponsring.
Detta för att kunna få träningsställen billigare För att kunna delta i cuper För att kunna göra något kul tillsammans under säsongen för att få ihop gruppen ännu bättre.

13 Övrigt ?


Ladda ner ppt "Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09."

Liknande presentationer


Google-annonser