Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förnyelsepriset 2018 Då är det åter dags för förnyelsepriset. Det är nu femte året i rad som priset ska delas ut.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förnyelsepriset 2018 Då är det åter dags för förnyelsepriset. Det är nu femte året i rad som priset ska delas ut."— Presentationens avskrift:

1 Förnyelsepriset 2018 Då är det åter dags för förnyelsepriset. Det är nu femte året i rad som priset ska delas ut.

2 Om Förnyelsepriset Förnyelsepriset är Region Gotlands eget pris som syftar till att stimulera utvecklingsarbete och uppmärksamma goda förebilder som jobbar för att förbättra service och kvalitet för medborgare, brukare och kunder. Tävlingen är öppen för alla medarbetare i Region Gotlands förvaltningar och de helägda bolagen Gotlandshem och Gotlandsmusiken. Vad är då förnyelsepriset? Det handlar alltså om att lyfta fram exempel på genomförda utvecklingsarbeten, stora som små.

3 Priskategorier 2018 Förnyelsepriset (Pris 20 000)
Årets temapris (Pris ) Detta pris delas ut till ett utvecklingsarbete som tänkt nytt! Utvecklingsarbeten som vågat testa innovativa metoder, digitalisering eller som genom mod, kreativitet och nyskapande nått oväntade och positiva resultat. Tema 2018: Klimat och Miljö.  Priset delas ut till ett utvecklingsarbete som genomfört förbättringar som har positiv påverkan på klimat och miljö Publikens pris (Pris ) Kvalitetspriset (Pris ) Vinnaren av detta pris avgörs genom röstning av medarbetare i Region Gotland, Gotlandshem, Gotlandsmusiken samt allmänheten. Detta pris delas ut till ett utvecklingsarbete som genom systematiskt förbättringsarbete  bidragit till ökad kvalitet. Utvecklingsarbeten med en tydlig process och som kan påvisa tydliga resultat i utvärderingen av arbetet.  Nominerade bidrag kan tävla i flera kategorier men kan enbart vinna i en kategori, plus eventuellt Publikens pris. I samtliga priskategorier värderas samverkan positivt. Servicepriset (Pris ) Det pris delas ut till ett utvecklingsarbete som kan påvisa tydliga förbättringar för sina kunder. Temaområdet väljs ut årligen utifrån ett område som regionen särskilt vill stimulera utveckling inom. Temapriset 2018 är Klimat och miljö.

4 Nominera Nomineringen stänger 20 november Alla som arbetar inom någon av Region Gotlands förvaltningar samt Gotlandshem och Gotlandsmusiken kan nominera och bli nominerade

5 Beskriva ett utvecklingsarbete – enträget systematiskt arbete, eller en snilleblixt som ”bara” löstes Beskriva problemet eller vad det var som behövde lösas/bli bättre Tillvägagångssätt - Beskriv hur man systematiskt förbättrat eller hur man löste snilleblixten Resultat – vilka effekter har utvecklingsarbetet givit, vilken nytta har det blivit för medborgaren, kunden eller brukaren. Nytta kan även vara samma kvalitet till en lägre kostnad Fortsättning – Hur har man eller tänker man gå vidare med arbetet, ska det utvecklas mer, kan det spridas till andra.

6 Förnyelsedagen 6 mars 2019 Under förnyelsedagen delas priset ut under högtidliga former av regionstyrelsens ordförande och regiondirektören Priser Vinnarna av Förnyelsepriset, Kvalitetspriset, Servicepriset, Temapriset (Klimat och miljö) samt Publikens pris tilldelas :- var. Bidragen presenterar sig själva under dagen bland annat genom montrar samt med hjälp av inspelade kortfilmer.


Ladda ner ppt "Förnyelsepriset 2018 Då är det åter dags för förnyelsepriset. Det är nu femte året i rad som priset ska delas ut."

Liknande presentationer


Google-annonser