Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

P02svart2017.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "P02svart2017."— Presentationens avskrift:

1 P02svart2017

2 P02svart2017 Lite kort om mig Utvecklingspedagog och specialpedagog på Friförskolor Utbildad lärare i ämnena Svenska och Idrott/Hälsa Från vattenpolo till baseball, och simning till skidskytte. Flest träningstimmar har jag inom ishockey, basket, fotboll och thaiboxning. Framförallt fortsatt aktivt med fotboll och thaiboxning som senior. Min tränarbakgrund är främst från fotboll och thaiboxning, men även mer än 10 års erfarenhet av att hålla olika former av motionspass, bland annat box och bootcamps.

3 Det är vi som gör det tillsammans!
P02svart2017 Det är vi som gör det tillsammans! Laget, spelarna. Tränare , lagledare och stödfunktioner. Publik, vårdnadshavare.

4 Det är vi som gör det tillsammans!
P02svart2017 Det är vi som gör det tillsammans! Huvudansvar ÖSK Ungdom - pojkar äldre, Fredrik Huvudtränare Björn Tränare Gustav och Lagledare Erik Örebrocupen Kristinehamn

5 Det är vi som gör det tillsammans!
P02svart2017 Det är vi som gör det tillsammans! Ekonomiansvarig – Stefan slutar eftersom sonen slutat. Bingolotter i Mariebergs galleria Bingolotter till Jul Ansvarig för lagets olika arbetsinsatser (Anna?) Föräldragrupp – för att lösa olika uppgifter, läger, cuper hitta på roliga aktiviteter, mm. Kristinehamn (övernatta?) Matchvärdar, ställa upp mål, hälsa motståndare välkomna, möta upp föräldrar och publik, frivilligt inträde…

6 P02svart2017 En föräldragrupp som fokuserar på aktiviteter som kan ge laget upplevelser och roliga minnen. Det är inte alltid det dyraste som ger mest. Fundera utifrån arbetsbörda och möjligheter. Kanske vi kan utmana killarna återkommande i en femkamp under säsongen eller liknande…

7 P02svart2017 Regler

8 P02svart2017 Regler för publik:
Heja gärna på ditt lag, men bua inte på motståndare. Heja gärna på spelarna, men ropa inte vad de ska göra. De har fullt upp ändå. Vad du än ser, hör och tycker; är det aldrig ok att ropa på domaren. Domaren dömer ur sin synvinkel, respektera detta. Utan domare ingen match!

9 P02svart2017 Varje spelare i laget representerar sig själv, sitt lag och familjen ÖSK, både på och utanför planen. Det innebär ett eget ansvar som killarna är mogna att förstå och axla.

10 P02svart2017 Det kommer med anledning av detta delas ut priser för bland annat följande prestationer: Årets förebild Årets ambassadör Årets överraskning Årets utveckling Årets fair play Årets lagspelare Spelarnas spelare För att stimulera till rätt sorts inställning.

11 P02svart2017 En förutsättning för att kunna prestera, är att fokus ligger på rätt sak. Att slösa fokus, energi och humör på något som inte går att påverka, är inte bara bortkastat, utan dumt. Dessutom påverkar det alla runtomkring.

12 P02svart2017 Tränarens vision Se till att alla spelare får möjlighet att utvecklas, i en tillåtande miljö. Utveckla lagets färdigheter och öka tyngden i vår spelfilosofi. Mäta framgång genom utveckling och prestationer, snarare än mål och vinster. Ju förr alla förstår detta, desto mindre orsak att vara oense om arbetssätt…

13 P02svart2017 Spelarnas respons:

14 P02svart2017 Vårdnadshavarnas eller andra representanters respons:

15 P02svart2017 Några sista ord…

16 P02svart2017 Måndagen den 26 december klockan – utomhuspass i Markaskogen (Bootcamp). Samling vid parkeringen. Förutom spelarna finns möjlighet för alla syskon och vårdnadshavare eller andra att delta. Jag skulle önska att vuxna som väljer att inte vara med, ställer upp med varm blåbärssoppa. Torsdagen den 29 december – Örebrocupen. Följ gärna med som stöd. Vi spelar mot lag som Sturehov, ÖskRöd, Karlslund, ÖskU-lag Forward mfl. Vi deltar med två lag för att maximera speltiden. Målet är att få träna kondition, zonförsvar och passningsspel. Vi kommer inte räkna denna cup som något annat än ett extra träningstillfälle… Från och med den 9 januari kör vi måndagar klockan vid Markaskogen, samling vid parkeringen. Vill spelaren ta med egen fotboll är det ok.


Ladda ner ppt "P02svart2017."

Liknande presentationer


Google-annonser