Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Stödpaket och sponsring 2011-2012 1. IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Stödpaket och sponsring 2011-2012 1. IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har."— Presentationens avskrift:

1 Stödpaket och sponsring 2011-2012 1

2 IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har visionen att vara en av Sveriges ledande klubbar när det gäller utveckling av ungdomars handbollskunnande och organisation.  IK Bolton har idag 570 medlemmar. Vi har 46 lag i seriespel från åldrarna nio år och uppåt. Vårt seniorlag damer spelar i division 1 och vårt seniorlag herrar spelar i division 3.  Vårt fokus är på individernas vilja att utvecklas både handbollstekniskt, fysiskt och socialt. Vår verksamhetsidé sammanfattas så här:  ”IK Bolton erbjuder handboll som är glädjefylld och tillgodoser barns, ungdomars och seniorers vilja att utvecklas som handbollsspelare, vilket bidrar till att ge alla medverkande en meningsfull fritid.”  Merparten av vår verksamhet bedrivs i den nybyggda Skanstullshallen på Södermalm.  Vi har totalt 63 tränare som sätter av stora delar av sin fritid för ett engagemang i IK Bolton. Samt mer än 100 föräldrar som är engagerade omkring våra ungdomslag.

3 PASSIV MEDLEM Som passiv medlem kan du bidrag till att Bolton blir en starkare förening, ju fler medlemmar och ju fler aktivitetstillfällen föreningen har ju mer möjligheter finns det till bland annat träningstider. Detta kostar 300:-/ person. (kanske något för mormor, morfar eller någon vän)

4 STÖDPAKET ETT = PIKÉTRÖJAN Få en snygg pikétröja samt få ditt namn på vår stödlista på hemsidan. Om du har på dig pikétröjan får du även gå gratis på våra hemmamatcher. Denna tröja kostar 1000:- (För det så får vi tex domare till en match eller två träningstillfällen)

5 STÖDPAKET TVÅ = SÖNDAGSPONSOR Då får du under en söndag vara med och synas i Boltons nya hall Skanstulls hallen med extra reklam och som matchbollssponsor på alla söndagens matcher. Synas i matchprogrammet med er logga eller annan text. Få en plats i sponsorrutan på vår hemsida www.bolton.se samt naturligtvis en pikétröja.www.bolton.se Så får du/ni de för 5000:- (I det här stödpaketet ger du oss möjlighet att ha bra bollar och annat material 5

6 6 STÖDPAKET TRE = MEDLEMSUTSKICK I detta får du/ni vara bollsponsor en söndag i nya Skanstullhallen under våra matcher, med extra reklam under den söndagen. Bli presenterad som matchbollssponsor samt få en plats i programbladet. Få en plats på vår hemsidan i vår sponsorruta Vara med i ett utskick till alla våra medlemmar som till största del är boende på Söder två gånger per säsong. Samt vår stöd Piké Så får du/ni för 10 000:- (I största stödpaketet ger du oss möjlighet att åka på ett säkert sätt till en av våra bortamatcher med tåg eller buss.)

7 SPONSRING För alla som är beredda att lägga mer än 10 000:- så pratar vi sponsring. Då kan vi diskutera tryck på tröjor arbetskraft från lag eller andra utbyten. Samt får man naturligtvis det som ingår stödpaketen.

8 KÖR I GÅNG! Starta arbetet, kontakta sponsorer eller folk vänner som kan tänka sig att bidrag till att göra Bolton till en starkare förening. När ni har hittat någon som är intresserade stäm av med styrelsen och få ett avtal att skriva under.


Ladda ner ppt "Stödpaket och sponsring 2011-2012 1. IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har."

Liknande presentationer


Google-annonser