Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förhållningsregler Järfälla hC Team 07.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förhållningsregler Järfälla hC Team 07."— Presentationens avskrift:

1 förhållningsregler Järfälla hC Team 07

2 Förhållningsregler – träning
Full utrustning. = Inne- och uteklubba. Tejp, slipade skridskor övrig utrustning i ordning. Ombyte för fys/barmarksträning vid behov. Mellanmål före / efter träning. Samling 45 min innan träning i Järfälla, 30 min innan i Kallhäll. Ombytta och klara för genomgång av tränare 5 minuter innan träning börjar.

3 Förhållningsregler - träning
I omklädningsrummet Inga föräldrar behövs eftersom jag försöker knyta mina skridskor själv. Ingen musik spelas i omklädningsrummet utan ledares tillstånd. Tar jag för vana att hälsa på kamrater och tränare när du kommer till hallen. Jag håller alltid ordning på mina saker, erbjuder en kamrat plats bredvid mig om det är trångt. Omklädningsrummet är lagets vardagsrum därför pratar jag med mina kamrater i normal samtalston för att alla skall trivas. Om någon inte sköter sig och stör de andra får man en tillsägelse och kan bli ”utvisad”

4 Förhållningsregler - träning
På isen Vid 2 visselsignaler släpper jag det jag håller på med och åker mot tränaren och samlas runt honom med ett knä i isen. Vid 1 visselsignal avbryter spelaren den övning han genomför och lyssnar på tränarens kommando. Vid samling lyssnar jag uppmärksamt och pratar inte med mina kamrater. Jag dricker vatten bara när tränaren säger till, inte annars. Om jag måste åka till båset av någon anledning frågar jag först tränaren om lov. Ingen får lämna hallen utan tillstånd från tränarna. Om jag inte sköter mig på isen kan jag få en tillsägelse och få sitta i båset. Det är tränaren som avgör när puckarna skall in på planen inte barnen. På kommandot "städa" skall alla hjälpa till att fösa pukarna till hinken och återställa övrig materiel. En spelare från varje lag i serien hjälper till att plocka puck.

5 Förhållningsregler - träning
Vid Barmark / Fysträning Efter träning Ha alltid med rätt utrustning / kläder för 2 olika alternativ: -Alt 1: Fyskläder för fys utomhus. Träningsoverall mm beroende på årstid. Uteklubba och teknikkula/boll. Träningspass ca minuter. -Alt 2: Behåll utrustningen på förutom hjälm och skridskor. Träningspass ca minuter i ishallen. Samma beteende i omklädningsrummet som innan träning gäller. Hjälper till att återställa gemensam utrustning som tex träningströjor på avsedd plats. Materialarna är inte assistenter. Ät medhavd mellanmål typ frukt edyl Alla duschar efter träning. De 2 sista spelarna städar rummet, en vuxen kontrollerar.

6 Förhållningsregler - match
Innan match Under match Samling 60 minuter innan match. Klädsel: JHC overall, jacka och mössa. Se till att skridskor är slipade och all utrustning finns med. Gemensam uppvärmning 30 minuter innan matchstart med komplett utrustning på utom skridskor och hjälm. Helt ombytta och klara för en snabb genomgång 5 minuter innan match. Vi fokuserar på matchen och gör vårt bästa i varje byte. Vi har korta byten med högt tempo så vi orkar mer (Helplan) Vi peppar och hejar på varandra och hjälps åt att vara positiva. Det är endast tränarna som tillrättavisar spelare. Vi sitter i båset under match så tränarna kan röra sig fritt. Alla kallade spelare kommer att få spela, även om milimeterrättvisa är omöjligt. Ingen kommer att bli ”bänkad”. Uppträder man dåligt kan man få mindre speltid.

7 Förhållningsregler - match
Efter match Tränarna kör en snabb genomgång av matchen med fokus på det positiva. Alla äter medhavd mellanmål typ frukt edyl. Alla duschar efter match som del av laggemenskapen.

8 Förhållningsregler – cup/turnering
Under dagen Mat / mellanmål Samling 1 timme innan match för matchgenomgång, gemensam uppvärmning mm. Ombytta och klara 5 min innan match för en sista genomgång. Vi har alltid vuxna i omklädningsrummet så barnen alltid kan finna en lugn och trygg miljö!  Viktigt ! Laget håller ihop under dagen. Vi representerar JHC och uppträder med respekt mot varandra och andra vi möter. Vi går tillsammans till maten. Vi bär ingen huvudbonad (Keps eller mössa) när vi äter. Vi pratar med dem vi delar bord med i normal samtalston. Vi väntar på vår plats tills alla vid bordet tills alla i laget har ätit färdigt. Vi plockar bort vår egen tallrik, bestick och glas. Vi tackar matpersonalen för maten. Alla måste äta något mellanmål under dagen för att vi skall orka. Ta gärna med något eget. Undvik läsk, godis odyl.


Ladda ner ppt "Förhållningsregler Järfälla hC Team 07."

Liknande presentationer


Google-annonser