Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

HISTORIA så hängde vi med trots ekonomiska problem och rekryteringsproblem, vi verkade efter en fyraårsplan med slutmål EM i frankrike. Men.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "HISTORIA så hängde vi med trots ekonomiska problem och rekryteringsproblem, vi verkade efter en fyraårsplan med slutmål EM i frankrike. Men."— Presentationens avskrift:

1 DET OKÄNDA LANDSLAGET Svenska handikappidrottsförbundets fotbollslandslag U-klass.

2 HISTORIA så hängde vi med trots ekonomiska problem och rekryteringsproblem, vi verkade efter en fyraårsplan med slutmål EM i frankrike. Men det var tufft med framförallt ekonomin. Droppen kom då vi kvalificerat oss till EM i Frankrike 2002 och tyvärr inte fick åka på grund av den dåliga ekonomin, Vi hade då t o m fixat "nya "landslagskläder genom att Svff skänkte kläder till oss. Efter detta nesliga beslut så slutade flera spelare och förbundskaptenen. Vi fick börja om, nya förbundskaptener och spelare avlöste varandra , vi hade ingen framtidsvision att förhålla oss till. Vi deltog i EM i England 2008 där vi förlorade stort mot många länder och här tappade många spelare sugen igen och vi var tvungna att sätta oss ner för att tänka till vad gör vi? Vi bestämde oss för att leta nya förbundskaptener/organisation och jobba mot en vision att vi skulle vara med i nästa EM och inte vara slagpåsar. Vi fick tag i två nya förbundskaptener, gjorde om styrelsen och hade som mål att allt runt landslaget skulle bli mycket seriösare. Efter fyra år har vi nu läkare, sjukgymnast, lagledare, spelare som spelar 11-mannafotboll i seriefotboll i nationella seriesystemet. Vi har kommit 5:a i EM. Vi har lyckats fått ihop pengar till att köpa kläder. Vi har nu kvalificerat oss till VM i Brasilien Det är länge sedan Sverige var representerat i ett VM och nu vill vi verkligen åka, men för det så krävs det en massa sponsorer.

3 Historia Resultat 2008: 3 spelare av 25 i truppen spelade 11 mannafotboll i nationella seriesystemet EM Manchester sist av 8 lag förlorade bland annat mot Holland med 24-0 2009 : 8 spelare av 25 i truppen spelade 11 mannafotboll i nationella seriesystemet Nya förbundskaptener läger i Holland med träningslandskamp. Nya värdeord och ledstjärnor tas fram tillsammans med spelarna. En fyraårsplan tas fram med VM som slutmål. Träningsmatch Holland-Sverige förlust 7-2 2010: 15 av 25 i truppen spelade 11-mannafotboll i nationella seriesystemet VM final Saudiarabien-Holland 1-0 Sverige deltog ej på grund av ekonomiska problem 2012: 20 av 22 i truppen spelade 11-mannafotboll i nationella seriesystemet EM i Gävle vi kom på 5 plats av 7 deltagande länder. Holland vinner mot Polen i finalen. EN ny 4årsplan tas fram med EM och top 4 där som slutmål. 2014 VM i brasilien??

4 NULÄGE 2013 20 av 22 i truppen spelar 11-mannafotboll i nationella seriesystemet. 3 fyradagars läger ink tester (fysprofil). 4 matcher mot lokala lag i Sverige Inkluderad fotboll finns med i ordinariefotbollstränarutbildning. Spetsen i landslaget består idag av en spelare på div 2 nivå samt 2 div 4 spelare. Resten div 6-7 Konkurrensläget idag internationellt, vi ser genom testresultat och studier av Holland mfl på video att vi gått framåt och det visade resultatet mot Holland i senaste träningslandskampen samt vårt EM-resultat.

5 Framtiden Utmaningen är att höja standarden nationellt och hitta fler potentiella landslagsspelare i Svenska Fotbollsförbundets seriesystem Kartlägga dessa spelare och få en acceptans för handikappet både hos individ och förening. Jobba tätt tillsammans med spelare och förening för att utveckla spelaren ytterligare i sina fotbollskunskaper. Få licensarbetet att gå snabbare för att kunna konkurrera på internationell nivå. Utveckling av vår idrott i Sverige består i utökning av 11-mannaspelare i landslag truppen, ökad konkurrens. Få flera spelare att acceptera handikappet samt öka vetskapen om handikappet hos föreningarna. Få fler landskamper för att kunna mäta oss internationellt. Ekonomin kommer också att vara en viktig faktor för vår utveckling. Sponsring kommer att bli en viktigare faktor då det ekonomiska stödet blir mindre och mindre. Få tillhöra SVFF kommer också att vara en viktig framgångsfaktor.

6 Planering 2014-2016 2014 VM 2015 FÖR –EM 2016 EM
2 läger före VM, 3-6 matcher i VM, ett läger efter VM alla spelare som åker med till VM skall spela 11-manna fotboll i nationella seriesystemet 2015 FÖR –EM 3 fyradagars läger under året- 2-3 landskamper Under Hitta 4-6 nya spelare som höjer spetsen varav en målvakt 2016 EM 2 läger före EM- 3-6 matcher i EM, ett läger efter EM Vara bland de 4 bästa i EM

7 Planering 2014-2016 2014 VM 2015 FÖR –EM 2016 EM
2 läger före VM, 3-6 matcher i VM, ett läger efter VM alla spelare som åker med till VM skall spela 11-manna fotboll i nationella seriesystemet 2015 FÖR –EM 3 fyradagars läger under året- 2-3 landskamper Under Hitta 4-6 nya spelare som höjer spetsen varav en målvakt 2016 EM 2 läger före EM- 3-6 matcher i EM, ett läger efter EM Vara bland de 4 bästa i EM

8 Sponsorer/givare Vi kan erbjuda en massa olika saker bland annat- reklam på Träningskläder Matchkläder Hemsida Vi kan också erbjuda Föreläsningar Happenings vid läger

9 KURIOSA Artikel i tidningen Offside 2012
Kommer ev ytterligare artikel inför VM-resan mm


Ladda ner ppt "HISTORIA så hängde vi med trots ekonomiska problem och rekryteringsproblem, vi verkade efter en fyraårsplan med slutmål EM i frankrike. Men."

Liknande presentationer


Google-annonser