Gymmix region Öst Carina Forslund Anneli Isaksson Madeleine Fagernäs.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
januari : Fotboll februari : bloggen och Basket boll mars : Bord tennis april : Skriva projektet för fototävling.
Advertisements

Harley Owners Group Gothenburg Chapter Sweden.
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Biblioteken i Norrbotten.
Ansvar för Länsstyrelsen I samband med allvarliga händelser  vara en sammanhållande funktion  verka för att en samlad regional lägesbild sammanställs.
Vad är ett varumärke? Mer än bara en logotype!
935 medlemmar 935 medlemmar 23 gruppträningspass per vecka 9 barnträningspass per vecka 29 ledare 17 värdar.
ATT SÖKA PROJEKT. VI BÖRJAR MED NÅGRA EXEMPEL Projekt: Stärka regionförbundet och lokalföreningen Projektbeskrivning: Fler ideella Vi vill ha in fler.
Välkommen till årets Ordförandeseminarium 4 – 5 oktober 2014 Här möts vi som vill göra skillnad! 1.
Music: Nightengale Serenade
Föräldramöte 19/10 P05.
Hinduism  Åk 6 1.
Värderingar En värdering är egentligen ingenting annat än en personlig uppfattning om hur bra eller dåligt någonting är eller om vad som är rätt eller.
Norrstyrelsen [ ] BILD 1 Norrstyrelsen Ideell förening med uppgift att förbereda bildandet av en sammanhållen norrländsk.
ATT HJÄLPA GER GLÄDJE Rödakorsveckan Rödakorsveckan 4–
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 9 oktober 2013 Välkommen!
Träningsläger i Frankrike? Diskussionsunderlag - redovisning enkäten - diskussion
Välkomna till medlemsmöte med Södra Nordanvägens Samfällighetsförening Södra Nordanvägens Samfällighetsförening.
Varumärket SPF, Sveriges Pensionärsförbund. Varumärket är allt vi gör Varumärket är inte samma sak som en logotype, grafisk profil, slogan Varumärket.
PostGirots Idrottsklubb PGIK
Vad är Flyktingguide/Språkvän?
ATT HJÄLPA GER GLÄDJE Rödakorsveckan Rödakorsveckan 4–
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
REPET - ett projekt inom SPF-distriktet Blekinge Projektet fortsätter nu med fördjupning Ersättningen heter UTVECKLINGSGRUPP.
Dalarnas nätverk för hållbar konsumtion. Avsiktsförklaring Dagens konsumtionsmönster behöver förändras och bli hållbara utifrån alla tre aspekter av hållbar.
Syfte Projektet syftar till att de nyanlända skall få ett större socialt nätverk, en förståelse för och inkluderas i det svenska samhället. Avsikten är.
Välkomna!. Vem är jag? – Lena Lindahl 50 år - Damkommittén Norråva GK 46 år – Golf år Styrelsen Värmdö Ridklubb år Gympaledare (vuxna) –
Fontänhögskolan En modell för utbyte av kunskap och erfarenhet - blandning av teori och praktik.
UC+, vad är det? - UC+ är en förkortning av Utvecklingscentra Plus. - UC+ är en del av Utvecklingscentra Uppsala, en operativ enhet i samverkan med Upplands.
Folkhögskolespåret 31 mars Dagordning 1.Folkhögskolespåret – bakgrund och nuläge 2.Folkhögskolor i Stockholms län 3.Gruppdiskussioner 4.Sammanfattning.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
R EDOVISNINGS AFFISCH V ETENSKAPLIG POSTER. A FFISCHEN Affischen är en sammanfattning av en kurs eller projekt för att väcka intresse och ge en snabb.
Tränarpolicy - Allmänt Vi lever upp till AIK-stilen i allt vi gör, både på och vid sidan om planen, spelare, ledare och föräldrar. Åsikter om hur jag som.
Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 MSSK Projektpool.
HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,
Föräldramöte Team Agenda Cuper Seriespelet Lagindelningarna, lätt och medel Nästa år nivåer Stämning /attityder Närvaro Utvecklingssamtal/teori.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Veckans fördjupning handlar om ett känt svenskt lopp. Vet du vilket det är? Lös den kluriga rebusen nedan för att få en ledtråd.
Välkommen Föräldramöte 2017 Flickor 04.
Att stötta en kollega som lär sig svenska
RAPPORT OM MEDLEMSTAPP OM MEDLEMMAR SOM LÄMNAR SPF SENIORERNA OCH VAD SOM KRÄVS FÖR ATT VINNA TILLBAKA DEM WEBBUNDERSÖKNING , SEPTEMBER
ÅK SKRIDSKO FÖR LIVET Till förmån för Barncancerfonden
Den blå linjen_________________
Kriminalvårdens friskvårdskampanj
Samsyn Västmanland.
P06-BLÅSVART Fotboll Föräldramöte 12/
Välkomna till föräldramöte F
“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen”
Under veckan mot rasism påminner vi människor om betydelsen av jämlikhet och uppmuntrar dem att verka mot diskriminering och rasism. Röda Korsets kampanj.
Träff med föreningar i IL Bromma 4 maj – 19.30
Att vara Jesu vittne (Evangelisation).
För enklare verksamhetsutveckling och samverkan mot en smartare välfärd SKL har, tillsammans med GR, tagit fram en digital samverkansplattform där man.
Ett treårigt utvecklingsprojekt
Välkommen till skärgården
Spelar- och föräldramöte
hur ska vi bemöta varandra?
Föräldramöte TTP P
Fullt utbyggt cykelnät år 2030 Målområden: Bra utbud av cykelvägar   Från 5 till 20 procent år 2030 Fullt utbyggt cykelnät år 2030 Målområden:  
BÅLSTA IF F01 POLICY och TRIVSELREGLER
Föräldramöte FBC F
Förstudie Friluftslivets år 2020
Medlemsundersökning 2016.
LOKOMOTIVET!!!.
TÄNK NYTT OCH TÄNK STORT!
Jeanette Schlaucher Miljöstrategiska enheten Länsstyrelsen Skåne Hej!
Boende i Bostadsrättsföreningen Trollbäret
Året som gått Näringslivs- och destinationsutveckling
Att vara idrottsförälder
Föräldramöte NIF P06 Vår 2019.
IF Friskis&Svettis Kalmar
Presentationens avskrift:

Gymmix region Öst Carina Forslund Anneli Isaksson Madeleine Fagernäs

Föreningen Idla Föreningen Rotebro-gympan Gymnastikföreningen Resårerna Skärgårdsstads Idrottsförening Tullinge Gymmix Förening Upplands Väsby Gymnastikklubb Vaxholms Gymnastikförening Bro Idrottsklubb Håbro Idrottsförening KA 1 Idrottsförening Mälarö Skid O OK Sofiaflickorna Älta Idrottsförening Gruppträningsföreningar i region Öst

Vår övertygelse Vi tror att den största delen av vår målgrupp fortfarande inte tränar. Vår största målgrupp är människor som behöver ha nära till sin träning och som kan och vill träna en eller kanske två gånger i veckan. Hos oss är det enkelt att träna. Vi har en inkluderande attityd. Vi är grannar, arbetskamrater och vänner. Vi ser varandra, vi frågar hur någon mår. Vi samlas runt vårt gemensamma intresse – att träna för att må bra. Vi är unika genom att vara föreningar. Inget kommersiellt företag kan konkurrera med det och vi tror att vi inte har konkurrens. Vår målgrupp är störst och om vi kan samlas och bli tydliga kan vi bli upptäckta av dem. Då kan vi bli hur många som helst.

Om vi blir hur många som helst... Hos oss kan en medlem stanna i år. Genom vår verksamhet gör vi stora insatser för folkhälsan. Om vi blir hur många som helst har vi stora möjligheter att få kommunerna att satsa på oss. Att tillhandahålla lokaler, ge stöd och utrymme. Vi kan vara en maktfaktor enbart genom att finnas. Genom samarbete över gränserna i utvecklingsmodellen kan vi hjälpas åt att få medlemmar att stanna i vår verksamhet och framför allt kan vi få dem att fortsätta träna för livet. Vill ni vara med och skriva historia?

Vad vi gör inom gruppträning i region Öst Vi arbetar med varumärket Gymmix eftersom vi tror att vi behöver ha en stark profil i mediabruset. Föreningar vittnar om att det är lättare att synas och förklara sin verksamhet om man har en tydlig profil. Det får man med Gymmix. Det ger också kraft och styrka att ingå i ett större sammanhang. Att vara flera, helt enkelt. Vi har några fasta aktiviteter inom nätverket.

Konvent tillsammans med Korpen i april varje år

Vi har ordnat en härlig träningsresa i tre år. Resan är en föreningsresa i resan. Dvs föreningar bjuder in sina medlemmar och åker tillsammans. Resan har ett tydligt syfte - att skapa gemenskap och medvetenhet runt Gymmix samt erfarenhetsutbyte och kontakter ledare emellan. Den har varit öppen för alla men alla måste lösa medlemsskap och åka med en förening. Träningsresan

Brunch är ett stående inslag varje höst

En gemensam annons för Huddinge, Tullinge, Tumba, Botkyrka och Rönninge. Publicerades i tidningen Södra Södra Sidan

Vi genomför gemensamma aktiviteter. På Hälsoweekend i Kungens kurva köpcentrum deltog Huddinge, Tumba, Botkyrka, Sköndal och Rönninge.

Gymmix region Öst Ett axplock ur de många aktiviteter några av våra föreningar gör.

Gymmix Upplands-Bro har ett återkommande Gymmixlopp

Gymmix Sundbyberg deltar på Rissnedagarna och håller uppvärmningen på loppet Två sjöar runt

Gymmix Huddinge kör Afteworkträning och miniprovapå-pass

Att vara många ökar vår kraft att synas. Att vara ansluten till Gymmix innebär att: vilja säkra en framtid för föreningen vilja ingå i ett större sammanhang ha en lägsta utbildningsnivå på ledare ha rena lokaler(så gott det går) hjälpa till att synas genom att visa Gymmix logotyp på hemsidan och kläder samt att använda Gymmix grafiska profil. Tveka inte, kom med oss Välkommen!