Har du frågor eller funderingar

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Rökfria miljöer - skolan. Rökfri skola gäller Rökförbud gäller alla som vistas i skolan och på skolans område oavsett om man är elev eller personal, över.
Advertisements

Presentation av genomförda paneler om: Boendefrågor, Folkhälsa och Hemkänsla oktober2008-maj2009 Ahmad Azizi
Håkan Jonsson Folkhälsostrateg FÖRÄLDRAINFORMATION.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
LAG OCH RÄTT Brott och straff. Varför behöver vi lagar och regler? Lagarna är till för att : göra det lättare att leva tillsammans. De talar om vad som.
program Introduktion – Håkan Jonsson Sociala och psykologiska förhållningssätt – Stig Helling Rattfylla – ett särskilt problem Så här har man gjort inom.
Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad Aktiva under 12 år.
Arrangör:HÄSSELBY HAWKS SK IBK. ARRANGÖR: HÄSSELBY SK INNEBANDY Varmt välkomna till Hawks knatteliga! Den 18 oktober hälsar vi killar födda 2006 och 2007.
Inge Dahlenborg Arbetsterapeut inom primärvård. Mobilt Demensteam 50% Bakgrund Lokalt vårdprogram.
Utrota ungdomsfylleriet i Östersunds kommun Drogförebyggare Håkan Fransson1.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 2.
Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad Föräldrar.
Bra internetadresser:
Föräldramöte ängahuset 12 okt
Ahmad Azizi Presentation av genomförda paneler om: Boendefrågor, Folkhälsa och Hemkänsla oktober2008-maj2009 Ahmad Azizi
Barn och ungdomars utveckling
Föräldraenkät 2017 Förskola
Studie- och yrkesvägledare Finns på skolan: Måndag – Fredag
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Drogvaneundersökning 2016
Föräldramöte – P
Välkommen till föräldramöte!
Det spelar roll vad du gör och säger
Föräldramöte GUIF F05 CA/TO
Ta dig ett litet kex…… … å var beredd på lite för här kommer vecka BE
Förhållningsregler Järfälla hC Team 07.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen,
U5: Gallring och konkurrens
Välkommen till mitt utvecklingssamtal ÅK Ht 2017
Diskutera! När vi diskuterar så är vi två eller fler som pratar tillsammans. När man diskuterar tycker man något! Om jag tycker något så kan man säga att.
Mat och dryck Brukar du laga mat hemma?
VÄLKOMMEN! BABBEL OCH BUBBEL Klassföräldraträff
(antal enkäter = 229, antal svar = 196)
Välkommen på föreläsning!
Samla pant gör skillnad.. Både för Miljö och lagkassa!
Vad kan du som förälder göra? Om någon annan inte har det bra
Stenungsunds Handbollsklubb
Tips och råd till äldre personer
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Eleverna i klass 1-6 har svarat på enkäten
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Välkomna! INNEHÅLL Skolan berättar om vilka utmaningar de har haft under terminen. Socialtjänstens förebyggarteam presenterar vilka problem de upplever.
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Hej alla glada innebandyföräldrar
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Stockholmsenkäten 2014 – vad har ungdomarna svarat?
Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2014?
Föreningen Samtal och erfarenhetsutbyte
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
Om du har mat i kylen, Kläder att ta på dig, tak över huvudet och en säng att sova i ... Då är du rikare än 75% av världens folk.
Branschrådet för spårväg och tunnelbana den 17 maj 2018
Erfarenhetsutbyte Börja med att gå laget runt och presentera hur arbetar ni arbetar idag på ert bolag och berätta om din roll i arbetet. Fokusera på en.
Tips inför valborg Valborg är en helg då många unga dricker alkohol. Berusade ungdomar råkar oftare ut för olyckor eller utsätts för brott. Oftast är.
FÖRETAGSBESÖK 2017.
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Alkohol och tonåringar För dig som är förälder EN BROSCHYR FRÅN IQ
INLEDANDE FILM Visa inledande film – 30 sekunder lång Länk till film:
Ett komplement till vårdens övriga hälsofrämjande arbete
5 stegsmodellen Utbildardagarna 2019
Föräldramöte i kullo skola
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2018
Presentationens avskrift:

Har du frågor eller funderingar hör gärna av dig till: Kommunens Fältarbetare 073-666 32 19/073-666 32 20 Facebook : Fältarbetare i Sigtuna Kommun Mini Maria Sigtuna/Märsta 08-123 474 59 Mini-maria@Sigtuna.se Maria Ungdom Rådgivning 08-123 47 410 Akutbesök: 08-123 47 415 Polisen Pågående brott: 112 Icke-akuta ärenden: 114 114 Polisens föräldratelefon 020-217 000 Hej alla viktiga vuxna! Nu närmar sig sommarlov och semester med stormsteg. Härligt och efterlängtat! Många av oss tänker på ljumma sommarkvällar, svalkande bad, smarrig glass och samvaro med våra älskade barn Inför sommaren vill vi ge dig några tips: Prata med din tonåring om Vad ska de göra, vilka ska de träffa, var ska de vara? Tala om vad du tycker Berätta hur du ser på alkohol. Om du som vuxen säger nej till att ungdomar under 18 år dricker alkohol blir det lättare för din tonåring att säga nej. Prata med äldre syskon och kompisar Gör klart att du förväntar dig att de inte köper ut alkohol. Kom överens med andra föräldrar Prata med andra föräldrar om hur de ser på att ungdomar dricker alkohol, vilka tider som gäller för deras barn och vilka andra regler de har. Var gärna tillgänglig hemma eller via telefon. Vi hoppas att även du, tillsammans med andra föräldrar, väljer att vistas utomhus för att bidra till en lugnare och tryggare miljö.   Tillsammans kan vi göra valborg, skolavslutningen och övriga sommarkvällar till positiva upplevelser för våra barn och ungdomar! GLAD SOMMAR! Önskar vi som arbetar förebyggande i Sigtuna kommun Upplands kommun, Sollentuna kommun, Järfälla kommun och Upplands-Bro kommun. _______________ Sigtuna Kommun 08-591 260 00

Hej alla viktiga vuxna! Nu närmar sig sommarlov och semester med stormsteg. Härligt och efterlängtat! Många av oss tänker på ljumma sommarkvällar, svalkande bad, smarrig glass och samvaro med våra älskade barn Inför sommaren vill vi ge dig några tips: - Prata med din tonåring om Vad ska de göra, vilka ska de träffa, var ska de vara? - Tala om vad du tycker Berätta hur du ser på alkohol. Om du som vuxen säger nej till att ungdomar under 18 år dricker alkohol blir det lättare för din tonåring att säga nej. - Prata med äldre syskon och kompisar Gör klart att du förväntar dig att de inte köper ut alkohol. - Kom överens med andra föräldrar Prata med andra föräldrar om hur de ser på att ungdomar dricker alkohol, vilka tider som gäller för deras barn och vilka andra regler de har. Var gärna tillgänglig hemma eller via telefon. Vi hoppas att även du, tillsammans med andra föräldrar, väljer att vistas utomhus för att bidra till en lugnare och tryggare miljö. Tillsammans kan vi göra valborg, skolavslutningen och övriga sommarkvällar till positiva upplevelser för våra barn och ungdomar! GLAD SOMMAR! Önskar vi som arbetar förebyggande i Upplands Väsby kommun, Sigtuna kommun, Sollentuna kommun, Järfälla kommun och Upplands-Bro kommun.