Välkomna till SVMF!. 24 Företag 57 Medlemmar Svenska Vägmarkeringsföreningen.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Utdrag ur grundkurs Vägmarkering
Advertisements

Välkomna.
Köp från eget bolag Upphandlingsstödsdagen 8 november 2013.
1 Aktuella SBUF-projekt Betongfeber 2009 Ruben Aronsson © Copyright, SBUF 18 november 2009.
Framtida överenskommelse om långsiktigt, hållbara strukturer som stödjer en evidensbaserad praktik inom socialtjänst och därtill hörande hälso- och sjukvård.
Europeiska kommissionens förslag till:
Det här är Jusek Akademiker- förbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare.
Immigrant-institutet ¤ Immigrant-institutet är en frivillig organisation med syfte att vara ett nationellt forsknings- och dokumentationscentrum om invandrare,
Seminarium om kompetenskrav för arbete i underhåll och anläggning av väg och järnväg Problem med kompetenssäkringen För få formella kompetenskrav i väg-
Immigrant-institutet ¤ Immigrant-institutet är en frivillig organisation med syfte att vara ett nationellt forsknings- och dokumentationscentrum om invandrare,
Välkomna ! till Möte om Vägmarkering Göteborg —15 Göran Nilsson.
Vår förening - Så kan du vara med och påverka!
1 ROSENLUNDS HERRGÅRDS VÄNNER Informationsmöte 5 oktober 2009.
Vita Jobb Ett upphandlingsverktyg
Lagar kring organdonation och transplantation
Förmedlarnas utmaningar med de nya reglerna 27 augusti Charlotta Carlberg.
Särdrag i internationell politik
Bibliotekens utveckling och behovet av samordning Mötesplats inför framtiden Borås, 13 oktober 2004 Gunnar Sahlin.
Trafiksäkerhet är en arbetsmiljöfråga! (en avgörande utgångspunkt)
FAS III Spridning  NTG - Lokal utveckling  NTG´t ”Lokal utveckling” vill underlätta och möjliggöra och att lokal utveckling kan ske genom att jobba med.
Regional samling Västernorrland – mot nya mål Caroline Ottoson Vägverket Region Mitt
1 Medarbetarenkät svar. 2 Kön 3 Jag är knuten till en klass, undervisningsgrupp eller barngrupp.
Hur många människor bor det i EU:s medlemsländer? miljoner miljoner miljoner miljoner.
3.3 Vägen till entreprenörskap entreprenörskapundervisning Hur kan elever stöttas till att utveckla idéer och tro på sig själva? Hur kan kunskaperna om.
Grundide = Stockholmsmodellen Skapa en struktur från ungdoms- till seniornivå som innebär rätt stöd för respektive nivå och aktivs vilja och ambition över.
Införande av Rakel. Införande av Rakel inom Svenska Kraftnäts egen organisation och anläggningar > Investeringsbeslut > Egen kommunikationscentralterminal.
Välkommen som student på Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet
Botnia-Atlantica Universiteten och det gränsöverskridande samarbetet Umeå maj 2008 Universiteten och det gränsöverskridande samarbetet Umeå
”Jag vill vara konstruktiv i debatten”. ”Jag vill inte vara en papegoja och upprepa vad andra sagt i syfte att höra min egen röst…även fast den är trevlig.
INFORMATÖRENS YRKESETIK
Välkomna ! till Möte om Vägmarkering Göteborg —14 Göran Nilsson.
Översyn av stadgar, policys, instruktioner samt komma med förslag till förändringar. Överväga regler för ersättning vid olika upplåtelser och uthyrningar.
Stöd till Svenskt deltagande i EU:s ramprogram för forskning Christian Hansen Europaprogrammen, VINNOVA.
Nationella säkerhetsbestämmelser Minskat utrymme för nationell reglering?
1 1 Vänsterskolan Partiskolan Sveriges socialdemokratiska parti bildas 1917 Arbetarrörelsen splittras, revolutioner i hela Europa, Vänsterpartiet.
Vi blir Region Jönköpings län
TMALL 0141 Presentation v 1.0 Vad händer i Sverige? Pågående projekt Lars Petersson Nationell samordnare vägmarkering Nationellt Underhåll.
Föreningen Sveriges Brandbefäl.
1 Avlyssning i civil kommunikation Mark Klamberg, doktorand 1 september 2008.
Val av transport till resmålet.
Regional utvecklingsstrategi för Skåne
Resultat Vi har tillskapat en gemensam plattform, ett strategiskt forum för att gemensamt hantera övergripande ledningsfrågor. En länk mellan micro- och.
Arbetet med APS:s policyprogram för läkemedelsområdet Syftet med programmet är att sammanställa de frågor, som medlemmarna anser vara viktiga inom läkemedelsområdet.
Region 2015 Välkomna! Workshop 2 och 4 april 1. Välkommen Magnus Persson Vad säger intervjuerna? Tommy Larserö Styrning av en politisk organisation Anders.
Presentation vid Internrevisionsdagarna
Gemensamma mål för samverkan Strategigrupp äldrevård Samverkansrutiner - primärvård, sjukhus och kommun Habo kommunMullsjö kommun.
Samråds- och Samverkansförfarande Samverkan avser den dialog och samarbete som sker mellan självständiga och sido- ordnade samhällsaktörer för att samordnat.
Om oss: Vi är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) Vi företräder våra medlemmar Vi driver på utvecklingen.
Om Ideella föreningar & ekonomiska föreningar
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Presentation av Civos uppföljning av politiken för det civila samhället ur civilsamhällets perspektiv 2012.
Kort information från årliga revisionen - inför årsredovisningen Anna Lagerkvist, Riksrevisionen
Regler för upphandling Med offentlig upphandling avses de åtgärder som vidtas av en upphandlande myndighet för att tilldela ett kontrakt eller ingå ett.
SACS Swedish Association of Civil Security
Det här är Jusek AKADEMIKER- FÖRBUNDET FÖR JURISTER, EKONOMER, SYSTEMVETARE, PERSONALVETARE, KOMMUNIKATÖRER OCH SAMHÄLLS- VETARE.
Riksförbundet Attention: Vi är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) Vi företräder våra medlemmar.
Intern styrning och kontroll Förordning (2007:603) om intern styrning och kontroll Med intern styrning och kontroll avses den process som syftar till att.
Välkomna till SVMF!.
BasKraft - ökar förmågan att skapa resultat tillsammans
Årsmöte SVMF Lars Petersson
Vision Svenskt Monteringsforum vidareutvecklar Sveriges konkurrenskraft med hjälp av: industriella nätverk forsknings och utvecklingsinsatser samverkan.
Då är det bra om du känner till att vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunens samrådsorgan
Miljömålen består av tre slags mål
Visions lokala avdelningar, klubbar och sektioner
Kan tillit främja tillväxt?
Miljömålen består av tre slags mål
Göteborgs Stads väg till e-samhället – HPL 2017 CSG Augusti 2016
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Presentationens avskrift:

Välkomna till SVMF!

24 Företag 57 Medlemmar Svenska Vägmarkeringsföreningen

 Svenska Vägmarkeringsföreningen, SVMF, bildades  Föreningen är en intresseorganisation för företag, organisationer och andra institutioner verksamma inom vägmarkeringsbranschen. Föreningens syfte:  SVMF ska verka för en utvecklingen av vägmarkeringar  genom att tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen och företräda dem inför myndigheter samt övriga organ i samhället  genom forskning och annat utvecklingsarbete Svenska Vägmarkeringsföreningen

För SVMF viktiga frågor Allt fler äldre i trafiken behöver bättre körledning Alla trafikanter bör möta samma budskap – I Sverige – I våra grannländer – I Europa Körledning är viktigt i TS-arbetet – Nollvisionen behöver bättre vägmarkering – Bilindustrin behöver mitt – och kantlinjer i teknikutvecklingen

För SVMF viktiga frågor Förutsättningar för sund konkurrens – Kontroll bör ske enhetligt – Konsekvenser av brister i funktion ska vara enhetliga – Regler ska vara enhetliga och tolkas lika Kontroll av tillståndet bör ske årligen – Måste omfatta hela vägnätet