Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger."— Presentationens avskrift:

1 Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger och då knöt man ihop färgerna och bara fortsatte att sticka.

2 Den magiska tråden.

3 Den magiska tråden. Jag har använt mig av ullgarn. Jag fick reda på att det var ullgarn när jag tittade på lappen som satt fast runt garnet. Jag stickade bara aviga maskor. Jag använde mig av 5 ½ mm stickor.

4 Den magiska tråden. När jag bytte färg så knöt jag ihop den gröna färgen med den gula och började då sticka som vanligt igen.

5 Den magiska tråden. Ibland så har det varit så att jag har stickat åt fel håll men då har jag tagit upp maskorna och sedan börjat om. En gång var tråden för kort så den lossnade när jag skulle byta färg och då tog jag upp en rad med maskor och började om där. Det var svårt att veta på vilken sida man ska byta färg så att dem fula sidorna är åt samma håll. Jag har lärt mig hur man stickar, hur man byter färg, att stickor har olika nummer och att jag använt ullgarn.

6 Den magiska tråden. KLAR!!!!!


Ladda ner ppt "Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger."

Liknande presentationer


Google-annonser