Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Barns rätt till delaktighet FNs barnkonvention: varje barn har rätt att uttrycka sin mening och höras i alla frågor som rör barnet. Plan- och bygglagen:

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Barns rätt till delaktighet FNs barnkonvention: varje barn har rätt att uttrycka sin mening och höras i alla frågor som rör barnet. Plan- och bygglagen:"— Presentationens avskrift:

1

2

3 Barns rätt till delaktighet FNs barnkonvention: varje barn har rätt att uttrycka sin mening och höras i alla frågor som rör barnet. Plan- och bygglagen: samhällets utveckling ska sträva efter goda sociala levnadsförhållanden för alla människor. Medborgarinflytande är ett krav!

4 Vad gör Art Kod? ART KOD ökar möjligheten för barn och unga att bli delaktiga i utvecklingen av det offentliga rummet. ART KOD är ett forum för möten mellan barn och unga och de beslutsfattare som är ansvariga för planeringen av det offentliga rummet. ART KOD använder den estetiska läroprocessen i arbetet med att göra barn och unga delaktiga i utformandet av det offentliga rummet.

5 Art Kod samarbetar med Kommuner i Örebro län Kommunala fastighetsbolag Föreningslivet Skolor Fritidsgårdar 2347 barn och unga i åldrarna 5-25 under 3 år

6 Hur jobbar Art Kod? Estetiska läroprocesser i workshop-form

7 Utforska Reflektera Skapa

8 Ockulärbesiktning

9 Vad jobbar Art Kod med? Offentlig konst och gestaltning Aktivering av platser Medborgardialog

10

11

12

13

14

15 Bild från nämndmötet

16 S ommar i Vivallaparken 2014

17

18

19

20

21


Ladda ner ppt "Barns rätt till delaktighet FNs barnkonvention: varje barn har rätt att uttrycka sin mening och höras i alla frågor som rör barnet. Plan- och bygglagen:"

Liknande presentationer


Google-annonser