 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Innehåll Bakgrund Nya Visby BBK Övergripande mål Nyheter i Visby BBK
Advertisements

Handbollen i Halmstad.
PROGRAM 17,00 – 18,00Middag och mingel 18,00 – 18,05Presentation av kvällens program 18,05 – 18,10Pia Persson Choice 18,10 – 18,30Vision ,30 –
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Föräldramöte F-05.
Föräldramöte P 01 Utvecklingslag
Stödpaket och sponsring IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har.
Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
Policy Järna Sportklubb ska bedriva en sund och stimulerande verksamhet i sin ungdomsverksamhet Alla barn och ungdomar ska erbjudas möjlighet att vara.
Att rekrytera ledare - hur gör man egentligen. …om ledarrekrytering Fundera över vilka ni vill ha som ledare. Om ni inte vet vilka ledare ni vill ha,
FRÖLUNDA HOCKEY CLUB.
Historia och Organisation
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Coaching.
VISION 2008/ 2009 Alpina sektionen Alpin skidåkning för gemensam utveckling och framgång, med bredd och elit i symbios. 1.
Föräldramöte 19/10 P05.
SK Vide & Vassunda IF handboll. SK Vide - fakta SK Vide bildades 1941 –Två aktiviteter, innebandy och bandy –Bandy vilande sedan 2004 pga kostnad för.
Läroplansträff fritidshem
Föreningspolicy för IFK Fjärås
Västerbottens Idrottsförbund Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Välkomna till SDF DIALOG 2010.
Fler flickor Stockholms Bandyförbund. Stockholms Bandyförbund Vision 2016 Samtliga ungdomsklubbar har en omfattande flickverksamhet Stockholm dominerar.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
Flickor 01/02 Kick off Tunanäs
FÖRÄLDRAMÖTE P Agenda Information om Täby Basket Presentation av tränare Information om RM spel Information om seriespel Information om.
Peter Brusvik Fotbollsavdelningen Barn & ungdomsfotboll - filosofi - förhållningssätt - spelarutbildning - tränarutbildning Futsal Beach soccer Tel
Lunds stolthet VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRARMÖTE. Lunds stolthet Presentation ledare Årets schema Träningstid onsdagar Våra ambitioner och mål för pojkarnas.
Vad är Energikicken? Fotbollsturnering som spelas på Kviberg i Göteborg maj 2016 Ca 200 klasser = 5000 femteklassare. Arrangörer: IFK Göteborg &
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Hemsidans funktioner Lägga in spelares uppgifter Informationsspridning Lok-stöd, statligt stöd.
NÄSTA STEG FÖR ÖSK F04. Det var en gång… ÖSK F04 startar hösten 2011 Sedan starten finns 5 tjejer kvar Martin var med från början Idag är vi 19 tjejer.
Årets barn- och ungdomsförening 2015 ((( Vinnare 2014; Burseryds IF från Småland.
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
Föräldramöte F01. Idé, vision och modell Verksamhetsidé ”Täby IS Fotboll erbjuder högklassig träning och utveckling för alla” Vision ”Täby IS fotboll.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
RÖDA TRÅDEN Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Sköndals IK. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Sköndals.
Föräldramöte
Åsa IF Stiftelsen Dunross
Årets barn- och ungdomsförening 2017 (((
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Föräldramöte F 04 ”After season 2016”.
Trivselregler P07-Furulund
Våra Värdegrunder.
Upptaktsmöte damerna säsong 2012/2013
Talangutveckling Ungdom
Askims IK P07 Föräldramöte
Välkomna! Ope IF pojkar 05 Odensala.
Årets barn- och ungdomsförening 2017 (((
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Team 08.
Värderingar Lekebergs IF
Information kring klasslagsfotbollen
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Välkomna till föräldramöte F
REGLER FÖR ENHÖRNA IF F-14
Värdegrund Micke Renberg Cup
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Föräldrapolicy Skåre HK
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
#TILLSAMMANS.
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
Presentationens avskrift:

 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening

Vision 2013 Ludvika HF skall vara kommunens största ungdomsförening och erbjuda möjlighet att utvecklas till elitnivå

Verksamhetside´  Ludvika HF skall bedriva handbollsverksamhet för barn- och ungdomar i form av träning och matcher för att kunna ge dem en meningsfull fritid.  Vi skall ha utvecklingslag för herrar och damer.  Vi skall genomföra utbildningar för spelare, aktivitets- och organisationsledare för personlig utveckling och för att få en väl fungerande organisation med väl utbildade tränare.  Vi skall ha en stark gemenskap med ett socialt engagemang där kamratskap, glädje och lagarbete står i fokus.”

Ludvika Handbollsförenings gemensamma värdegrund  LHF skall präglas av kamratskap, ärlighet och föreningskänsla. Alla ”LHFare” dvs. ledare, spelare och föräldrar skall vara goda förebilder för andra och skapa en god handbollsmiljö. Alla LHFare är ambassadörer för föreningen och Ludvika både på och utanför planen.  Vi inser att alla LHFare är lika viktiga för att skapa en god föreningskänsla  Vi inser att alla utvecklas i sin takt och alla gör sitt bästa  Vi sköter skolan och gör våra läxor  Vi lyssnar på ledarna, på och vid sidan av planen  Vi kommer med idéer, lösningar och lyssnar samt respekterar andras åsikter  Vi sköter kroppen och är klara i knoppen  Vi tänker på vad vi säger både på och utanför planen  Vi kommenterar inte domarens beslut  Vi är raka och ärliga och håller vad vi lovar  Vi kommer i tid eller hör av oss i god tid om vi får förhinder  Vi håller ordning på vår utrustning  Vi uppmuntrar och sporrar varandra och delar med oss av kunskaper och frågar lagkamrater, tränare och kollegor om råd.

Mål Att:  utveckla spelare från handbollsskolan och vidare genom skolåren genom att bilda handbollslag i varje åldersklass med hjälp av aktiv medverkan från föräldrar, ledare och tränare.  vara en brett arbetande ungdomsförening i handboll med verksamhet som innehåller både idrottsliga och sociala verktyg.  rekrytera tränare och ledare så långt som möjligt inom den egna föreningen.  våra ledare skall ha hög kompetens och utbildning.  ha framgång på planen och uppmuntra våra spelare till att ha en attityd att vilja vinna. Att vinna är att vilja förbättra sig, att göra sitt bästa, vilket innebär att vi inte nödvändigtvis kommer att vinna alla matcher, vilket betyder att vi skall kunna hantera både framgång och motgång.  få hela familjen engagerad.  leva efter den policy som föreningen fastställt i separata dokument.

LHF växer rejält  ~40% ökning av antalet spelare. Nu över 200.  11 träningsgrupper, 3 mjuhandbollsgrupper plus I-valsprogram  Halltider begränsar verksamheten (26,5 h/v)

Jättekul att det går bra för våra lag både på pojk och flick sidan. Ingen toppning! Trots det dominerar de distriktet. Men skenet bedrar. Du utvecklas inte om du inte får möta lag i matcher där det tar emot. LHF måste söka motstånd längre söderut.

LHF sätter Ludvika på kartan!!!! Seriespel 2009/2010

LHF sätter Ludvika på kartan!!!! …och naturligtvis i det normala serie spelet i regionen …plus spel i mellansvenska serien 2009/2010

Hur gick det där till??? Vi satsar på bredd och hamnar i eliten! Hur gick det där till??? Vi satsar på bredd och hamnar i eliten! LHF sätter Ludvika på kartan!!!! LHF P95 tog sig till steg 4 och tillhör top20 i Sverige. Föreningar som Hammarby IF snurrades upp. Alla LHFs P95 var med och spelade!!!