Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Håkantorps miljöråd Miljörådet består av både elever och vuxna. Här ser vi några av eleverna från år 3-5.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Håkantorps miljöråd Miljörådet består av både elever och vuxna. Här ser vi några av eleverna från år 3-5."— Presentationens avskrift:

1 Håkantorps miljöråd Miljörådet består av både elever och vuxna. Här ser vi några av eleverna från år 3-5.

2 Grön Flagg – projekt 2014 Våra atriumgårdar hade blivit lite eftersatta och var i grunden en väldigt outnyttjad yta. Miljörådet beslutade sig för att rycka in!

3 Storrensning Våra vaktmästare och miljörådet fick hjälpas åt med träd som skulle beskäras, ogräs rensas och plattor rengöras.

4 Oömma kläder och inget dåligt väder!

5 Lite prat och mycket verkstad! I miljörådet pratar man inte bara, utan man agerar. Det har krävts mycket kroppsarbete för att få ordning på allt.

6 Lyxig rastaktivitet I en atriumgård skulle det finnas någon aktivitet att syssla med. Ett pingisbord var önskemålet från miljörådets sida, vilket det också blev. Från projektet Pedagogiska skolgårdar fick vi 10 000 kr att handla för.

7 En blivande oas för Håkantorpare! Det senaste projektet blir en atriumgård för vila, avkoppling och eftertanke. Här kan man sitta tidigt på våren och njuta av en god bok.

8 Elevinflytande! I miljörådet är det viktigt att elevernas idéer kommer fram. Det planeras en hel del och de äldre eleverna kan få i uppgift att ta reda på olika saker för att arbetet ska kunna fortsätta.

9 Promenad till Blomsterlandet

10 Växtinköp Det diskuterades vilka växter som var tåliga och som faktiskt klarar en sommar utan att någon sköter vattningen.

11 GrönFlagg Vi har varit med i Grön Flagg- arbetet i många år och det är ett arbete som ständigt pågår. I det arbetet är miljörådet centralt och i högsta grad en anledning till att vi kan hissa den gröna flaggan på skolgården.


Ladda ner ppt "Håkantorps miljöråd Miljörådet består av både elever och vuxna. Här ser vi några av eleverna från år 3-5."

Liknande presentationer


Google-annonser