Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sagan om björnen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sagan om björnen."— Presentationens avskrift:

1 Sagan om björnen

2 Sagan om björnen. De var en gång en björn. Han heter Björn och han hittade han en kompis. kompisen heter vargen. Vargen och björnen gick hem till vargen och då åt dom mat hemma hos vargen. Sen gick de ut. Dom gick till skogen och lekte.

3 Vargen och Björnen letade efter mat i skogen
Vargen och Björnen letade efter mat i skogen. När de hade varit i skogen gick de hem. De hittare mat i en grotta, de hittade fisk och blåbär som de festade på när de kom hem.

4 Sen så gick dom till skogen igen och drack vatten och åt mer mat
Sen så gick dom till skogen igen och drack vatten och åt mer mat. När dom gick dit vargen bor åt de också mat där. När de kom till vargens lilla hus då var det en liten gumma som var i vargens hus, då sa vargen till gumman Kan du gå, sa vargen till gumman. Ja, sa gumman Hej då, sa vargen till den snälla gumman.

5 Vargen är hemma hos sig och han frågar.
vill du sova oss mig Björnen? - Ja men vi måste ha saker med oss, sa Björnen. Ja, ska vi gå då sa björnen fast jag har ingen sovsäck . Kan jag få låna en av dig? Sen går björnen och vargen hem till vargen

6 Nu börjar partyt. Ska vi gå till party, sa vännerna? Ska vi äta tårta, frågade vargen? Ja de kan vi, sa alla andra. Det var så gott med tårta tyckte alla sen så tog dom lite bullar , kakor och sockerkakor. Vad gott med sockerkaka, sa björnen.

7 Gjort av Albin och Hanna
Slut! Gjort av Albin och Hanna


Ladda ner ppt "Sagan om björnen."

Liknande presentationer


Google-annonser