Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Boende i Bostadsrättsföreningen Trollbäret

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Boende i Bostadsrättsföreningen Trollbäret"— Presentationens avskrift:

1 Boende i Bostadsrättsföreningen Trollbäret
3 temakvällar hösten 2018

2 Temaserien – Grannar hösten 2018
Inom ramen för studieverksamheten har totalt ett 20-tal personer träffats under tre kvällar och diskuterat fram olika punkter som vi vill att vår bostadsrättsförening ska stå för. Vi vill genom dessa punkter öka medvetenheten om vilket ansvar vi har som ägare av våra lägenheter och hur vi är bra grannar för varandra. Läs igenom punkterna och fundera vad det innebär för dig. Vi jobbar nu för att fortsätta att utveckla föreningen tillsammans i den anda som vi sammanfattar i dessa bilder. Varmt välkommen att delta i denna utveckling! Ann-Kristin Sundelius studieorganisatör

3 Sammanfattning av temakväll 1
I Trollbärets bostadsrättsförening tar vi, var och en, ansvar för vårt boende och att vi trivs tillsammans. Gemensamt skapar vi en välskött förening som håller sitt värde över tid. Detta är till nytta för oss i vårt hem men också som ägare av fastigheterna i föreningen samt för Nya Hjärsta som stadsdel i Örebro.

4 Sammanfattning av temakväll 2
Våra stadgar i Trollbäret är och ska vara grunden för ansvarsfördelningen mellan föreningen och bostadsrättsinnehavaren. Var och en tar eget ansvar för att veta vad stadgarna säger. Styrelsen är alltid lojal med stadgarna för att vår bostadsrättsförening ska skötas rätt och bra. Vi behöver tillsammans fortsätta bygga upp kunskaperna om stadgarna och dess tillämpning.

5 Sammanfattning av temakväll 3
Som granne skapar vi i Trollbäret god anda genom att… vi hälsar och se varandra vi bemöter varandra respektfullt vi tar ansvar för att ha trevligt tillsammans vi är konstruktiva och sakliga för att upprätthålla god grannsämja vi hjälps åt att behålla vår förenings anseende!

6 Temakvällar våren 2019 Vi fortsätter på temat grannar men nu med inriktningen ”fastigheter i vår närhet” Planerade datum är: 13 februari, 13 mars och 24 april Någon gång under våren planeras också för ett besök på det nya boendet för äldre i Boglundsängen som heter Trädgårdarna.


Ladda ner ppt "Boende i Bostadsrättsföreningen Trollbäret"

Liknande presentationer


Google-annonser