IFK Nyköping Fler år som damspelare Beskrivning av ansökan IFK Nyköping har idag 50 damlagsspelare i åldern 16-30 år. Vi har en enligt oss en ganska unik.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Södertälje i Almedalen juni. Hej! Skriver till dig för att du är eller bör vara intresserad av Södertälje kommuns arbete för en humanare flyktingpolitik.
Advertisements

HISTORIA så hängde vi med trots ekonomiska problem och rekryteringsproblem, vi verkade efter en fyraårsplan med slutmål EM i frankrike. Men.
Spelarutbildningsplan Östergötlands FF
Handbollen i Halmstad.
ÅLDERSGRUPPEN 10 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Tematräff 4 vid distriktsträffen 2012 Micke Melander.
Lokala åldershierarkier och varierande fysiska krav
Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
Mental träning Mål & Motivation
Positiv Livskraft © Att komma dit du vill
Dubbla sociala normer Camilla Nordgren Fil dr
ÅLDERSGRUPPEN 15 ÅR. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen och.
ÅLDERSGRUPPEN 11 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Idrottslyftet Idrottlyftets syfte ”Idrottslyftet ska stärka och utveckla världens bästa barn- och ungdomsidrott så att fler flickor och.
Portfolion / Dokumentationen bidrar till utveckling
ÅLDERSGRUPPEN 14 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
ÅLDERSGRUPPEN 6 ÅR VÅREN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Västerbottens Idrottsförbund Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Välkomna till SDF DIALOG 2010.
Förslag till innehåll Beskrivning av SISU Idrottsutbildarnas resa Nyläge från och med 2008 Samarbeten med idrotten Samtal.
Beslutsstöd i IdrottOnline en väg till en starkare idrott ? ”Siffror ljuger inte, om vi bara kan tolka dem”
Dubbla sociala normer Camilla Nordgren Fil dr
det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt.
- möten med barn som misstänks vara utsatta för människohandel eller sexuell exploatering - Åsa Landberg, Linda Jonsson, Carl Göran Svedin.
MBK – presentation och framtid Välkomna!
Namn: Adam Johansson Ålder: 22 Klubb: IFK Mora SK Träningstimmar: h i veckan Bakgrund: Började redan som ung åka skidor samtidigt som jag utövade.
Fontänhögskolan En modell för utbyte av kunskap och erfarenhet - blandning av teori och praktik.
Välkomna! Bollstanäs SK F Föräldramöte 24 sept 2008.
© Landja Marknadsanalys ABSäkerhet och olycksrisker Sveriges Lantbruk våren Sveriges Lantbruk våren 2013 En undersökning bland lantbrukare Jörgen.
Ordförandekonferens 2015 Föreningsutveckling i samarbete med Upplands Fotbollförbund.
Föräldramötets agenda Föregående protokoll Träning 1. Uppföljning 2. Utvecklingssamtal 3. Planering för våren och försäsongsträningen 4. Mål för spelarna.
Målsättning handboll Spela en teknisk och snabb handboll byggd på individuellt skickliga spelare och kreatörer – inspiration hämtas från spelare så som.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Välkommen till Föräldramöte P03 lag 4-6. Spångamodellen Spånga IS Fotboll är en förening vars syfte är att, utifrån Fotbollens spela lek och lär, bedriva.
Föräldramöte Team Agenda Cuper Seriespelet Lagindelningarna, lätt och medel Nästa år nivåer Stämning /attityder Närvaro Utvecklingssamtal/teori.
Den blå-vita tråden!. * Utveckling- Vi respekterar var och en som unika individer med unika möjligheter och vill utveckla människan likväl som handbollsspelaren.
Luleå Sportklubb F-04, 2014 LSK F04 Föräldramöte Micke, Thomas.
Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen
SOCIALA SPELREGLER I BK30 U19 Vi hjälper varandra både på och vid sidan av planen Vi kommer väl förberedda till träning och match Vi tar på ett positivt.
Team 94 TTP HC Föräldramöte Säsongen 2004/2005
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
FOTBOLLSAKADEMIN VÄSTMANLAND
Funded by the Erasmus+ Programme of the European Union
För mer information, kontakta:
Nyköpings BIS Implementering BISSakademin
Föräldramöte RIS FF P04/P
Talangutveckling Ungdom
Det här är vi! Jössenavet ekonomisk förening.
Ange namn och personnummer
P02svart2017.
VIK P03:1 Regler på träning & match
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Värmbols FC Utveckla Katrineholmsfotbollen
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
AIK P03-Blå VPL 2017 Agenda: Val av ordförande & sekreterare för mötet
Antal besökare och besöksflöden i Kåseberga
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation
FRITIDSFORUM 19 september
Ungdomsenkäten Om mig hälsa och livsstil bland ungdomar i Östergötland
Lund 26 maj Kista 27 maj Skellefteå 4 juni
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
Ett inspirationsmaterial inför samtalet mellan chef och medarbetare.
Enkät i gymnasieskolan 2015
Hur skapar man ett bra samhälle med hjälp av civilsamhället?
Träff 9 Välkomna!.
Vilka utmaningar står gotländsk fotboll inför?
JIK F08/09 Föräldramöte
Rotationsträning – En del i spelar-utvecklingen
De nya svenskarnas röst !
Namn Presentation av er själva samt koppling till ABC. Datum.
Presentationens avskrift:

IFK Nyköping Fler år som damspelare Beskrivning av ansökan IFK Nyköping har idag 50 damlagsspelare i åldern år. Vi har en enligt oss en ganska unik produkt. Många föreningar tappar många spelare på damsidan i års ålder, hur går vi tillväga för att inte hamna i samma situation? Hur får vi spelarna att förstå att de har många år kvar innan de peakar idrottsligt? Hur får vi spelarna att förstå att de är duktiga och viktiga för våra och deras idrottsliga resultat? Syfte Behålla så många damspelare så länge som möjligt i verksamheten. Fortsätta att utveckla verksamheten så att spelarna vill fortsätta spela fotboll hos IFK Nyköping. Få spelarna att förstå hur viktiga de, tillsammans med antalet träningstimmar, är för att fortsätta göra idrottsliga resultat. Mål Efter året ha minst 45 spelare av 50 som är villiga att fortsätta spela år Att höja medelåldern i damtrupperna med 1 år till 2014.

Projektbeskrivning; Fler år som damspelare!

Vad har vi gjort? Målsättningar och vision Utgångspunkten: hur uppnår jag min fulla potential som FB-spelare Föreläsningar Individuell coachning Vågat gå utanför boxen Utförande

Målen var följande Mål och vision Att vid årets slut ha minst 90 % av de som startade säsongen motiverade till en fortsättning som spelare i IFK Nyköping Höja medelådern i våra damtrupper med ett år till nästa säsong. Få spelarna att förstå, vilken deras högstanivå som spelare är, samt hur de tar sig dit.

Plus och minus Caxton som inspiratör Mottagligheten hos de mer tävlingsinriktade Den första effekten Det blev väldigt stort, tiden räckte inte till. Alla var inte med på “resan” vilket skapade: Målkonflikter pga beslut som gick emot målsättningarna Positivt/negativt

Ekonomisk redovisning Stålars! BeskrivningIntäkt/UtgiftÖverskott/ underskott Idrottslyftet30000: Interna finanser30000: Lokaler Fika/frukt Övriga aktiviteter Tävlingspriser Planhyra Material Avslutningsaktivitet Föreläsare Summa 0

Effekter och erfarenheter Framtid Effekter Vi kan inte visa på att vi når 90 % målet, pga Tränarbyte, skador, graviditeter, otydliga beslut, studier, annan idrott, felvärderade beslut. De starka har blivit starkare Erfarenheter Alla måste med på tåget, annars ingen vinning! Avsätt mer tid! Ha starka personer som vågar stå på sig när det kommer till beslut som kommer eller kan gå emot målsättningarna.