Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Active Omsorg & Skola - det här är vår verksamhet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Active Omsorg & Skola - det här är vår verksamhet."— Presentationens avskrift:

1 Active Omsorg & Skola - det här är vår verksamhet

2 Historik Startades 2001 av Susanne Didrikson, Bo Didrikson, Mikael Tingström, Ulla Bjurström & Hans Åström. Började med ett HVB för pojkar – Soltomta Bestorp. Visionen var att kunna erbjuda en helhetslösning inom behandling.

3 Vi finns i Linköping och är ett aktiebolag med fem grundare som arbetar operativt i verksamheten. Vi erbjuder en hel vårdkedja - från motivationsarbete till eftervård – med högsta möjliga kvalitet och flexibilitet när det gäller professionellt stöd och behandling i livsförändringar. Kvalitetsgruppen uppdaterar två gånger per år en helhetsbild av företagets och enheternas systematiska kvalitetsarbete.

4 Organisationsmodell

5 Arbetsform Målstyrda arbetsgrupper Professionell kunskap och aktuell forskning som utgångspunkt Medarbetare och klienter bildar ett team tillsammans med en samordnare Mycket bred kompetens inom personalen Kompetensutbyten mellan enheterna

6 Våra enheter HVB flickor HVB pojkar Ensamkommande flyktingbarn riksintag Öppenvård HVB ungdomsboende

7 Våra resurser Regelbunden handledning åt all personal Psykoterapi Massage Läkare

8 Våra mål De som kommer i kontakt med Active Omsorg och Skolas verksamheter, såsom uppdragsgivare, brukare, elev, kund, medarbetare etc skall uppleva att de möts med respekt skall ha möjligheten till bra och sunda relationer skall uppleva förändring i riktning mot sina uppställda mål Alla verksamheter inom Active Omsorg och Skola skall, genom individuell uppföljning, kunna redovisa resultat av sina insatser.

9 Välkommen! www.activeomsorg.se


Ladda ner ppt "Active Omsorg & Skola - det här är vår verksamhet."

Liknande presentationer


Google-annonser