Version: 2010-03-101 En modern idrottsförening som präglas av glädje, öppenhet och ett ökat välbefinnande hos barnen, ungdomarna och de vuxna! God idrottsutbildning.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ÖSK Ungdom Idé, mål & policy Ungdomarna i Centrum
Advertisements

Regiongavleborg.se Journal via nätet ARBETSPLATSINFORMATION Journal via nätet (Journalen)
Mental Fysisk Social FMS minskar stressen och höjer prestationsförmågan i både skola och arbetsliv! Verktygen: FMS Elevprofil FMS Personalprofil KROPPEN.
Pedagogik för framtiden Hur lär vi oss i olika åldrar? Hur kan vi skapa bra förutsättningar för inlärning? Minnet – repetition Olika inlärningsstilar och.
Föreningsutvecklingsresa November Mål med resan Föreningen ska utifrån en nulägesanalys skapa en utvecklingsplan för sin förening. Utvecklingsplanen.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
 MålvakterBackarForward  JohannaLozzanMatilda O Kapten  EllinorOliviaFanny B  ElinMiaJulia  Elin LAnnaEmma  ArvenHanna  MarieElin  Ebba TJozzan.
Om denna presentation: Version Denna PPT-presentation tillsammans med det talspråksmanus du hittar i anteckningssidorna är framtaget för att.
Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad Aktiva under 12 år.
Röda tråden. Syfte Föreningen följer Svensk Innebandys Utvecklingsmodell nedan kallat SIU som ligger till grund för långsiktigt idrottsutövande. Aktuell.
VISION SÄKERHETJÄMSTÄLLDHET OCH RÄTTVISARESPEKT FÖR INDIVIDEN VÄRDEGRUND VERKSAMHETSOMRÅDE VERKSAMHETSIDÉ Vilken tur för Sverige att Östgötarn a finns!
En presentation. PYN PUA SIRIUS Visionen för SIRIUS SIRIUS bidrar aktivt till att förverkliga ”den goda arbetsplatsen” för ökad konkurrenskraft.
Sponsring Nedan finns förslag på olika reklamobjekt och priser. Priserna gäller för säsongen 2015 och är angivna inklusive moms. Om du har frågor kontakta.
FBK:S ARBETSSÄTT MOT SPELARUTBILDNINGSPLANEN.  200 lag i klassfotboll (6-13 år)  14 lag ligor (6-7 år)  32 lag i Sverige Cup (SM för 14 åringar) 
SMART KOMMUN I NACKA: ENKEL OCH ÖPPEN VÅRT MÅL ÄR ATT BLI BÄST PÅ ATT VARA KOMMUN.
MIF P02 FÖRÄLDRAMÖTE. MIF VÄRDEGRUND Vad betyder för er föräldrar: > Respekt ? > Glädje ? > Utveckling ? > Gemenskap ? På träning? Matcher?
Strategi för Läkemedel 2016 – Strategi för Läkemedel Landstingsstyrelsen : Landstingets strategi för läkemedel ger en samlad bild av landstingets.
IFK Skoghall DF organisation och ledningsform (Gäller från 1-januari 2016)
Hälsofrämjande ledarskap och medarbetarskap Från riskfaktorer till friskfaktorer Aaron Antonovsky varför behåller en del människor sin hälsa och förblir.
Verksamhetsplan för IF Kamraterna, Åmål
F08 Stuvsta IF 7:e mars 2017.
Hållbarhets kompassen
Barn och unga Skapa förutsättningar för en gynnsam hälsoutveckling
på personer i behov av hjälp
Klubbens vision Från liten till eliten. ÖGIF.
Fotbollen i Hovsta Vision
Vision Vi skall vara det självklara valet när det gäller fotboll för barn och ungdomar boende i vårt närområde och en erkänd plantskola för fotbollsspelare.
EN HC LIDKÖPINGSPELARE
Agenda föräldramöte Grindvakt Vision & Värdegrund
Värderingar Spårvägen F98
Stenungsunds Handbollsklubb
Bandy – Vem faen bryr sig ?
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Årets mest hållbara förening
Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor.
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
Välkomna! Mål och vision 2015 Inriktning Träningar Tider, matcher, cup och poolspel Engagemang Ekonomi Övrigt/Diskussion.
VÄLKOMNA TILL VD-Dagen 2017
Talangutveckling Ungdom
Bakgrund och problemformulering Framtida läge/ Mål
IFK MARIEFRED VERKSAMHETSIDÉ VERKSAMHETSOMRÅDEN VÄRDEGRUND VISION MÅL
Verksamhetsplan 2015 Mål med verksamhetsplanen
Vi gör Sverige rikare genom att få människor och företag att växa
Friidrott med glädje, sundhet och utveckling
Välkomna till P10s föräldramöte
Ledningens miljögenomgång
Avdelningen för vård och omsorg
Nationell Patient Översikt
Regionalt utvecklingsprogram Regionalt tillväxtprogram
VARFÖR EN UTVECKLINGSSTRATEGI?
Vårdförbundet Verksamhetsplan
Styrning Styrande processer Att styra en hel stad åt samma håll
-En ledande idrottsförening
Information om REGERINGSUPPDRAG luftrum 2040
Samordnad utveckling för god och nära vård S2017:01
Funktionsrätt Sörmland
Strategi 2025 Detta är ett bildspel som kan användas för att presentera den formella resan kring det pågående strategiarbetet. Bildspelet bygger på arbetsboken.
Framtidens vårdinformationsmiljö Webbutbildning
XX Benchmarking 2 Följa upp jämställdhetsarbetet och resultaten för olika grupper av kvinnor och män, flickor och pojkar.
Test av användbarhet Nationella vård- och insatsprogram (VIP) inom psykisk hälsa April 2019.
Information om lagförslag: medicinsk bedömning inom 3 dagar
Vår nuvarande strategi fastslogs 2014 och sträcker sig fram till 2020, det är hög tid att göra en ny som är anpassad till hur förutsättningarna ser ut.
Vatten i regionplaneringen – nu och i framtiden
Test av användbarhet Nationella vård- och insatsprogram (VIP) inom psykisk hälsa April 2019.
Test av användbarhet Nationella vård- och insatsprogram (VIP) inom psykisk hälsa April 2019.
Föräldrar möte F
Test av användbarhet Nationella vård- och insatsprogram (VIP) inom psykisk hälsa April 2019.
Valbo HC på ungdomarnas villkor Hockeybibel Ledarträff 19/11
Lysekils HK Föräldramöte
Riksföreningen för anestesi och intensivvård
Presentationens avskrift:

Version: En modern idrottsförening som präglas av glädje, öppenhet och ett ökat välbefinnande hos barnen, ungdomarna och de vuxna! God idrottsutbildning - Personlig utveckling - Meningsfylld fritid UngdomarnaiCentrum Handlingsplan för ÖSK Ungdom 2010 – 2011 Version: 1.0 Datum:

Version: En modern idrottsförening som präglas av glädje, öppenhet och ett ökat välbefinnande hos barnen, ungdomarna och de vuxna! God idrottsutbildning - Personlig utveckling - Meningsfylld fritid UngdomarnaiCentrum Handlingsplanen baserar sig på ALMA-konferensen —14 med deltagare från styrelsen, sektionerna och kansliet och med utgångspunkt från ÖSK Ungdoms visionsplan 2008—2013. Föreslagen av styrelsen till årsmötet Reviderad av styrelsen: DatumAvseende

Version: En modern idrottsförening som präglas av glädje, öppenhet och ett ökat välbefinnande hos barnen, ungdomarna och de vuxna! God idrottsutbildning - Personlig utveckling - Meningsfylld fritid UngdomarnaiCentrum God idrottsutbildning Personlig utveckling & välbefinnande Arrangemang & ekonomi Modern Fokus på innehåll & kvalitet i verksamheten Fokus på våra arrangemang och externa verksamheter Fokus på modern kunskap, kompetens och teknik ÖSK U Vision & policy Våra mål Fokus på hälsa & välbefinnande, glädje & öppenhet, delaktighet & medlemskap  Vi har fungerande sektioner  Vi har resurser som matchar våra beslutade behov  Vi har sektionsövergripande erfarenhetsutbyte  Vi har utvecklat verksamheten m.a.p. gruppstorlekar, engagemang,  Vi har regelbundet uppdaterade spelar- & ledarutbildningsplaner och policies  Vi har tillgång till ändamålsenliga hallar för Handboll och Innebandy Vi har fler flickor & kvinnor i verksamheten Vi har tydliga kvalitetsbegrepp i verksamheten Vi har en förbättrad och riktad informationsstruktur Vi har ledar- & medlemsaktiviteter utanför det rent idrottsliga Vi har skapat ett “mervärde” i medlemsskapet Vi har etablerat en tydlig & känd innebörd av deltagande och medlemskap Vi har plan och anvisningar för fastighetens vård & utveckling Vi har tydliga principer och direktiv kring avvägningarna mellan lönsamhet – kvalitet – säkerhet – miljö mm Vi får bättre ”pay-back” från kommunen för våra arrangemang Vi har en ekonomi med balans i resultat och likviditet Vi har en fungerande IT/Info-struktur för Passiv användning (info inifrån och ut) Aktiv interaktion (betalningar, anmälningar, mm Utbildningspaket för intern användning och skötsel

Version: En modern idrottsförening som präglas av glädje, öppenhet och ett ökat välbefinnande hos barnen, ungdomarna och de vuxna! God idrottsutbildning - Personlig utveckling - Meningsfylld fritid UngdomarnaiCentrum Fokusområden 2010  God idrottsutbildning Sektionsverksamheten Spelar- & Utbildningsplaner Lokaltillgång  Delaktighet & medlemskap Ökat antal flickor & kvinnor i verksamheten Information & informationsstruktur  Arrangemang & ekonomi Ökad erkänsla & pay-back från kommunen  Modern teknik IT-utveckling i klubben