Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Erfarenhetsutbyte Börja med att gå laget runt och presentera hur arbetar ni arbetar idag på ert bolag och berätta om din roll i arbetet. Fokusera på en.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Erfarenhetsutbyte Börja med att gå laget runt och presentera hur arbetar ni arbetar idag på ert bolag och berätta om din roll i arbetet. Fokusera på en."— Presentationens avskrift:

1 Erfarenhetsutbyte Börja med att gå laget runt och presentera hur arbetar ni arbetar idag på ert bolag och berätta om din roll i arbetet. Fokusera på en eller ett par av frågorna, eller välj något helt annat som intresserar er: Vad har ni för erfarenheter av arbetet med att stävja den otillåtna andrahandsuthyrningen? Vilka är de största utmaningarna? Hur agerar ni när ni misstänker otillåten uthyrning? Hur ser era rutiner ut gällande otillåten andrahandsuthyrning? Arbetar ni systematiskt med otillåten andrahandsuthyrning? Kan ni arbeta mer systematiskt med frågan? Och hur i så fall? Hur skulle ni kunna utveckla arbetet? Hur får ni in tips? Vilka är era framgångsfaktorer i arbetet? Har ni några misstag som ni vill/kan dela mer er av? Vilka lärdomar kan ni dela med er av tidigare fall? Har ni ärenden som gått vidare till hyresnämnden? Vem driver ärendena där i så fall? Vilka idéer/lärdomar har ni fått från dagen? Önskar ni ytterligare stöd från SABO framöver? På vilket sätt i så fall? Återsamling för avslutande frågestund Har ni några frågor som kommit upp under diskussionen/ dagen som ni vill ställa till dagens föreläsare?


Ladda ner ppt "Erfarenhetsutbyte Börja med att gå laget runt och presentera hur arbetar ni arbetar idag på ert bolag och berätta om din roll i arbetet. Fokusera på en."

Liknande presentationer


Google-annonser