Stinsens viktigaste mål Drogförebyggande genom att erbjuda drogfria aktiviteter tre dagar i veckan samt större arrangemang kring högtider där det tidigare.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Upplägg Vad är folkhälsa? Definition och övergripande rekommendationer för hur man bör arbeta Vad ska vi göra inom folkhälsa? Mål och styrdokument Vad.
Advertisements

Åhus Montessoriskola F-9 M
Avtalsdatabasen kommer att byta utseende
Välkommen till en check av dina alkoholvanor! BALANS Effektiv hjälp för bättre alkoholvanor DEMO.
SPF slår ett slag för det friska
Alkohol- & drogpolicy för. Alkohol- & drogpolicy för Hökåsens/Mälardalens IBK Hökåsens/Mälardalens IBK (H/M IBK) är en ideellförening där huvudinriktningen.
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
Flexibla Lärmiljöer! ”Förskolan ska erbjuda en trygg, miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktivitet. Den ska inspirera barnen att utforska.
Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att.
Lokal pedagogisk planering i förskolan
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
Välkommen till Sjöfrugården!.
Information kring Tema Hjälpmedel på 1177.se
Borås ligger i en folktät region i Västsverige.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Syftet med en personlig handlingsplan
Välkommen till Vision! September 2010 September 2011 Beslut Namnsajt 26/10 11:16:29 Fokusgrupper och tester Design Produktion Juridik.
Att vägleda på Mässan Lite om:  förutsättningar  möjligheter  krav  begränsningar  lärdomar.
Arvika Slalomklubb, ASLK Alkohol- och drogpolicy för Arvika Slalomklubb Arvika Slalomklubb (ASLK) är en ideell förening som bedriver alpin verksamhet,
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Förberedelser av barn som ska genomgå magnetkamera undersökningar
Projekt Parken i Sörberge - Ett drogförebyggande ungdoms- och fritidsgårdsprojekt år 2008.
Välkomna Alla ni fantastiska föreningsledare. Unga som idrottar tror mer på samhället än andra ungdomar. De. litar på andra människor och tycker att man.
Projekt ”gården” Vä förskola Under vårterminen 2007 föddes en idé om att göra ett gårdsprojekt på vår förskola. Vi tyckte att vi behövde utöka vår ”hinderbana”
Välkommen Önskar: Alexander, Angela, Birgitta, Fredrik, Kerstin och Troij.
1:a skötare 2:a skötare KUL-ledare Ungdomsledare ca. 14 år ca. 16 år Karlstads ridklubbs ledartrappa Fortsatt individuell utveckling ca. 18 år Intresserad?
ÅLDERSGRUPPEN 11 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Energi- och klimatseminariet uppföljning 2014 Kerstin Angberg-Morgården, 11 juni 2014 Energisamordnare på Länsstyrelsen Dalarna.
Föräldramöte Team Agenda Viggan Vårcup 11/3 (Oskar) Anmälan på andra cuper under våren (Johan) Träningsplan för Team 03 (Fredrik) Aktiviteter.
Date LEDARUTVECKLING Coachning Jan 2010.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Färgelanda bibliotek Kvalitetssäkring Låntagarenkät.
Resultatenheten för socialt arbete
Resultat: Vi ser en ökning av antalet tillfällen av utevistelse och promenader. Antalet boende som får erbjudande om utevistelse har ökat, under den tredje.
Samarbete med seniororganisationer Mål: Att få Esther delaktig i sin vård. Att sprida information om nätverket till seniororganisationerna.
Läroplansnätverk förskolan
Träningsläger i Frankrike? Diskussionsunderlag - redovisning enkäten - diskussion
Upptaktsträff Inför sommaren Agenda Inledning Presentation av styrelse, tränare, kansli, föräldragrupp och ungdomsgrupp Hemsidan Träning/Tävlingar.
En kurs för att hitta din affärsidé
Hälso- och sjukvårdsberedningarna. Gemensamma iakttagelser.
Naturhistoriska riksmuseet Sveriges största museum 250 anställda.
pedagogisk dokumentation
Ola Nilsson Folkhälsoansvarig SPF:s förbundskansli SPF slår ett slag för det friska.
Styrelseutveckling i etapper Syfte: Utveckla och förnya styrelsearbetet i SPF Inspirera till utveckling av arbetsformerna Utveckla engagemanget och samarbetet.
Liv & Hälsa ung Alkohol Narkotika Dopning Tobak Källa: ”Alkohol Narkotika Dopning Tobak resultat ”
UNF STÖDGRUPPER. Vad är en stödgrupp? (1) Vem vänder sig stödgrupper till? Vilka träffas i stödgrupper? Hur ser en stödgruppsträff ut?
Eskilstunas brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete – Vad pågår och vad är på gång? Brottsförebyggande arbete Arbete mot gob – Exit, sociala insatsgrupper.
Bra planering skapar trygghet
U TBILDNING I NYA L ADOK Underlag från informationsdag den 4 juni 2015.
Pedagogiska året Vattentornet 15/16
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Resultat: Mättningar som vi gör en gång i vecka respektive månad ser vi en förändring och en markant förbättring i arbetet. Personalgruppen gillar PPP.
Högbo GIF Välkommen till klubben!! Föräldrainformation
Presentation av Landstinget i Värmlands införande av Stöd och behandling.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Föräldramöte STFF P05 blå Mossen Tillbaka blick 2013 Laget har växt från ca 40 till nästan 60 grabbar Vi har varit 7st tränare Vi har varit.
Arrangera mera! En föreläsning om vad som är bra att tänka på inför, under och efter ett arrangemang.
Lundens måltidsprojekt
Presentation av oss ledare Säsongsplanering HT 14 Indelning Poolspel
V.43: Veckobrev för förskoleklasserna
Talangutveckling Ungdom
Kulturkrockar och kulturella skillnader
Föräldramöte 09 röd
Verksamhetsplan 2016.
Nattvandring på Södermalm.
60 års jubileum.
Nattvandring i Hammarby Sjöstad
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Tips inför valborg Valborg är en helg då många unga dricker alkohol. Berusade ungdomar råkar oftare ut för olyckor eller utsätts för brott. Oftast är.
Trångsundsskolan fritidsverksamhet
Presentationens avskrift:

Stinsens viktigaste mål Drogförebyggande genom att erbjuda drogfria aktiviteter tre dagar i veckan samt större arrangemang kring högtider där det tidigare varit vanligt att ungdomar dricker alkohol. Ex, valborg, lucia och skolavslutningen. Ungdomsdemokrati Allting på Stinsen utgår från ungdomarnas egna intressen och idèer.

Nöjesgruppen Beslutar inköp av material. Planerar och genomför alla större arrangemang. Är med och planerar fredagsaktiviteter. Spökvandring halloween Arrangörer Kapten Röd Häng i baren på Juldisco

Cafegruppen Baka till cafèet (Funkar bra i ett gammalt restaurangkök) Vara med och besluta vad som ska köpas in till cafèet i form av kioskvaror. Ny grupp som vi önskar starta upp i höst om intresse finns. Bullbak inför ungdomsmottagningens jubileum

Ett axplock av allt kul som hänt….

Vill ni veta mer hittar ni oss på kommunens hemsida under fliken”Ung i Mellerud” ( och på vår Facebooksida ”Ungdomshuset Stinsen”