1 Sverige. Grunder för alla kurser Att arbeta tillsammans Att visa respekt för sig själv och andra Att ta ansvar Att fatta positiva och sunda beslut Att.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
SET Social Emotionell Träning
Advertisements

Personliga färdigheter. Definition av personliga f ä rdigheter F ö rm å gan att reflektera ö ver interna begrepp s å som k ä nsla, kognition och den egna.
KRAM – Kreativ, Respektfull och Ansvarstagande Medmänniska Utsäljeskolans fritidsverksamhet har ett gemensamt mål från förskoleklass till årskurs 6. Vi.
HALLAND Bilda en kommuniktionsgrupp. HALLAND Varför kommunikation? Rätt kommunikation är framgångsreceptet. Kommunikation kräver tid och eftertanke för.
Introduktionsutbildning Foto: bildarkivet.se. Vad är rehabilitering? Att utgå från Karin och Karls behov och förutsättningar Ge insatser som bidrar till.
Maj Elevenkät Utvärderingar Utvecklings- samtal/IUP F-klass – lära känna-samtal Mars. Kollegial feed-back Analys av medarbetarenkäten Nationella Prov åk.
Slöjd Så här blir du bättre och får ett högt betyg: Lär dig dessa fyra förmågor: Förmåga 1: Formge och Framställa föremål med hjälp av verktyg och tekniker!
Sege parks förskola Utvecklingsområde Miljö Material Alla barns rätt till stöd 1.
Om denna presentation: Version Denna PPT-presentation tillsammans med det talspråksmanus du hittar i anteckningssidorna är framtaget för att.
Om denna presentation: Version Denna PPT-presentation tillsammans med det talspråksmanus du hittar i anteckningssidorna är framtaget för att.
Tobaksfri Duo - en framgångsrik metod för att förebygga tobaksbruk Anna Nicolaisen, Folkhälsocentrum Jämtlands läns landsting.
Föräldramöte – födda 2008 Välkomna! Sammanfattning säsongen 2015/2016 – så här långt 11 isträningar 3 av 7 Björnligor – med 3 matcher varje.
Coachande ledarskap. Övning coachande ledarskap Ta reda på saker du inte vet om din kollega genom att ställa slutna frågor, ja och nej-frågor Ta reda.
Febe Friberg Institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet.
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
Varför tar barn och unga droger?. Allt fler unga dör av droger Tyvärr drabbas barn och unga hårt av droger. Allvarliga skador och t.om dödsfall som vi.
Vad innebär ett mål för lärande eller utveckling.
”Förskoleklassen en klass för sig” Förskoleklassen är en bro mellan förskola / skola och elevernas fortsatta lärande. Förskoleklassen omfattas av läroplanens.
ATT ARBETA MED KURATIVT STÖD GENOM LEK OCH SKAPANDE VERKSAMHET FÖR ATT LÅTA BARN UTTRYCKA SIG PÅ SÄTTT SOM PASSAR DEM.
Pedagogiska planeringar Hanna Sepp Marcus Granberg Albina Brunosson.
Pedagogisk bedömning Skriftliga omdömen Dokumentation Utvecklingssamtal IUP Södra Ängby skola.
Empowerment i teori och praktik?
Styrd helpdesk Normer och Värden
Kommunikationskanaler som Webb & Facebook
NSFs landskonferanse i veiledning 2017 Drammen
Välkomna till styrd helpdesk: Naturvetenskap & Teknik
Ungdomarnas medieanvändning
Motivera lantbrukarna i rådgivningen
Värdegrundsarbete Samtalsgrupper.
Varför läser ni religionskunskap?
Boendestöd.
VÄLKOMMEN! BABBEL OCH BUBBEL Klassföräldraträff
BESÖK OSS PÅ FACEBOOK OCH EDGYMNASIET.SE
Funktionell kvalitet- måluppfyllelse
Motivera lantbrukarna i rådgivningen
Vad är sociologi? – en repetition Momentöversikt Vad är en analys?
Engelska – English Pick a colour…
Socialförvaltningen/ Barn och familjeverksamheten
Implementering av peer learning i verksamhetsförlagd utbildning (VFU)
IT verksamhetens satsning utifrån IKT.
Välkommen till ett samtal om VÄRDERINGAR
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
ICDP Vägledande samspel
Kurs mindfulness Studenthälsan
FRIIDROTT ÅR INTRODUKTION.
Betyg i moderna språk nu redan i år 6
1. Kursintroduktion GIS för gymnasiet ArcView 9 grundkurs
Verktyg för att jobba med OSA
ÅP / Lektion 8 Omtumlande händelser och inledda återfall
Design & Utvärdering, 5 poäng
Barnkonventionen.
”Miss lyckad” ”I slutet av 8:an fick vi prata med en SYV, jag minns att hon frågade mig ”Vad vill du bli?” som att hela mitt liv hängde på just denna frågan.
Lärares planeringsarbete!
Träff 5 Välkomna!.
Detta är en förenklad version av vår likabehandlingsplan.
Inspirationslådor Workshop i digitalisering förskola och skola.
Karin Elardt leg psykolog Barn- och ungdomspsykiatrin Nässjö
Undersökningsperiod: >
Övergripande struktur för
Det enskilda barnet ska vara förskolans,
Vad måste jag kunna? SFI kurs D.
Kurs mindfulness Studenthälsan
Gävle Godtemplare Idrotts Klubb Fotboll
Ta hand om dig själv.
- LISTAR DE STÖRSTA LEDARSKAPSUTMANINGARNA 2019
ÅP / Lektion 4 Problemlösning
Föräldrar Förskola Förskolan Solägget 14 svar, 78%
Återkoppling.
Hjälp, vad skall jag göra…
Presentationens avskrift:

1 Sverige

Grunder för alla kurser Att arbeta tillsammans Att visa respekt för sig själv och andra Att ta ansvar Att fatta positiva och sunda beslut Att visa uppskattning Att sätta mål Har ett värdegrundsarbete som förebygger mot bland annat mobbning och droger 2

Lions Quest olika kurser Lions Quest Sverige erbjuder åtta olika typer av kurser

Beskrivning: Förskolan I förskolan bygger man med lekövningar barnens drömmar och verklighet på ett praktiskt sätt, vilket ger förståelse för de situationer man kan råka ut för.

Beskrivning: Föräldrar och Lions medlemmar Föräldrarna och medlemmarna får gedigen information om läromedels- serien Lions Quest - Tillsammans Diskussion om vilka hjälpmedel man kan använda för att stärka värdegrunden samt motverka mobbning och droger Informatör är en av våra certifierade kursledare

Beskrivning: Grundskola – Gymnasieskola - Idrottsledare 6 I våra kurser ingår socialt- och emotionellt lärande (SEL) I det sociala arbetet ingår hur man är mot varandra och hur man skapar en positiv anda i gruppen samt att förebygga användning av droger och motverka mobbning och trakasserier I det emotionella arbetet ingår att engagera hela människan i olika situationer samt att öva på att uttrycka känslor, fatta konstruktiva beslut och att utöka den empatiska förmågan Problemlösning och hantering av känsloladdade situationer är viktiga delar i det förebyggande arbetet Detta är vad vi kallar verktyg för ett bra värdegrundsarbete

Kontakta oss Stiftelsen Lions Quest International Foundation in Sweden Kontor: Geijersvägen Stockholm Telefon: , anknytning 4 E-post: Hemsida: Facebook: Twitter: