Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till föräldramöte F

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till föräldramöte F"— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till föräldramöte F-05 2015

2 DAGORDNING: PRESENTATION LAGET.SE ÅSA IF POLICY MÅLSÄTTNING
FÖRÄLDRASAMARBETE TRÄNINGAR SERIESPEL, MATCHER SPELBLOCK CUPER, ÅSACUPEN LÄGER 9/5-10/5 ÖVRIGA FRÅGOR

3 TRÄNARNA Henrik Andersson (ekonomiansvarig) Patrik Sjöberg Therese Tarrant Gunilla Vollmer

4 LAGET.SE Laget.se är en hemsida för laget.
Här kan ni lätt gå in och se information om matcher och cuper, träningar mm. Här kan man svara på om man kan vara med på matcher eller träningar. Man kan även kommentera. Laget.se (

5 ÅSA IF POLICY VID MATCHER MM
Bara positiva rop från kanten både från tränare och föräldrar. Vårdat språk Aldrig negativa kommentarer till domarna. Föräldrar på en sida och tränarna, avbytare på en sida. Dunross sponsor

6 MÅLSÄTTNING… Utveckla spelarnas teknik och spelförståelse.
Lära barnen ta hänsyn till varandra och respektera varandra och ledarna. Lära barnen att fungera i grupp. Lära barnen att respektera regler. Både på fotbollsplanen och i övriga sammanhang där vi representerar föreningen. Spelarna skall känna igen vissa fotbollstermer. Stimulera barnen till spontanfotboll.

7 MÅLEN GER: Glädje Gemenskap Fotbollens grunder Ett livslångt intresse
Trygghet Kamratskap

8 LITE TANKAR FRÅNTRÄNARNA
Inte viktigast att vinna utan att göra sitt bästa. Viktigt att alla får spela och känna sig delaktiga. Aldrig toppning. Fair play, vi tar ut tjejerna från match eller träning om det förekommer dålig attityd. Prata med oss tränare direkt om ni föräldrar har frågor eller synpunkter på träning, match, oss. Prata endast positivt om fotbollen med era barn.

9 FÖRÄLDRASAMARBETE Val av föräldrarepresentanter.
Två föräldrarepresentanter som ordnar schema för fika på hemmamatcher. Styr upp schema för aktiviteter vid Åsacupen mm. Tvättschema för matchställ.

10 VAR HAR VI TRÄNINGARNA? Träningarna är på Åsa C (bakom Åsaskolans gymnastikhall) två ggr/vecka. Vi återkommer med dagar och tider.

11 TRÄNINGAR Mycket bollkontakt (1 boll/spelare) Smålagsspel
Spelförståelse i anfallsspel Snabbhet med boll (fotbollsanpassad) Uthållighet med boll Träningarna vill vi ska innehålla uppvärmning med boll (ca 30 min), teknik (ca 30 min), spelmoment (ca 30 min).

12 SERIESPEL Vi har anmält ett lag till Kungsbackaserien och ett till Varbergsserien. I år spelar vi 7- mannafotboll. Kungsbackaserien 6 matcher på våren och 6 matcher på hösten. Varbergsserien, fyra matcher i vår. V18,19,21,25. Återkommer om höstens matcher.

13 Spelblock Vi kommer att dela upp tjejerna i spelblock.(A,B,C,D)
Två spelblock spelar/match. Vi byter runt spelblocken så att alla ska få spela med varandra. Om man inte kan vara med på någon match frågar vi från de andra spelblocken. Vi för en lista så att det blir så rättvist som möjligt.

14 CUPER De här cuperna har vi planerat för.
Eventuellt spelar vi någon träningscup i slutet av April. Eventuellt spelar vi träningsmatch mot Fjärås den 11/4. Ö-bollen 30/5-31/5 Öckerö Åsa cupen 26/6-28/6 Åsa

15 ÅSA-CUPEN Här behövs mycket hjälp från alla föräldrar!
Vi behöver en lagansvarig som har kontakt mellan kansliet och laget.(maila namn före 31/3) Alla ska lämna två specerier till lotteriet. Inga utgående varor. Alla ska lämna in kakor till kafetältet. Vi lämnar vid Åsa C. Två personer till uppbyggnad av tält torsdag 25/6. Två personer till rivning söndag den 28/6

16 ÖVRIGT Kommentarer eller önskemål från er föräldrar.

17 VI HOPPAS PÅ ETT HÄRLIGT FOTBOLLSÅR TILLSAMMANS!


Ladda ner ppt "Välkomna till föräldramöte F"

Liknande presentationer


Google-annonser